Samsung Nexus mu ? Lg Nexus mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Peki birşey sorucam ıphone 4s te aynı ama çevremdekilerin hepsi bu telefonu kullanıyo hemen hemen hiç sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Dediğin doğru ama zaten sağlam 3-4 tane uygulama attıktan sonra bir süre sonra zaten sıkılıyor insan silme gereği duyuyor. Filim konusuna gelirsek bir filmi en fazla ne kadar izleyebilirsinki biryerden sonra sıkılınıyor ve siliniyor 16 gb ı arttıramamak bir eksisi telefonun dediğine katılıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

google drive film yükleniyormu ve istediğimz zaman indirip yada orda oynatım izleyebiliyormuyuz.

Google drive Sana 5gb Dropbox 3 gb veriyor 5+3=8gb 8gb 4-5 Tane film yüklersin Oyun yüklersen çalışmama ihtimali var , Yükleyeceğin dosyalar Bilgisayarından telefonuna bile yüklesen kesinlikle 3-4 saatini alıyor 1 tane film çok yavaş upload hızı bunuda diyim

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=297364]q0kh4y[/MENTION] kendinden alıntı yapıp kendine soru sormuşsun gibi bişiler olmuş anlayana kadar olayı afalladım :D:D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
@q0kh4y kendinden alıntı yapıp kendine soru sormuşsun gibi bişiler olmuş anlayana kadar olayı afalladım :D:D
Hahahaha Karışıklık olmuş kusura bakma :D

Google drive Sana 5gb Dropbox 3 gb veriyor 5+3=8gb 8gb 4-5 Tane film yüklersin Oyun yüklersen çalışmama ihtimali var , Yükleyeceğin dosyalar Bilgisayarından telefonuna bile yüklesen kesinlikle 3-4 saatini alıyor 1 tane film çok yavaş upload hızı bunuda diyim
Doğru dedğin katılıyorm sana ama yapıcak birşey yok belli bir sınırla yetinmeyide bilmek lazım sonuçta. :D ona bakarsan bana 1 tb da yetmiyor. Hdd alamıyorm şu sıralar maluım öğrenciiyiz nexusa para biriktiriyorum :)

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanmadığım için bilmiyorum. O zaman çok iyi sadece 3g çeken yerde internetin olması lazım.

Sen şuan nexusu kullanıyormusun.
Kullanıyorum en az 3 yıl da degıstırmem telefonu cok memnunum