Samsung Nexus mu ? Lg Nexus mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar Samsung Nexus ile Lg nexus arasında kaldım. Lg teknik özellikleri olarak çok iyi olması beni birazdaha Lg ye çekiyor bazı yorumlarda Lg ile ilgili çok iyi yorumlar okumadım. Lg mi samsung mu daha kaliteli kasa olarak arıza çıkartmama konusunda ve ısınmama konusunda. Lg nin ısındığını duydum. Samsungu daha inceleme fırsatı bulamadım. Malum belli bir bütçede var Samsung Nexus u 1000 liraya bulmak mümkün. Lg de zaten 1400 lira. Yani aslında Lg nexusun her bakımdan samsung nexustan kaliteli ve iyi olabiliceğine inanabilirsem Lg yi tercih edicem. Samsung nexus 1.2 çift çekirdekli işlemciye sahip Lg nexus 4 çekirdekli 1.5ghz işlemciye sahip diğer özelliklerinden bahsetmiycem bu belli ediyo zaten Lgnün performans olarak üstün olduğunu ama Lg ye pek güvenilmiyor kafamda soru işaretleri çıkardı. En iyi telefonu almak gibi bi isteğim yok zaten. İnternette hızlı olsun tüm uygulamaları açabilsin ve sorun çıkarmasın şarjıda iyi gitsin sağlam olsun. Samsung nexus al diyenler olursa samsung nexusuda alabilirim o işlemci farkını kafaya takmam.

smoht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg nexus emanet gibi duruyor . Içinden ektra kulaklik alman gerekli kulaklik yok. Ve kamerasi samsunga göre başarli değil . 4 işlemci olmasina ragmen ayni anda lg nexus ve samsung nexsusu denedik 3 g üzerinden pek fark bulamadik . Bilgine

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Lg nexus emanet gibi duruyor . Içinden ektra kulaklik alman gerekli kulaklik yok. Ve kamerasi samsunga göre başarli değil . 4 işlemci olmasina ragmen ayni anda lg nexus ve samsung nexsusu denedik 3 g üzerinden pek fark bulamadik . Bilgine
Anladım peki 1000 tlye samsung nexus almamı tavsiye edermisin.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne olursa olsun bence LG Nexus almalısın, sonuçta yeni teknoloji ve ileriye yönelik.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ne olursa olsun bence LG Nexus almalısın, sonuçta yeni teknoloji ve ileriye yönelik.
Oda doğru ama Lg kalite olarak samsungtan daha geriyse ve hızları arasındada okadar öenmli bir fark yoksa 400 tl fazla vermeye değermi sence ?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Oda doğru ama Lg kalite olarak samsungtan daha geriyse ve hızları arasındada okadar öenmli bir fark yoksa 400 tl fazla vermeye değermi sence ?
Bence değer, sonuçta hergün telefon almıyorsun ve imkanın yetiyorsa neden almayasın ki?
Bu telefonu alırsan rahatlıkla en az 4-5 sene kullanırsın. Tamam belki yazılım olarak Samsung Nexus'ta da destek var ama donanımsal olarak LG Nexus, Samsung Nexus'a göre yine de çok iyi.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence değer, sonuçta hergün telefon almıyorsun ve imkanın yetiyorsa neden almayasın ki?
Bu telefonu alırsan rahatlıkla en az 4-5 sene kullanırsın. Tamam belki yazılım olarak Samsung Nexus'ta da destek var ama donanımsal olarak LG Nexus, Samsung Nexus'a göre yine de çok iyi.
Anladım Peki Lg nexusu inceledinmi eline alıp ısınıyormus galiba ben okadar çok inceleyemedim. Bir bilgin varmı ?

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nexus firması google referans firması lg olmuş samsung olmuş htc olmuş farketmez o yüzden markalara takılma 2 gb ram var nexus 4 ileri yönelik bir telefon sadece hafıza kartı yok iphone 4 - iphone 5 gibi düşün

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Anladım Peki Lg nexusu inceledinmi eline alıp ısınıyormus galiba ben okadar çok inceleyemedim. Bir bilgin varmı ?
Isınma konusunda bir bilgim yok ama cihazı kullandım, ısınma hissetmedim.
Farz et ki ısınma var, en fazla ne kadar olabilir ki? :) Sonuçta bir bilgisayar değil ve işlemcisi küçük.
Ayrıca telefonlarda ısınıp ısınmama olayı kullanıcının ne yapacağına bağlıdır.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeşim saçmalama:D lg nexus neredeyse 2 kat daha iyi samsungu salla:D:D
ama onun yerine
padphone 2
padphone 2 infinitive
xperia z
s4
gibi telefonlar alsan daha iyi olur

