Pes 2012 Mobil Versiyon Yardım ! !

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler çok fena bir pes hastasıyım.Bilgisayarımın ekran kartı Yüklemeye yetmiyor.Bende çözüm olarak Telefonda oynamaya karar verdim ama, Google play markette ücretli hadi kredi kartım olsa hemen satın alıcamda kreti kartım yok :D

Bu sırada siz devreye giriyosunuz : Siz'den Para vermeden indirebileceğim Pes 2012,Pes 2013 İnternet sitesini bana yazmanızı istiyorum

Bu arada Telefonum Not 2,Rootsuz,Alalı 2 ay oldu Yardımlarınızı bekliyorum :D :confused1:

Hee aklıma gelmişken herkez Aspahalt 7'yi telefonuna kurmuş acaba nerden indiriyorlar ?

Yardım eden,etmeyen herkeze çok TEŞEKKÜRLER :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beyler çok fena bir pes hastasıyım.Bilgisayarımın ekran kartı Yüklemeye yetmiyor.Bende çözüm olarak Telefonda oynamaya karar verdim ama, Google play markette ücretli hadi kredi kartım olsa hemen satın alıcamda kreti kartım yok :D

Bu sırada siz devreye giriyosunuz : Siz'den Para vermeden indirebileceğim Pes 2012,Pes 2013 İnternet sitesini bana yazmanızı istiyorum

Bu arada Telefonum Not 2,Rootsuz,Alalı 2 ay oldu Yardımlarınızı bekliyorum :D :confused1:

Hee aklıma gelmişken herkez Aspahalt 7'yi telefonuna kurmuş acaba nerden indiriyorlar ?

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum :D

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Burası Bir forum sitesi,bence forum sitelerinin kuruluş amaçları : İnsanları bilgilendirmek,Bilenlerin bilemyenlere bildiklerini aktarmasıdır.

İllaki cevap yazan olacaktır :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Burası Bir forum sitesi,bence forum sitelerinin kuruluş amaçları : İnsanları bilgilendirmek,Bilenlerin bilemyenlere bildiklerini aktarmasıdır.

İllaki cevap yazan olacaktır :D
Tabiki Sdn forum sitesi gerçekten diğer forum sitelerinden farklı. Üyeler gerçekten bilgili ve sırf cevap yazmak için yazmıyorlar gerçekten yardımcı oluyorlar.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Site isimlerini veremem ama şöyle yardımcı olabilirim. Google aramaya ''Apk'' yazın ve çıkan sitelerden bir kaçına bakın. :)

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İndireceğin oyunun sonuna apk yaz aratırsan bulursun ama her önüne gelen sitedende indirme bazıları virüslüde olabilir