TTnet Adsl'ye Yine zam (Güncelleme) Yaptı..

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya 63 tl 8mps (!) 20mps 69 tl ya tam soygun. haziranda bitiyor sözleşme biter bitmez ver elini süperonline fiber.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim 8mbit sınırsız, bulamadım hangisi olduğunu :S 60 lira ödüyorduk galiba

Xycodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bu TTneT vs. iss lere Shiftdelete,donanımhaber,chip vs internet sitelerinin tepki koyması lazım.çünkü son kullanıcı ne kadar cırlarsa cırlasın kulakları tıkalı.

Kesinlikle! Nerede Türkiye'nin önde gelen forumları, kuruluşları? Yahu nerede bu bizim hekırım diye geçinenler falan? Daha kullandıkları internetin alametinden haberleri yok. Bir şekilde tek organizasyon altında toplanıp, imza falan toplayıp bişeyler yapmamız lazım. Ben olayı çok ayrıntılı bilmiyorum ama her gün yeni bir şey öğreniyorum. Tam bir bilgi donanımına sahip olunca kendim bir şeyler yapmaya çalışacağım. Çok şey biliyorum diyen ego manyaklarıyla dolu her taraf. Hani la neredesiniz?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Süperonline geçin beyler :D

20 mbit 50 Gb Kota = 59 tl :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
şikayet değil dostum örgütlenip aynı gun kapatacaksın..ebesını gorecek sonra ttnet ...varya acayıp sınırlıyım..neler sayıyorum bılemezsınız......soyguncular .................

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
kapat kapat ama örgutlenıp aynı gun kapat

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
uydu nete geçin kurtulun bu dertten....

Xycodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman taahhutlu olmayanlar denesın

Bir yerlerden başlamak lazım! Herkesin önce birey olarak bu konuları bilmesi gerekli. Elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum. Büyük bir çoğunluk iyi bir bilgiye sahip olduktan sonra zaten gerekeni yapacaklardır diye düşünüyorum. Aynı benim gibi...

Adamlar tekel bir de, başka firmalar niçin Türkiye'ye gelemiyor acaba? Özel sektör biraz karışsa bizim için iyi olurdu. Adamlar yurtdışında verdikleri hizmeti Türkiye'ye getirseler %2500 kâr ederler. Niçin gelemiyorlar acaba bilen var mı?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
uydunete geçemem yağmurda uydu yayını gidiyor

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Bir yerlerden başlamak lazım! Herkesin önce birey olarak bu konuları bilmesi gerekli. Elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum. Büyük bir çoğunluk iyi bir bilgiye sahip olduktan sonra zaten gerekeni yapacaklardır diye düşünüyorum. Aynı benim gibi...

Adamlar tekel bir de, başka firmalar niçin Türkiye'ye gelemiyor acaba? Özel sektör biraz karışsa bizim için iyi olurdu. Adamlar yurtdışında verdikleri hizmeti Türkiye'ye getirseler %2500 kâr ederler. Niçin gelemiyorlar acaba bilen var mı?

ben kapattım dostum su an ıse bes kurus vermeden kulllanıyorum ınternetı....hadı gelsın ttnet bana cezayı sıkıyorsa kessın...çalıstıgım ısyerınde ben herkese anlatıyorum soyle bolye dıye aklına gırdıklerım gıdıp kapatıyor... neden her ay 70- 80 tl versın mıllet ...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orgutlenip ortak uydu satin alip uydudan net kullanalim sansur de olmaz gem :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
10 yilda tum turkiyenin odedigi parayi toplasak zaten 10 tane uydu parasi cikar :D

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
@mdkbet normal uydu yayını ya,yerel çanakı demiyorum ben,uydunet türksat uydusu değil mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 30 KASIM CUMA interneti kapatma günü ilan edelim ve gidip kapatma dilekçelerini verelim. öyle şaka değil gerçek diyorum. başka türlü bu internet ucuzlamaz . bir kaç ay gerekirse ucuzlayana kadar kullanmayalım. 30 KASIM CUMA milat olsun. yapacağımız iş çok basit. anlaşması olmayan ve fiyatlardan şikayetci olanlar gidecek ve kapattıracak. sanki 10 sene önce internet mi vardı. inanın dayanabiliriz. ve de hiç olmassa bir süre başımız dinlenir. şöyle kırlara falan çıkarız :) bu kadar bağımlımıyız yani . gelin türkün gücünü gösterelim.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@mdkbet normal uydu yayını ya,yerel çanakı demiyorum ben,uydunet türksat uydusu değil mi?
composit var normal kullanicilar icin benim bildigim uploadi normal telefon hattindan yapiyo downloadi uydudan :D
tabi aslinda ceptelefonundan upload da mumkun ama oyle bi tarife oldugunu zannetmiyorum.
ozel sirketlerin bazilarinda verici antenle ful uydudan net kullananlar da var benim bildigim ama bizzat gordugum yok

misal uydudan tv uauini yapan sirketler bazilari direkt uyduya gonderiyo yayini :D

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında alıcaksın en yüksek tarifeyi 4-5 ortak kullanıcaksın kafan rahat etsin yoksa tek başına bir kişinin kullanabileceği birşey olmaktan çıkmaya başladı.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ohh ne ala. Zaten kapattırmayı düşünüyordum bu da işin tuzu biberi oldu.

Bu ay taahhüt de son. Yeter bu kadar kazık fiyat.

ben kapadım kurtuldum hem adsl hem telefon
uydunet 5.li pakete geçtim 10mbps sabit hız teledünya üst paket modem docis3 hd cihaz toplam 58 tl.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
24 aylık sözleşmem bittikten sonra 8mps olan hızım 12mps lerde ne kesinti nede yavaşlama hiç arayan soranda yok gerçi 63tl aylık ödüyorum ama böyle sorunsuz devam etse iyi olur demekki sözleşme yapmamak lazımmış

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bana 67tl fatura geliyordu şimdi bu güncellemeyle yuvarladılar 70 oldu..
Yani şu kadarını söyliyim inanın ben 70tl lik bi hizmet almıyorum ttnet ten yazık..