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle nexus 4 al

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg nexus4 al alanların hepsi mutlu samsung nexus ile karşılatırılması yapılamaz ısınmaya gelince her akıllı telefon ısınıyor lg nexus4 diğer akıllı telefonlara oranla ortalama bir ısınma mevcut sorun yaratacağını zanletmiyorum
nexus4 tavsiye ederim.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Nexus firması google referans firması lg olmuş samsung olmuş htc olmuş farketmez o yüzden markalara takılma 2 gb ram var nexus 4 ileri yönelik bir telefon sadece hafıza kartı yok iphone 4 - iphone 5 gibi düşün
Anladım Büyük ihtimalle Lg nexus alıcam peki fiyatı s4 ve diğer telefonlar çıkınca dahada düşermi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Farz et ki ısınma var, en fazla ne kadar olabilir ki? :) Sonuçta bir bilgisayar değil ve işlemcisi küçük.
Anladım. Büyük ihtimalle Lg nexusu seçicem ozaman. Çok teşekkür ederim.

Anladım. Büyük ihtimalle Lg nexusu seçicem ozaman. Çok teşekkür ederim.

kardeşim saçmalama:D lg nexus neredeyse 2 kat daha iyi samsungu salla:D:D
ama onun yerine
padphone 2
padphone 2 infinitive
xperia z
s4
gibi telefonlar alsan daha iyi olur
o dediğin padphoneları ilk defa duydum biraz açıklarmısın ve fiyatı 1400 ü geçmemesi lazım alıcağım telefonun

Kesinlikle nexus 4 al
Çok teşekkür ederim

lg nexus4 al alanların hepsi mutlu samsung nexus ile karşılatırılması yapılamaz ısınmaya gelince her akıllı telefon ısınıyor lg nexus4 diğer akıllı telefonlara oranla ortalama bir ısınma mevcut sorun yaratacağını zanletmiyorum
nexus4 tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim kafamdaki soru işareti vardı çok yardımcı oldunuz.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
fiyatı biraz daha fazla padphoneların şöyleki
bir telefon var özellikleri süper onu tablete takıyorsun ve tablet telefonun gücüyle çalışıyor
dd.jpg

bence çok süper cihaz herkeslere tavsiye ediyorum ama 1400e s3 var birde nexus 4 1400den pahalı diye biliyorum

haaa kardeş birde lg optimus 4x hd var 1200tl fiyatı iyi yani onuda düşünebilirsin nexus alamazsan

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bir telefon var özellikleri süper onu tablete takıyorsun ve tablet telefonun gücüyle çalışıyor

bence çok süper cihaz herkeslere tavsiye ediyorum ama 1400e s3 var birde nexus 4 1400den pahalı diye biliyorum

haaa kardeş birde lg optimus 4x hd var 1200tl fiyatı iyi yani onuda düşünebilirsin nexus alamazsan
Bu şun için bana fazla anladım kardeş çok sağol. Ama Lg optimus nasıl özellikleri 1200 tl nexustan dahamı iyi yada çok azmı farkı var lg nexus teknosada 1399 tl şuan.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
padphone2 diyonuz ama 1000 dolardan piyasaya çıkçak o bahsettiğiniz fiyatlar 1000tl li fiyatlar

lg nexus4 tavsiye ederim ben de önümüzdeki birkaç ay içinde amayı düşnüyorum

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bu şun için bana fazla anladım kardeş çok sağol. Ama Lg optimus nasıl özellikleri 1200 tl nexustan dahamı iyi yada çok azmı farkı var lg nexus teknosada 1399 tl şuan.
evet baktım harbi 1400 ve çok garip bunun nedeni muhtemelen full hd ekranlı cihazların çıkmış olması
neyse nexus 4 tabiki 4xhd den daha iyi ben fiyat olarak söylemek istedim
ama bence biraz daha para ekleyip full hd bir telefon al

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
evet baktım harbi 1400 ve çok garip bunun nedeni muhtemelen full hd ekranlı cihazların çıkmış olması
neyse nexus 4 tabiki 4xhd den daha iyi ben fiyat olarak söylemek istedim
ama bence biraz daha para ekleyip full hd bir telefon al
nexusn ekranı ne peki

padphone2 diyonuz ama 1000 dolardan piyasaya çıkçak o bahsettiğiniz fiyatlar 1000tl li fiyatlar

lg nexus4 tavsiye ederim ben de önümüzdeki birkaç ay içinde amayı düşnüyorum
Yaz Aylarında Haziran gibi falan s4 ünde Türkiye de satılmasıyla beraber Fiyatının Düşme ihtimali varmı 1200 tl falan.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nexusn ekranı ne peki

Yaz Aylarında Haziran gibi falan s4 ünde Türkiye de satılmasıyla beraber Fiyatının Düşme ihtimali varmı 1200 tl falan.
kullanmış ve kullanan biriyim yardımcı olurum sana neresinde şüphe duyuyorsan söyle :)

dd.jpg

sen inanmıycan bu gidişle :)
http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kullanmış ve kullanan biriyim yardımcı olurum sana neresinde şüphe duyuyorsan söyle :)

sen inanmıycan bu gidişle :)
http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon
O zaman soruym sorularımı tek tek kardeş :).
1. Isınıyo deniliyor çok rahatsız edici bir şekildemi.
2. kasma donma kapanma herhangi birşeye rastladınmı.
3.Kasası sağlammı çok inceleme fırsatım olmadı.
4. performansı nasıl internet , oyun , hız performansı ve video görüntü oynatma performansı nasıl.
5.1400 tl ye gerçekten değermi. BU ARADA LG NEXUS KULLANIYORSUN DEĞİLMİ ?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O zaman soruym sorularımı tek tek kardeş :).
1. Isınıyo deniliyor çok rahatsız edici bir şekildemi.
2. kasma donma kapanma herhangi birşeye rastladınmı.
3.Kasası sağlammı çok inceleme fırsatım olmadı.
4. performansı nasıl internet , oyun , hız performansı ve video görüntü oynatma performansı nasıl.
5.1400 tl ye gerçekten değermi. BU ARADA LG NEXUS KULLANIYORSUN DEĞİLMİ ?
1. Telefonda şarjdayken 1.5 saat kesintisiz Modern Combat 4 oynadım kamera kısmında biraz ısınma oldu ama çok rahatsız edici düzeyde değil
2.Telefonu kullandığım günden beri ufacık pırtıcık küçücük bir donma tökezlemeye rastlamadım telefonu 8-9 uygulamayı aynı anda açıp kasmaya zorladım ama bana mısın demiyor mübarek :)
3. Kasa sağlam arka ve ön Gorilla Glass 2 ile korunuyor iki kez bazadan düştü sıfır hasar bir silikon kılıf buldum yine de :)
4. Orjinal olarak chrome tarayıcı kullanıyor pc de nereye girdiysen otomatik senkronize ediyor hızlı gelişen bir tarayıcı chrome. Oyun perforrmansına söyleyecek sözüm yok çalıştırmadığı oyun yok desem yeridir herhalde :)
5.Fiyatı mucize gibi bu özelliğe daha iyisi yok hiç pişman olmadım.Kullanıyorum ve gayet memnunum.
ve de telefona ubuntu kurulabiliyor bu çok büyük bir avantaj yakın zamanda video çekicem :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Full HD ekranlı telefonun öyle çok bir farkını göremeyiceksin. Bir sürü forumdada yazar göz 300ppi in üzerinde zaten farkedemiyor. Bu biraz satış taktiği ve full HD ler çok daha fazla şarj götürecek.
LG Nexus ile Samsung Nexus Karşılaştırmasında herzaman ki gibi birkaç kişi özelliklere bakmadan samsung diyebiliyor. Artık telefonu incelemeden sadece samsung diyen bir insan topluluğu
gerçekliğini unutmayalım. LG nexus 4 4 çekirdekli snapdragon s4 pro 1.5 ghz işlemcisi var. Piyasada bundan daha iyisi sadece snapdragon s600 ve s800. Adreno 320 grafik işlemcisi son derece iyi.
2 GB ram. Yani fiyat olarak biraz daha yukarı çıkabileceksen hiç düşünme LG Nexus al en azından uzun süre kullanma şansın olur.

