Galaxy S3 Güncelleme Hakkında!

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Senim adına sevindim dostum :)

Aynen bende size onu soracaktım bende hiç bir problem çıkmadı çerçeve,yavaşlama falan 10 üzerinden 9 puanlık bence tek sıkıntısı hala rehber'e giriş.Sizde varmı problem falan ?

Teşekkür ederim :). Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. umarım karşılaşmam da :)

Bendede bir sıkıntı yok.Yalnızca ilk başlarda telefonu bir süre kullanmadan sonra RAM dolmaya başladığından arayüzde hafif kasmalar oluyodu.(Binde bir her zaman değil.) Fakat daha sonra Ayarlar-Gelişmiş Seçenekler sekmesinden 2D Geçişler İçin CPU Kullanmaya Zorla seçeneğini aktif ettikten sonra hiç bir şekilde hiç bir yerde ne bir kasma ne bir donma oluyor.(Rehber 2sn sonra açılıyor, bunu saymıyorum Allah'ın emri zaten. :)''

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendede bir sıkıntı yok.Yalnızca ilk başlarda telefonu bir süre kullanmadan sonra RAM dolmaya başladığından arayüzde hafif kasmalar oluyodu.(Binde bir her zaman değil.) Fakat daha sonra Ayarlar-Gelişmiş Seçenekler sekmesinden 2D Geçişler İçin CPU Kullanmaya Zorla seçeneğini aktif ettikten sonra hiç bir şekilde hiç bir yerde ne bir kasma ne bir donma oluyor.(Rehber 2sn sonra açılıyor, bunu saymıyorum Allah'ın emri zaten. :)''

:) Hee dostum bende olan bi sorun şimdi aklıma geldi.ICS'te sistem boştayken kullanılan ram 500'ü geçmezdi temizleyincede 375 falan oluyodu ama şimdi 600'den aşağıya düşmüyo :( Sende nasıl ?

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Rehberin yavaş açılması tamamen facebook a bağlı. facebook uygulamasındaki senkronizeyi kapatırsanız hemen açılıyor.

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Hee dostum bende olan bi sorun şimdi aklıma geldi.ICS'te sistem boştayken kullanılan ram 500'ü geçmezdi temizleyincede 375 falan oluyodu ama şimdi 600'den aşağıya düşmüyo :( Sende nasıl ?

Şimdi baktım kullanılan RAM 580 MB yani 200 MB civarı boşta (RAM Booster ile baktığımızda).Ama dün boşta kalan RAM'ın 430 olduğunu bizzat gördüm.Arada bir değişiyor böyle.

Rehberin yavaş açılması tamamen facebook a bağlı. facebook uygulamasındaki senkronizeyi kapatırsanız hemen açılıyor.

Teşekkürler Yıldırım kardeşim.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi baktım kullanılan RAM 580 MB yani 200 MB civarı boşta (RAM Booster ile baktığımızda).Ama dün boşta kalan RAM'ın 430 olduğunu bizzat gördüm.Arada bir değişiyor böyle.

Teşekkürler Yıldırım kardeşim.

Sağol dostum.Bu arada Yıldırım kardeşimin dediğini anladım ama nasıl yapacağım onu izah edersen sevinirim dostum :)

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağol dostum.Bu arada Yıldırım kardeşimin dediğini anladım ama nasıl yapacağım onu izah edersen sevinirim dostum :)

O değilde sorun yok morun yok dedim, şu 10 dakika içersinde bazı uygulamalara girerken kırmızı çerçeve bendede çıkmaya başladı. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar ben yurt dışından bu es 3 geldi bana bir türlü güncellemiyorum % 31 de hata veriyor lütfen yardim :(

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

facebook uygulamasını aç/seçenekler/ayarlar/en aşağıda diğer ayarlarda kişileri senkronize et/sonkronize etme yi seç...

artık rehberin hızlı :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
use MTP restricted sebebi vindows playerdir onu yukleyin hallolacak bendede aynı sorun vardı telefonu gormuyordu yukledim sorun kalktı kardes

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook uygulamasını aç/seçenekler/ayarlar/en aşağıda diğer ayarlarda kişileri senkronize et/sonkronize etme yi seç...

artık rehberin hızlı :))

dostum bende onu yapıyorum ama hergirişte tekrar soruyor sekronize etme diyorum ama halan yavaş açılıyor :/ cihaza jb yükledikten sonra fabrika ayalrarına döndürdüm oyun felan fazla bişi yok sadece 5 6 uygulama var ( face twit felan )

://

mutfakma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değilde sorun yok morun yok dedim, şu 10 dakika içersinde bazı uygulamalara girerken kırmızı çerçeve bendede çıkmaya başladı. :D

Güncelemeden sonra bendede kırmızı çerçeve sorunu çıkmaya başladı çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelemeden sonra bendede kırmızı çerçeve sorunu çıkmaya başladı çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır

Telefonu kapatım açtığımda sorun düzeldi kardeşim.2 gündürde daha çıkmadı kırmızı ekran.Bu şekilde dene sende düzelmezse fabrika ayarlarına dön. :)

slm arkadaşlar ben yurt dışından bu es 3 geldi bana bir türlü güncellemiyorum % 31 de hata veriyor lütfen yardim :(

Odin ile en güncel ROM'u telefonunuza kurabilirsiniz.Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

mutfakma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu defalarca açtım kapadım, düzelmemişti... Sonradan şöyle çözdüm

Samsung Galaxy S3 JB güncellemesinden sonraki kırmızı çerçeve giderimi;Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri
En üstteki yeşil tuşu kapatmak için sola kaydırın...
Bu kadar, bende böyle düzeldi...
Problem olmadığını, telefonun "Geliştirici Seçenekleri"nin açık olduğunu hatırlatmak için bir uyarı olduğunu düşünüyorum...

