LG Optimus Black ICS 4.0.4 Çıktı

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
@Granikos İstanbul mecidiyeköydeki , Ana servis merkezine götürdüm yeni açılmış zaten.

Garanti kapsamında tamir edilmiş yarnı alıcam işte.

@technomind

Yarın deniycem bakalım , @Granikos senin bu yazılıma geçebilmen için cihazı rootlaman gerekir. Seninkini rootlamamıştık.

Bide hangi oyunlarda kasıyor yaz bide biz deneyelim, Nasıl kasar yaw ben hiç kasmayla karşılaşmadım oyunlarda

abi işşin yoksa bana msn den anlat bak 10 yıl duacın olurum cennet garanti :D 21 aralık öncesi sevaba girersin :D

Valla kardeşim sana pm attım, güzelce okursan kesinlikle yaparsın :) Msn de anlatılcak birşey değil herşey senin elinde :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Valla kardeşim sana pm attım, güzelce okursan kesinlikle yaparsın :) Msn de anlatılcak birşey değil herşey senin elinde :D

abi o kadar şey varki sen burda rom yayınladınya telefona nasıl kurucam bende wifi filan yok net paketimde yok

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Sen internetten dosyaları download et tamamdır, ondan sonrasını saniye saniye anlatırım :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Nightly=beta Stable=adı üstünde stabil yani final sürüm.
Kurması çok kolay, önce technomind'ın verdiği adreslerden dosyaları indir, sonra bu dosyaları direkt SD kartına kopyala (ama klasör falan açma) sonra bu adresten rom manager programını indir ve kur, programı açınca Reboot into Recovery' yi seç telefon yeniden başlayacak (Windows'daki Dos modu gibi düşün) oradan instal from SD kart seçeneğini işaretle SD karta attığın CM10 dosyasını bul işaretle ve kurulum başlayacak bittikten sonra Google programlarını da aynı yöntem ile kurabilirsin, sonra kendine göre düzenle vede güle güle kullan

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Kurması çok kolay, önce technomind'ın verdiği adreslerden dosyaları indir, sonra bu dosyaları direkt SD kartına kopyala (ama klasör falan açma) sonra bu adresten rom manager programını indir ve kur, programı açınca Reboot into Recovery' yi seç telefon yeniden başlayacak (Windows'daki Dos modu gibi düşün) oradan instal from SD kart seçeneğini işaretle SD karta attığın CM10 dosyasını bul işaretle ve kurulum başlayacak bittikten sonra Google programlarını da aynı yöntem ile kurabilirsin, sonra kendine göre düzenle vede güle güle kullan

cm 10 çok stabil ama bazen telefonda ciddi takılma oluyor onun haricinde baya stabil daha oyunları deneyemedim ama

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

yok yok kurarım o sıkıntı değilde ics final sürümünü bulamadım yaw link paylaşabilir misinz

yazdığımı geri alıyorum buldum:)

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce denedim ICS falan yüklemedi. 2.3.4 V20D diye birşey yükledi. Pc Suiteden orjinal rom yükleyen var mı?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TR versiyonu çıkmadı bildiiğim kadarıyla , sistemdekiler fransa'nın İCS si , Smart flash tool ile yüklse sıkıntı olmuyor roottan çıkmıyor yani.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla ben jelly bean kurdum :) hiç ICS ile uğraşamam :D

hoho kuramadım :)

dün akşam 1 saate yakın uğraştım , 10e 'den 20D ye geçince brick oluyor. Anlamadım gitti 6 kez romu silip kurmuşumdur . 1kez yapabildim onda da hafıza kartını formatlayınca , kartı görmemeye başladı, sonra fransa 30b yi kurdum. Açıkcası canavar gibi , en çok sarj durumunu beğendim oldukça iyi gidiyor

