LG Optimus Black ICS 4.0.4 Çıktı

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ya bu arada sen memnunmusun romundan bilmiyorum ama , ben orjinal fransız 30b yi kullanıyorum çok memnunum. Tel çok hızlı açılıp kapanması 20sn sürüyor , kasma takılma yok kararsızlık yok yani 10 numara
Memnunum on numara oldu gerçektende.. :) telefonu daha bir sevdim he :D
Granikos'un dediği gibi yaptım düzeldi

Teşekkürler @Granikos keşke da önce söyleseydin 2 kere kurulum yaptım bu yüzden :)

hadi ya ben sana fabrika ayarlarına dön dememişmiy dim :( demekki onu anlatmışım :( afferim [MENTION=193510]Granikos[/MENTION] :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Granikos'un dediği gibi yaptım düzeldi

Teşekkürler @Granikos keşke da önce söyleseydin 2 kere kurulum yaptım bu yüzden :)

rica ederim kardeşim benimde bu romu ikinci yükleyişim ilkinde böyle bir sorun yaşamamıştım araştırdım bende biraz buldum geç oldu ama olsn :D

Memnunum on numara oldu gerçektende.. :) telefonu daha bir sevdim he :D

hadi ya ben sana fabrika ayarlarına dön dememişmiy dim :( demekki onu anlatmışım :( afferim @Granikos :)

yavaş yavaş kavrıyorum bu işleri :D

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün yüklemiş olduğum optimus black 4.0.4 ics sürümü fransız romu muhteşem yaptı telefonu,özelliklerinden bazılarından bahsetmek istiyorum;
1)Rom oldukça stabil ve hızlı olmuş eski romlardaki takılma olayı yok
2)sistemsel bazı özelliklerini özelleştirebiliyorsunuz,örneğin kişi simgesi resmi büyütülmüş bu sistemle,kamera ayarları muhteşem olmuş daha bi netlik kazanmış,telefonunuzu uyku modunu ayarlayabiliyorsunuz mesela saat 00.00 ile 07.00 arası beni kimse rahatsız etmesin diyosanız bunu ayarlayabiliyorsunuz,ekran görüntüsü alma olayı daha güzel olmuş,yazı yazarak veya çizerek görüntü alabiliyosunuz,arka planda çalışan uygulama sayısını kısıtlayabiliyorsunuz,şarj olayı %20 fark ediyor pil ömrü uzuyor yani,şimdilik bunlar aklıma gelenler,yüklemek isteyenler v30b versiyonu yüklesin telefondan soğuyan arkadaşlar bi daha düşünür böylece,Teşekkürler LG geç oldu ama muhteşem oldu....

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben de de var ama nasıl yüklüyorum. Bu konu hakkında bir bilgim yok. Rom nedir? Yükleme nasıl oluyor?detaylı anlatırmısın? Fransız rom sonra türkçe oluuyor mu?
LG Suite 4 Windows 8 de çalışmıyor? nasıl çalıştırabilirim?

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben de de var ama nasıl yüklüyorum. Bu konu hakkında bir bilgim yok. Rom nedir? Yükleme nasıl oluyor?detaylı anlatırmısın? Fransız rom sonra türkçe oluuyor mu?
LG Suite 4 Windows 8 de çalışmıyor? nasıl çalıştırabilirim?
öncelikle windows 7 olan bir bilgisayardan LG suite indireceksin,daha sonra SFT diye bir program var shifttools gibisinden birşeydi onuda indirip bilgisayarına kuracaksın,sonra internet üzerinden v30b romunu indirip telefonuna kuracaksın,forumda detaylı anlatan arkadaşlarda var,oldukça basit bir yöntem,fransız romu türkçe oluyor ayarlardan dil seçeneklerini değiştirebiliyorsun,yanlız bu rom türkiye için yasal değil telefonunun sistemsel olarak donabilir doğru yapan biri yapmalı bilmiyorsan yapma çünkü sonra düzeltemezsin,türkiye için resmi sürümünü bekle oda tahminen 1 aya kadar gelir

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Ben o zaman Resmi Sürüm gelince Telefon üzerinden güncelleyeyim?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ota yolu nedir ? nasıldır? Ben şu an cm10 da ama sizin 4.0 ı sevmeniz beni de heyecanlandırdı merak ediyorum açıkcası :)

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ota yolu nedir ? nasıldır? Ben şu an cm10 da ama sizin 4.0 ı sevmeniz beni de heyecanlandırdı merak ediyorum açıkcası :)
valla kardeş ben cm10 da yükledim yüklemediğim rom kalmadı ama en çok hoşuma giden fransız orjinal ics romu oldu.yani takılma yaşamazsın,kamera olayı iyileştirilmiş daha bi net olmuş sanki,kendin özelleştirme yapabiliyosun,şarj olayını uzun götürüyor,ben normalde kolay kolay memnun olmayan biriyim ama artık telefona epey ısındım hatta ilana koymuştum satacaktım vazgeçtim o kadar yani,bunu anlatmam tamamen kişisel,kişiden kişiye zevk olayları değişir :)

Teşekkürler. Ben o zaman Resmi Sürüm gelince Telefon üzerinden güncelleyeyim?
aslında buda resmi rom ama telefonun garantiliyse yapma,garantili değilse yapabileceksen öneririm sana o kadar beklemeye değmez :))

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Windows 8 için arkadaşlar LG PC Suite var onu download etmenizi tavsiye ederim LG PC Suite IV işe yaramıyor windows 8'de

Ve gerçekten Rom harika :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Zaten PC Suite 4'ü çalıştırdığınızda "PC Suite 4 ICS desteklemiyor lütfen yeni PC Suite programını indirin" şeklinde bir uyarı verip yeni programı indirtiyor.
Yeni Suite de bana göre tek eksik Adres defteri editörü olmaması oldu, bunu yerine Wondershare MobileGo da fazlasıyla iş görüyor

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım link eklermisin.Windows 8 LG PC Suite indirme linki. Ben bulamadım... Yardım Lütfen...