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzay gemisi alacaksınız sanki yav. Alın LG'yi olsun bitsin.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
1. Telefonda şarjdayken 1.5 saat kesintisiz Modern Combat 4 oynadım kamera kısmında biraz ısınma oldu ama çok rahatsız edici düzeyde değil
2.Telefonu kullandığım günden beri ufacık pırtıcık küçücük bir donma tökezlemeye rastlamadım telefonu 8-9 uygulamayı aynı anda açıp kasmaya zorladım ama bana mısın demiyor mübarek :)
3. Kasa sağlam arka ve ön Gorilla Glass 2 ile korunuyor iki kez bazadan düştü sıfır hasar bir silikon kılıf buldum yine de :)
4. Orjinal olarak chrome tarayıcı kullanıyor pc de nereye girdiysen otomatik senkronize ediyor hızlı gelişen bir tarayıcı chrome. Oyun perforrmansına söyleyecek sözüm yok çalıştırmadığı oyun yok desem yeridir herhalde :)
5.Fiyatı mucize gibi bu özelliğe daha iyisi yok hiç pişman olmadım.Kullanıyorum ve gayet memnunum.
ve de telefona ubuntu kurulabiliyor bu çok büyük bir avantaj yakın zamanda video çekicem :)
Vallaha ne kadar teşekkür etsem az kafamdaki soru işaretlerinin hepsini sildin valla sanırım bende 1-2 ay içinde Lg nexus kullananların arasına katılıcam yardımın için çok teşekkür ederim. o Videoya benide etiketlerse sevinirim.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Full HD ekranlı telefonun öyle çok bir farkını göremeyiceksin. Bir sürü forumdada yazar göz 300ppi in üzerinde zaten farkedemiyor. Bu biraz satış taktiği ve full HD ler çok daha fazla şarj götürecek.
LG Nexus ile Samsung Nexus Karşılaştırmasında herzaman ki gibi birkaç kişi özelliklere bakmadan samsung diyebiliyor. Artık telefonu incelemeden sadece samsung diyen bir insan topluluğu
gerçekliğini unutmayalım. LG nexus 4 4 çekirdekli snapdragon s4 pro 1.5 ghz işlemcisi var. Piyasada bundan daha iyisi sadece snapdragon s600 ve s800. Adreno 320 grafik işlemcisi son derece iyi.
2 GB ram. Yani fiyat olarak biraz daha yukarı çıkabileceksen hiç düşünme LG Nexus al en azından uzun süre kullanma şansın olur.
merhaba ben teknosa magazasnda s3 llle nexus 4 net hzlarini karslastrdm s3 cok cabk acyp nexus 5 sanye donra falan acyo ve ekranlsri yanysna getrdgmde s3 renkler faha canli bu kafamda soru isareti ckartti

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
merhaba ben teknosa magazasnda s3 llle nexus 4 net hzlarini karslastrdm s3 cok cabk acyp nexus 5 sanye donra falan acyo ve ekranlsri yanysna getrdgmde s3 renkler faha canli bu kafamda soru isareti ckartti
Şaka mı bu? :D
Nexus 4 s3'ü ezer geçer ne 5 saniyesi ne donması. :D
Nexus'un ekranına yan açıdan bak, sanki kalemle çizilmiş gibi olduğunu göreceksin.

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Boot olayı farklı bişey kardeşim galaxys s3 1 gb ram var bunda 2 gb kaldıki nexusun özelliği çok çabuk güncellenmesi her yeni çıkan android senin telefona otomatik çıkacak en az 3 yıl boyunca. samsung ne zaman rom çıkaracak diye beklemeyeceksin kaldi ki jelly bean galaxy s3 kaç ay sonra geldi.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-e960-nexus-4-fiyati,862007.html

şurda güzel fiyatlar var

Boot olayı farklı bişey kardeşim galaxys s3 1 gb ram var bunda 2 gb kaldıki nexusun özelliği çok çabuk güncellenmesi her yeni çıkan android senin telefona otomatik çıkacak en az 3 yıl boyunca. samsung ne zaman rom çıkaracak diye beklemeyeceksin kaldi ki jelly bean galaxy s3 kaç ay sonra geldi.

şurda güzel fiyatlar var

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Şaka mı bu? :D
Nexus 4 s3'ü ezer geçer ne 5 saniyesi ne donması. :D
Nexus'un ekranına yan açıdan bak, sanki kalemle çizilmiş gibi olduğunu göreceksin.
Ya gerçekten öyle neden olduğunu anlamadım ama ikisiylede aynı anda fanatik sdn mynet gibi sitelere girdim s3 daha hızlı açtı her seferinde. Ve s3 ün ekranı falan daha parlak geldi bana.

şurda güzel fiyatlar var

şurda güzel fiyatlar var
Nasıl yani anlamadım. Neden nexus yavaş girdi s3ten acaba mağazada internette mi problem vardı anlamadım. yada sana sorayım nexus sdn ye girerken falan kaç saniyede açıyo mesela

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Cidden diyecek bir şey bulamadım, ama bence sen yine de içine hangisi siniyorsa onu al. :)