LG Optimus Black ICS 4.0.4 Çıktı

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AFRAKW/V30b_00/V30B_00.kdz

İlgili XDA linki
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2031161

YG3WK.jpg

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aman ALLAH'ım bugünleride görecekmiydik! Şükürler olsun sana...
İndirip bakalım hali hazırda CM(10) 4.2.1 kullanıyorum beğenmezsem JeliBon'a geri dönerim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu sürümün beta olma ihtimali varmış son sürüm olmayabilir

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hadi iyisiniz gene geçte olsa lg bir çok telefona 4.0 güncellemesini verecekmiş :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bu final sürümüymüş ama daha update ye düşmemiş avrupa sürümüymüş

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
CM10 kullandığım için otomatik update etmiyor yani varmı yokmu bilemiyorum ama xda forumda şöyle bir bilgi var
" This ROM is not offcial yet. Because is one diffrence of the folder name.
All of official roms are in folder which ends on "TL" here ends on "KW" "

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AFRAKW/30b_00/V30B_00.kdz
yani final sürümlerinin klasör adı TL ile olurmuş buradaki KW olduğundan final sürüm olmadığına değinilmiş
Korede çıkan orjinal ICS sürüm klasörüde şu şekilde imiş

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGKU5900/AKTFTL/V30i_00/V30I_00.kdz

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
CM10 kullandığım için otomatik update etmiyor yani varmı yokmu bilemiyorum ama xda forumda şöyle bir bilgi var
" This ROM is not offcial yet. Because is one diffrence of the folder name.
All of official roms are in folder which ends on "TL" here ends on "KW" "

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AFRAKW/30b_00/V30B_00.kdz
yani final sürümlerinin klasör adı TL ile olurmuş buradaki KW olduğundan final sürüm olmadığına değinilmiş
Korede çıkan orjinal ICS sürüm klasörüde şu şekilde imiş

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGKU5900/AKTFTL/V30i_00/V30I_00.kdz

ben başka bir siteden v30b yi buldum final sürüm diyolar avrupa için ma daha update lere düşmemiş işte indiriyorum yüklicem

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Aaaa lG Güncelleme çıkarmış :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ben başka bir siteden v30b yi buldum final sürüm diyolar avrupa için ma daha update lere düşmemiş işte indiriyorum yüklicem

Hocam yükleyip ekran görüntülerini yüklersen sana zahmet bi bakalım neymiş ne değilmiş

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mal adam madem güncelleme vericektin niye fiyatı aşağı çektin , anlamak zor bu LG yi :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aşağı çekiyor çünkü yeni modelleri gelecek

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
abi 575 tl ye verecegine telefonu üretimden kaldırsa üzülmezdim

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefondaki update bulamadı daha nerden indireceğiz türkçesini?

Kendisimi güncelliyor bunu

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla ben jelly bean kurdum :) hiç ICS ile uğraşamam :D

Hocam naptn sen ya nerde buldun JB yi :)

yükledim yalnız şarjda sorun var heralde %90 dı 8 saat uyudum baktım %50 10dk şarjda durdu %70 :D v28c dede oluyodu ama onda 90 sa 70 filan oluyodu

valla abi arayüz çok hoş sırf bu arayüz yüzünden bile kalırım bu romda :D

ya sarj sıkıntı gerçekten . Ben cihazı patlattım dün teknik servise verdim ,adam önümde telefonu açtı , anakartı falan çıkardı dedim napıyor bu:)

Denedi farklı cihazda anakart sağlammış ama çözemedi kalması gerekiyormuş cihazın sabırsızlıkla bekliyorum

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hemen yardımcı olayım arkadaşlar :) orjinal değil ama o kadar stabil ki kesinlikle tavsiye ederim sizlere... indirme linklerini paylaşıyorum sıkı durun :)

ROM : http://get.cm/?device=p970&type=stable

GappS : http://goo.im/gapps/gapps-jb-20120726-signed.zip

Hadi bakalım test edin :)

abi kurmasını bilsem yaparımda oyun performansı nasıl sorun yaratıyor mu temple run da kasıyor ics de v20d dede kasıyordu ama

Hocam naptn sen ya nerde buldun JB yi :)

ya sarj sıkıntı gerçekten . Ben cihazı patlattım dün teknik servise verdim ,adam önümde telefonu açtı , anakartı falan çıkardı dedim napıyor bu:)

Denedi farklı cihazda anakart sağlammış ama çözemedi kalması gerekiyormuş cihazın sabırsızlıkla bekliyorum

teknik servıs derken merkez servise mi gonderdın

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bende kasma yok vede hızı güzel gerçekten :) forumda rom kurulumu anlatmıştım :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten güzel rom yapmış Lg. Hatta Lg den beklenmeyecek kadar iyi. bir ara yazılım ekibini değiştirecek diyorlardı doğru galiba :D Arayüz efekt performans vs gayet güzel. 28c kullanıyorum şuan. beta durumunda. sms de karakter meselesi var ama tr romuyla düzelir. Ek olarak şuan cwm yüklenemiyor. Ama rom yüklendikten sonra root edilebiliyor

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
KDZ ile yüklenmede sorun çıkartmıyor mu? Bende sürekli hata veriyordu sonra bir araştırma yaptım meğersem KDZ ile yüklemeyi yasaklamışlar.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@Granikos İstanbul mecidiyeköydeki , Ana servis merkezine götürdüm yeni açılmış zaten.

Garanti kapsamında tamir edilmiş yarnı alıcam işte.

@technomind

Yarın deniycem bakalım , [MENTION=193510]Granikos[/MENTION] senin bu yazılıma geçebilmen için cihazı rootlaman gerekir. Seninkini rootlamamıştık.

Bide hangi oyunlarda kasıyor yaz bide biz deneyelim, Nasıl kasar yaw ben hiç kasmayla karşılaşmadım oyunlarda

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
@Granikos İstanbul mecidiyeköydeki , Ana servis merkezine götürdüm yeni açılmış zaten.

@technomind

Yarın deniycem bakalım , @Granikos senin bu yazılıma geçebilmen için cihazı rootlaman gerekir. Seninkini rootlamamıştık.

Bide hangi oyunlarda kasıyor yaz bide biz deneyelim, Nasıl kasar yaw ben hiç kasmayla karşılaşmadım oyunlarda

mecidiyeköydkei merkez servise 6 ay önce götürmüştüm yeni değildir o söyliyim oyunları temple run da oyunda takılmalar var ara ara donuyor oyun dead trigger kasıyor hemde baya v20d de ara ara vardı bu sürümde felaket bir şekilde var beach blitz diye bi oyun var araba oyunu ondada çok kasıyor şuan bilindik oyunlar bunlar birde nba 2k1 mi neydi bu oyundada kasıyor baya

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

@technomind

Yarın deniycem bakalım , @Granikos senin bu yazılıma geçebilmen için cihazı rootlaman gerekir. Seninkini rootlamamıştık.

Dene bakalım beğenecekmisin :) Bu arada [MENTION=193510]Granikos[/MENTION] ben dead oyununu jelly bean 'da test ettim sorunsuz :) temple run oynamadım ama kasacağını sanmıyorum :)