Bence bu TTneT vs. iss lere Shiftdelete,donanımhaber,chip vs internet sitelerinin tepki koyması lazım.çünkü son kullanıcı ne kadar cırlarsa cırlasın kulakları tıkalı.
Süperonline geçin beyler
20 mbit 50 Gb Kota = 59 tl
yokki geçelim
Bende perşembe günü başvurdum daha gelecekler adamlar
kapat kapat ama örgutlenıp aynı gun kapat
o zaman taahhutlu olmayanlar denesınçoğu kişi taahütlü olduğu için aynı gün kapatmak zor...
o zaman taahhutlu olmayanlar denesın
Bir yerlerden başlamak lazım! Herkesin önce birey olarak bu konuları bilmesi gerekli. Elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum. Büyük bir çoğunluk iyi bir bilgiye sahip olduktan sonra zaten gerekeni yapacaklardır diye düşünüyorum. Aynı benim gibi...
Adamlar tekel bir de, başka firmalar niçin Türkiye'ye gelemiyor acaba? Özel sektör biraz karışsa bizim için iyi olurdu. Adamlar yurtdışında verdikleri hizmeti Türkiye'ye getirseler %2500 kâr ederler. Niçin gelemiyorlar acaba bilen var mı?
o dediğin çanak anten yayını olmasınuydunete geçemem yağmurda uydu yayını gidiyor
gercekten yapmaliyizNiçin toplu bir şikayet yapmıyoruz bunlara?
composit var normal kullanicilar icin benim bildigim uploadi normal telefon hattindan yapiyo downloadi uydudan@mdkbet normal uydu yayını ya,yerel çanakı demiyorum ben,uydunet türksat uydusu değil mi?
şikayet ile bi b.k olmaz kapatacaksın kı zarar ede ttnet...musterının velınımet oldugunu anlaya....gercekten yapmaliyiz
Ohh ne ala. Zaten kapattırmayı düşünüyordum bu da işin tuzu biberi oldu.
Bu ay taahhüt de son. Yeter bu kadar kazık fiyat.