Google Play Ödeme Seçenekleri Yardım !

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler Play storden The Dark Knigt Rises oyunun indiricem ama 6,99$ fiyatı var e bendede kredi kartı yok ödemeyi mobil şekilde ödeyebiliyormuyuz bilen varsa bi anlatabilirmi acaba ?

Acil Yardımlarınızı bekliyorum :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bildiğim kadarı ile sadece kredi kartı ile alış veriş yapabiliyoruz google playdan

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
her oyunun beleşini netten bulursun niye para veriyorsun ki

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
her oyunun beleşini netten bulursun niye para veriyorsun ki

Crack kullananları eleştirme kısmına girmek istemiyorum ama, parasıyla almak isteyen adama neden para veriyorsun diye sorulur mu? :)
Takdir ettiğim bir yazılım görürsem ben de paralısını satın alıyorum.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Google play dan kasperskya para verip aldım. ve memnunum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Crack kullananları eleştirme kısmına girmek istemiyorum ama, parasıyla almak isteyen adama neden para veriyorsun diye sorulur mu? :)
Takdir ettiğim bir yazılım görürsem ben de paralısını satın alıyorum.
bilmem belki bedava indirmeyi bilmiyorsa yardımcı olayım diye düşündüm:)

Demek öle :D Ozman Adres verinde İndirelim Bayfendi :D Telefonum Note2
hemen
apk mania
blackmart alpha
:D:D

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hemen
apk mania
blackmart alpha
:D:D[/QUOTE]

apk mania hoşuma gitti peki bir sorum olcak,

buradan indirdigimiz oyunlarda virüs filan yok deilmi,ayrıca indirdikten son ek olarak başka bişi yapmak gerekiyormu ?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
hemen
apk mania
blackmart alpha
:D:D

buradan indirdigimiz oyunlarda virüs filan yok deilmi,ayrıca indirdikten son ek olarak başka bişi yapmak gerekiyormu ?[/QUOTE]
[/QUOTE]

buradan indirdigimiz oyunlarda virüs filan yok deilmi,ayrıca indirdikten son ek olarak başka bişi yapmak gerekiyormu ?[/QUOTE]
Arkadaşım elbet risk vardır zira ben 3 aydır bunları kullanıyorum hiçbir zararı olmadı bana.Sanırım blackmark alpha root gerektiriyordu bu arada.Hiçbirşey yapmana gerek yok sadece yükske mb li oyunlarda telefonda açtıktan sonra yüklü bir mb yükleme başlatıyor.Wifiden yani.

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk olmak bumudur arkadaşlar neden emeğe saygısızlık ediyorsunuz günde 10 lira sigaraya veren insanlar adamların kaç gun ugrasıp emek harcadıgı şeyi ücretsizce elde ediyor yakışmıyor size...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım elbet risk vardır zira ben 3 aydır bunları kullanıyorum hiçbir zararı olmadı bana.Sanırım blackmark alpha root gerektiriyordu bu arada.Hiçbirşey yapmana gerek yok sadece yükske mb li oyunlarda telefonda açtıktan sonra yüklü bir mb yükleme başlatıyor.Wifiden yani.

Blackmarkt Alpha root gerektirmiyor. Ben Android telefon kullanmıyorum ama Wildfire S kullanan bir arkadaşımın telefonunda görmüştüm.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Blackmarkt Alpha root gerektirmiyor. Ben Android telefon kullanmıyorum ama Wildfire S kullanan bir arkadaşımın telefonunda görmüştüm.
Ben blackmart alphayı kullanıyorum memnunumda ama telefonu köklemeden önce uygulama yüklenmiyordu.Kökledikten sonra yüklenmeye başladı.