TTnet Adsl'ye Yine zam (Güncelleme) Yaptı..

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yalın adsl 8 mbit 25gb akk acaba ne kadar olmuş hiçbirşey bulamadım?

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bıraksan bırakılmaz sövsen sövülmez dürtülmeye devam

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
@mdkbet normal uydu yayını ya,yerel çanakı demiyorum ben,uydunet türksat uydusu değil mi?
uydunet dedikleri türksat kablo tv nin bi hizmeti
eskiden ismi kablonetti sonradan uydunet diye saçma bir isim verdiler
nasıl ki kablo tv yayını yağmurda kesilmiyor uydunette aynı şekilde,
ikisin de evine aynı kablo üzerinden geliyor.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=9918]mdkbet[/MENTION] açıklama için teşekkürler

kamildoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şikayet ile bi b.k olmaz kapatacaksın kı zarar ede ttnet...musterının velınımet oldugunu anlaya....
aynen katılıyorum adamlar müşteri kaybedeceğiz korkusu yaşamalı şikayetleri niye umursasınlarki arkadaşlar bir ülkenin halkı akıllı olmadıktan sonra o ülkede adaletde olmaz hakkını arıyacağın bir yerde olmaz tepkiyi insanlar koymalı mesela fransada bi ara et fiyatlarına %25 zam yapmışlardı 1hafta boyunca kimse et yemedi fransada sonra adamlar eski fiyatından da ucuza satmak zorunda kaldılar ama biz ancak kendi kendimize söyleniyoruz kuzu kuzu adamlara para ödemeye devam ediyoruz. Belirleyelim günümüzü topluca kapatalım ben her türlü varım

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
aynen katılıyorum adamlar müşteri kaybedeceğiz korkusu yaşamalı şikayetleri niye umursasınlarki arkadaşlar bir ülkenin halkı akıllı olmadıktan sonra o ülkede adaletde olmaz hakkını arıyacağın bir yerde olmaz tepkiyi insanlar koymalı mesela fransada bi ara et fiyatlarına %25 zam yapmışlardı 1hafta boyunca kimse et yemedi fransada sonra adamlar eski fiyatından da ucuza satmak zorunda kaldılar ama biz kendi ancak kendi kendimize söyleniyoruz kuzu kuzu adamlara para ödemeye devam ediyoruz. Belirleyelim günümüzü topluca kapatalım ben her türlü varım
aynen kardesım bır ara da ispanyada emeklılık yasını yukseltmeye kalktılar adamlar bır protesto durdurdular...burada su bılınmelı bırlık olan cokluk her zaman galıp gelır...en basıtınden bır ısyerınde sendıka gırmesını ısteyen cogunluk sendıkayı catır catır sokar o fabrıkaya....o kadar.......

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende perşembe günü başvurdum daha gelecekler adamlar :D
Gelirler gelirler.(Tabii İnşaallah diyelim):)
Bu konuda Süperonline bana bir aptallık yaptı.:blink:Sizde biliyorsunuz.İnşaallah size olmaz.

Harbiden çok zam yapmışlar.
Bunu görüp Süperonline da yapmaz diye umuyorum.:confused1:

Bu arada 64 liraya ben 20mb. 100Gb. kullanıyorum.
Yuh olsun sana Ttnet.
Ben kurtuldum darısı sizlerin başına.:)

kamildoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen kardesım bır ara da ispanyada emeklılık yasını yukseltmeye kalktılar adamlar bır protesto durdurdular...burada su bılınmelı bırlık olan cokluk her zaman galıp gelır...en basıtınden bır ısyerınde sendıka gırmesını ısteyen cogunluk sendıkayı catır catır sokar o fabrıkaya....o kadar.......
Ama biz boşa konuşuyoruz baksana bi Allahın kuluda hadi kapatalım diyemiyor millet sanki internetle doğdu. Biz de bu millet varken biz her zaman 3. dünya ülkesi olmaya mahkum kalırız. ttnet her sene rekor gelirler elde ediyor ama adamlara yetmiyor bulmuşlar kazları daha azıyla niye yetinsinler ki şöyle 1 milyon üye aynı anda, bırakın kapattırmayı protesto amaçlı internetlerini dondursalar bak bakalım zam yapabiliyor mu? Benim ttnet dışında alternatifim olmamasına rağmen gidip kapattıracağım interneti en azından benim elimden ne geliyorsa onu yapacağım

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Buyrun cenaze namazına.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gelirler gelirler.(Tabii İnşaallah diyelim):)
Bu konuda Süperonline bana bir aptallık yaptı.:blink:Sizde biliyorsunuz.İnşaallah size olmaz.

