Arkadaşlar Samsung Nexus ile Lg nexus arasında kaldım. Lg teknik özellikleri olarak çok iyi olması beni birazdaha Lg ye çekiyor bazı yorumlarda Lg ile ilgili çok iyi yorumlar okumadım. Lg mi samsung mu daha kaliteli kasa olarak arıza çıkartmama konusunda ve ısınmama konusunda. Lg nin ısındığını duydum. Samsungu daha inceleme fırsatı bulamadım. Malum belli bir bütçede var Samsung Nexus u 1000 liraya bulmak mümkün. Lg de zaten 1400 lira. Yani aslında Lg nexusun her bakımdan samsung nexustan kaliteli ve iyi olabiliceğine inanabilirsem Lg yi tercih edicem. Samsung nexus 1.2 çift çekirdekli işlemciye sahip Lg nexus 4 çekirdekli 1.5ghz işlemciye sahip diğer özelliklerinden bahsetmiycem bu belli ediyo zaten Lgnün performans olarak üstün olduğunu ama Lg ye pek güvenilmiyor kafamda soru işaretleri çıkardı. En iyi telefonu almak gibi bi isteğim yok zaten. İnternette hızlı olsun tüm uygulamaları açabilsin ve sorun çıkarmasın şarjıda iyi gitsin sağlam olsun. Samsung nexus al diyenler olursa samsung nexusuda alabilirim o işlemci farkını kafaya takmam.