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ya @technomind ben quickmemo da yazı yazıyorum sonra kaydet e basıyorum resim galeriye kaydedildi diyor ekranda yazı gözükmüyor sonra nasıl sizde nasıl acaba birde çektigim video yu izlerken ekran aydınlıkken kararıyor parlaklık ı videoda son yaptım ama hayla aynı

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Son rom fazla pil tüketiyor. Tek sorunu şuan için bu.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşım link eklermisin.Windows 8 LG PC Suite indirme linki. Ben bulamadım... Yardım Lütfen...

Hocam Link bende yok PC Suite 4'ü çalıştırdım, Telefonu bağladım program telefonu görünce bu ICS desteklemiyor yenisini indir dedi evete bastım indirdi ve kurdum

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yesss beee :D ben bu telefonu alcaktım ama ıcs yok diye hafif soğudum bu haberi okuyunca o kadar mutlu oldum ki kesinlikle alcam :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ya @technomind ben quickmemo da yazı yazıyorum sonra kaydet e basıyorum resim galeriye kaydedildi diyor ekranda yazı gözükmüyor sonra nasıl sizde nasıl acaba birde çektigim video yu izlerken ekran aydınlıkken kararıyor parlaklık ı videoda son yaptım ama hayla aynı

nasıl gözükmüyor derken anlamadım kusura bakma :S bende her türlü gözüküyor :S tek bir videoda mı o sorun var, yoksa tüm videolarda aynı sorun mu ?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
nasıl gözükmüyor derken anlamadım kusura bakma :S bende her türlü gözüküyor :S tek bir videoda mı o sorun var, yoksa tüm videolarda aynı sorun mu ?

bütün videolarda aynı sorun var.. bu quickmemo sorununuda hayla çözemedim ekrana yazı yazıp kaydet e basınca galeriye kaydediyo resim olarak ekranda gözükmüyor

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün videolarda aynı sorun var.. bu quickmemo sorununuda hayla çözemedim ekrana yazı yazıp kaydet e basınca galeriye kaydediyo resim olarak ekranda gözükmüyor
resim olarak tabiki ekranda görünmez,zaten ekranın kendisini alıyor,sen kaydet seçeneğine bastığın zaman o an gördüğün görüntü galeriye yollanır,sen kaydet tuşuna basmadan önce düzenle seçeneği var üstünde yazı falan yazabiliyorsun dikkatli bakarsan anlarsın....

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben romu yazılım olarak biliyorum Tanımını yapablcek açıklayabilcek varmı ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

resimi kayıt ettikten sonra resimi quickmemo klasörüne kaydediyor.. buraya kadar normal ekranda gözükmüyor kısmını anlayamadım :S

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
resimi kayıt ettikten sonra resimi quickmemo klasörüne kaydediyor.. buraya kadar normal ekranda gözükmüyor kısmını anlayamadım :S
v28c de ben ekrana yazı yazıp kaydet e basınca direk ekranda gözüküyordu yazı yani ana ekran geçişlerini sağa sola yapınca o yazıda aynı kalıyordu ekranda

resim olarak tabiki ekranda görünmez,zaten ekranın kendisini alıyor,sen kaydet seçeneğine bastığın zaman o an gördüğün görüntü galeriye yollanır,sen kaydet tuşuna basmadan önce düzenle seçeneği var üstünde yazı falan yazabiliyorsun dikkatli bakarsan anlarsın....

düzenle yi bulamadım hayla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1 haftayı geçti. Hiçbir sorun yaşamadım hiçbir hata yok. Yalnızz daha önce V20d kullanıyodum kamera kullanımım ve çektiğim fotoğraflar daha iyiydi. Yine iyi foto çekiyorum yalnız odaklamayı otomatik kendisi yapıyo..ben daha önce istediğim alana kendim odaklama yapıyodum ve böylelikle Arm STM32F103 gibi 100 bacaklı smd işlemcileri ve hatta bat754 gibi gözle seçmesi zor olan optocoupler leri bir telefon kamerasından beklenmiyecek çözünürlükte ve netlikte çekiyordum. Ama ICS bu özelliği elimizden almış. Bnm bu tlfnu satmamamın tek sebebi kamerasıydı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bu telefonun siyahını hiçbir yerde indirimdeki halinde bulamıyorum hatta beyazı bile yok sadece pembesi var bende pembe alamam :S bildiğiniz güvenilir bir site var mı siyahını alabileceğim uygun fiyata

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar ben bu telefonun siyahını hiçbir yerde indirimdeki halinde bulamıyorum hatta beyazı bile yok sadece pembesi var bende pembe alamam :S bildiğiniz güvenilir bir site var mı siyahını alabileceğim uygun fiyata

Vatan bilgisayar'da hafta sonu indirimiyle alabilirsin. İlla Siteden alacaksan hizlial sitesine bakabilirsin. ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vatan Bilgisayarın satın alma yerine gidip almayı düşünüyorum inşallah siyah renk vardır teşekkürler :) Telefon fiyatına göre mükemmel yani