Harbiden çok zam yapmışlar.
Bunu görüp Süperonline da yapmaz diye umuyorum.:confused1:

Bu arada 64 liraya ben 20mb. 100Gb. kullanıyorum.
Yuh olsun sana Ttnet.
Ben kurtuldum darısı sizlerin başına.:)

1 saat önce müşteri hizmetlerini yeniden aradım 48 saatte randevü vereceklerdi vermediler arayan olmadı dedim bir kaç bişeye baktı acil önemle arama çıkardım felan bişeyler dedi kapattım :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
taahhütlü paketlerde etkileniyor mu yeni fiyattan?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
1 saat önce müşteri hizmetlerini yeniden aradım 48 saatte randevü vereceklerdi vermediler arayan olmadı dedim bir kaç bişeye baktı acil önemle arama çıkardım felan bişeyler dedi kapattım :D
Bunlarıda anlamak mümkün değil.
Hazır Müşteriye niye böyle davranırlar ki.
Galiba bazı yerlerde kapasite sorunları var.Bu nedenle böyle yavaştan alıyorlar.
Arkadaşımın Sitesinde yan blokta var Süperonline.Ama onların bloğuna getirmiyorlar.Hemde hazır 24 daire varken.
İlğinç gerçekten.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bunlarıda anlamak mümkün değil.
Hazır Müşteriye niye böyle davranırlar ki.
Galiba bazı yerlerde kapasite sorunları var.Bu nedenle böyle yavaştan alıyorlar.
Arkadaşımın Sitesinde yan blokta var Süperonline.Ama onların bloğuna getirmiyorlar.Hemde hazır 24 daire varken.
İlğinç gerçekten.

Kapasite derken ?

48 daire var bizde 10-15 kişi anca kullanıyor zaten yoğunluk olacağını sanmıyorum :)

Reaksiyon puanı
2,148
Aradım demin. 59 olan ücretiniz 63 olarak güncellenecektir dedi. Dedim 59 değil ben 52 veriyordum taahhütlü kampanyadan, 52 olarak ödemeye devam edeceksiniz kampanya bittiğinde 63 ödeyeceksiniz dedi.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aradım demin. 59 olan ücretiniz 63 olarak güncellenecektir dedi. Dedim 59 değil ben 52 veriyordum taahhütlü kampanyadan, 52 olarak ödemeye devam edeceksiniz kampanya bittiğinde 63 ödeyeceksiniz dedi.

iyi taahhütlü paketler etkilenmesin de bitince iptal ederiz artık :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kapasite derken ?

48 daire var bizde 10-15 kişi anca kullanıyor zaten yoğunluk olacağını sanmıyorum :)
Yani 48 dairenin tümüne neti verince belkide kapasite sorunları çıkıyor herhaldeki,bu kadar isteksiz davranıyorlar.
Tabii bu benim ki varsayım.
Daha öncede söylemiştim.
İlk siteye Süperonline geldiğinde bir çok sorun olmuştu.
Sonra hallettiler.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
63 TL olmuş limitsiz. Hayırlı olsun. Ne denir ki başka

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yani 48 dairenin tümüne neti verince belkide kapasite sorunları çıkıyor herhaldeki,bu kadar isteksiz davranıyorlar.
Tabii bu benim ki varsayım.
Daha öncede söylemiştim.
İlk siteye Süperonline geldiğinde bir çok sorun olmuştu.
Sonra hallettiler.

Valla o zaman boşa bekletmesinler bu binaya yoğunluktan dolayı hizmet veremiyoruz desinler..:)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş tarifede değiştirmiyorlar yok şu iyi yok mevcut paketiniz iyi diyor kız durmadan karşımda.

Sonunda susta sana denileni yap dedim 2 dakikada halletti.:D

Biraz sert olun nasıl yapıyorlar denileni.:D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar tepkinizi https://www.facebook.com/TTNET altta yorumlara boğun sayfayı, ben ttneti kullanmadığım halde, 10 a yakın mesaj attım, ttnet kullanmayın diye. sizlerde tepkinizi gösterin..

kadir_bay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2 yıllık indirim sonra 59 tl vs. 2 yıl sözleşmeli paketlerde de zam geçerlimi sonucta belirli bir fiyattan sözleşme yaptık

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Valla o zaman boşa bekletmesinler bu binaya yoğunluktan dolayı hizmet veremiyoruz desinler..:)

Usta yoğunluk felan müşteriyi ilgilendirmemesi lazım normalde parasını alıyosa ona görede alt yapı versin.. Alt yapınız yetersiz cümlesini çok duydum bi çok müşterime pc lerini kurarken diyorum Alt yapıyı benmi döşedim ona göre yenileyin o zaman öyle oluncada santrale uzaksınız diyolar o zaman santrali yaklaştırın kardeşim diyorum :D Ama hepsi bahane daha dandik hizmeti en fazla karla nasıl satarız yıllardır onun peşindeler müşteri felan umurlarında değil.. He bide bu var
100 bilmem kaç lira veren 8 mb ye AKK yokta daha az verenlere AKK var madem adı AKK neden fazla para verene geçmiyo bu AKK demekki oda hikaye.. Türkiye de malesef hakkıyla net veren bi kurum yok Hollanda da bi ağbi var ne zaman onla konuşsam net olarak adamlar gerçekten özgürler hemde çok sembolik bi fiyata bizim Ülke bi çok şeyde olduğu gibi malesef net konusundada Hikaye..!!!