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sevgili Optimusdaşlarım :)
Benim cihaz recovery ile rom yüklerken bu sorunu alıyorum. Cm yüklemeye çalışyıorum ama olmuyor acaba sorun nedir nerdendir ?
gr3vj.jpg

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sevgili Optimusdaşlarım :)
Benim cihaz recovery ile rom yüklerken bu sorunu alıyorum. Cm yüklemeye çalışyıorum ama olmuyor acaba sorun nedir nerdendir ?
gr3vj.jpg
cihazına rom kurmadan önce root ettinmi veya roottan sonra cwm recovery kurdunmu?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Cihaz galiba root'lu... Cwm recovery işini hemen deniyorum.
Teşekkürler

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olmadı yine aynı sorun devam ediyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar cm 10 u kurmak icin ugrasiyorum ama rom manager sd card cannot mount hatasi veriyor. ne yapabilirim?
Simdiden tesekkurler cevaplar icin.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Sizin kullanmış olduğunuz versiyon nedir ? Versiyondan dolayı rootlama yapamıyorsunuz.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=138307]technomind[/MENTION] selam bende ICS 4.0.4 kurdum ama şöyle bir sorunum var üstteki bildirim ekranı açılmıyor, düz de tutsam ekranı çevirsemde dokunduğumda o alan aktif olup aşağı kaymıyor. Sende böyle bir sorun oldumu

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
@technomind selam bende ICS 4.0.4 kurdum ama şöyle bir sorunum var üstteki bildirim ekranı açılmıyor, düz de tutsam ekranı çevirsemde dokunduğumda o alan aktif olup aşağı kaymıyor. Sende böyle bir sorun oldumu

vealeykümselam üstadım :)

gu7jp.jpg

QuicMemo ile yazdım sana cevap :) Sen tekrardan yükle bakalım sorun devam edecek mi ?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
vealeykümselam üstadım :)

gu7jp.jpg

QuicMemo ile yazdım sana cevap :) Sen tekrardan yükle bakalım sorun devam edecek mi ?

KDZ ile yükleme yapamadığım için binve fls dosyalarını Smart Flash Tools ile yüklüyorum indirdiğim dosyanın bozuk olabileceğini düşünerek 30B_00.kdz indirdim daha sonra onu LG-P970 ROM COVERTER ile kdz dosyasını bin ve fls'ye dönüştürdüm ve bu dosyayı yükledim ama sonuç aynı bildirim ekranı zaman zaman çalışıyor, :crying: ama genel olarak çalışmıyor ve neden çalışmadığını anlamadım :cursing:

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
KDZ ile yükleme yapamadığım için binve fls dosyalarını Smart Flash Tools ile yüklüyorum indirdiğim dosyanın bozuk olabileceğini düşünerek 30B_00.kdz indirdim daha sonra onu LG-P970 ROM COVERTER ile kdz dosyasını bin ve fls'ye dönüştürdüm ve bu dosyayı yükledim ama sonuç aynı bildirim ekranı zaman zaman çalışıyor, :crying: ama genel olarak çalışmıyor ve neden çalışmadığını anlamadım :cursing:

ALLAH ALLAH http://yadi.sk/d/CgToYqjt140nV

Buradaki dosyayı dener misin belkide diğer dosyada sorun vardı :S bir ihtimal diyerekten yazıyorum :(

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Birde bunu deneyim olmadı CM10'a geri dönerim

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ok, birde ICS kurduğunda ilk açılışta dil arapça mı geldi

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
evet arapça geldi (: yazılar sağdan çıktı :D Şuan tam 17 saat 28 dakika ile şarjımı takmış bulunmaktayım :D yaşasın ICS

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O kadar zamandır kurcalıyorum, inan o farkı bende anlamadım.. :)

ya bu arada sen memnunmusun romundan bilmiyorum ama , ben orjinal fransız 30b yi kullanıyorum çok memnunum. Tel çok hızlı açılıp kapanması 20sn sürüyor , kasma takılma yok kararsızlık yok yani 10 numara