Teşekkürler, Saygılar...

Geliştirici seçeneklerini kapattıktan sonra telefonu kapatıp açmayı unutmayın...

Telefonu defalarca açtım kapadım, düzelmemişti... Sonradan şöyle çözdüm

Samsung Galaxy S3 JB güncellemesinden sonraki kırmızı çerçeve giderimi;Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri
En üstteki yeşil tuşu kapatmak için sola kaydırın...
Bu kadar, bende böyle düzeldi...
Problem olmadığını, telefonun "Geliştirici Seçenekleri"nin açık olduğunu hatırlatmak için bir uyarı olduğunu düşünüyorum...

Teşekkürler, Saygılar...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
alakası yok bende facebook sync kapalı. ama hala yavaş açılıyor. bunun senkronizasynlarla ilgili olduğunu söyleyebilirim ama hiç bir ayarı değiştirmeden yapılan bir güncelleme öncesi sıkıntı yokkken sonradan busıkıntıya düşmem beni direk düşüncelere gark ediyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonumu guncellıyecegım yardımcı olrsanz sewnrm ne yapmam gerektgını bılmıyorum galaxy s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 4.1.1 güncellemesinden sonra çıkan kırmızı çerçeve sorununu ; ayarlar- geliştirici seçenekler-sınırlı mod işaretini kaldırdıktan sonra menüde bi kaç uygulama aıp kapatın sonrada telefonu açıp kapatın. çözülecektir. teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn şimdi s3 aldım kartı taktım mobil ağa erişilemior dio sizce sebep ne

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb benm telefnmda galaxy s3 mını yazılım gncellemesi geldi güncelleme yaparken net gitti sonra tekrar geldi ama yuklemesi devam etmedi bende sonmustr die bataryayı cıkarıp taktım . suan telefon sım kart kabull etmiyor sebeke yok gösterio yardımcı olur msnz nasıl düzelir bu ? ::::::(

badboi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABA ARKADAŞLAR,
Siteye az önce üye oldum.Sorun şu ki samsung s3 var elimde iki tane bunlara 4.2.2 yüklemek istiorum, ama romu nerden indircem.Hotfile yasaklanmış sammobileda bi türlü üye olamadım.Elinizde varsa paylaşırmısınz yada bi link atabilirmisinz varsa lütfen. yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Reaksiyon puanı
2,148
MERHABA ARKADAŞLAR,
Siteye az önce üye oldum.Sorun şu ki samsung s3 var elimde iki tane bunlara 4.2.2 yüklemek istiorum, ama romu nerden indircem.Hotfile yasaklanmış sammobileda bi türlü üye olamadım.Elinizde varsa paylaşırmısınz yada bi link atabilirmisinz varsa lütfen. yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER.

S3 e resmi olarak 4.2.2 çıkmadı, olanlar sızıntı sürüm ve finali de çıkmayacak, 4.3 e geçilecek direk.
4.3 çıktı demişlerdi ama sonra geri çekildi güncelleme falan dediler, final 4.3 çıkmışsa onu yükle sızıntılarla uğraşma.

Sammobile da 4.3 sürümü bu
Model: GT-I9300
Country: United Kingdom
Version: Android 4.3
Changelist: 2168382
Build date: Thu, 28 Nov 2013 12:07:41 +0000
Product Code: BTU
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OXAGMK6
MODEM: I9300XXUGMK6
DOWNLOAD: Terafile

badboi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler hocam indiriyorum umarım işe yarar.

badboi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 e resmi olarak 4.2.2 çıkmadı, olanlar sızıntı sürüm ve finali de çıkmayacak, 4.3 e geçilecek direk.
4.3 çıktı demişlerdi ama sonra geri çekildi güncelleme falan dediler, final 4.3 çıkmışsa onu yükle sızıntılarla uğraşma.

Sammobile da 4.3 sürümü bu
Model: GT-I9300
Country: United Kingdom
Version: Android 4.3
Changelist: 2168382
Build date: Thu, 28 Nov 2013 12:07:41 +0000
Product Code: BTU
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OXAGMK6
MODEM: I9300XXUGMK6
DOWNLOAD: Terafile

4.3 ü kurdum ama bu kezde ağda kayıtlı değil diyor şebeke çekmiyor nasıl düzelteceğim bnm tele imei kopyalattırmıştım ondan mı oldu acaba?

Reaksiyon puanı
2,148
4.3 ü kurdum ama bu kezde ağda kayıtlı değil diyor şebeke çekmiyor nasıl düzelteceğim bnm tele imei kopyalattırmıştım ondan mı oldu acaba?

şimdi mi söylüyosun bunu, evet ondan oldu nasıl düzelir emin değilim arıza patch in çalıştığı bi sürüme geçip onu uygulayabilirsin ya da tekrar imei yazdırabilirsin