onurranger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba. Samsung marka GT-I8190 Galaxy S3 Mini model telefona sahibim. Telefonum birkaç gündür kendi kendine yeniden başlama durumu ile karşı karşıya. Telefonum durduk yerde bir anda kendi kendine kapanıp açılıyor. Daha doğrusu açılamıyor bile. Açılışta Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 yazısı çıktıktan 2-3 saniye sonra telefon kapanıp titriyor ve yeniden başlıyor. Dediğim durumlar bataryayı çıkarmadığım sürece bir döngü halinde devam ediyor. Ben bu durumu yaşadıktan sonra aklıma telefonumu sıfırlamak geldi. Bilgilerimi kaydettim ve telefonumu cihaz üzerinden sıfırladım. Ayrıca telefonumda bayağı bir uygulama vardı ve ben ondan dolayıdır diye düşünüyordum. Telefonumun Android sürümü 4.1.1 Jelly Bean idi ve ben de bu sorunu kalıcı olarak kaldıracağına inandığım için telefonumun Android sürümünü 4.1.2 e Wi-Fi üzerinden güncelledim. Bundan 2 gün sonra yine telefonum kendi kendine açılıp kapanma sorunu ile karşı karşıya kaldı. Ben ne yapabilirim. Servise mi göndermem gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler.