S3 Mini açılıp kapanma sorunu

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba. Samsung marka GT-I8190 Galaxy S3 Mini model telefona sahibim. Telefonum birkaç gündür kendi kendine yeniden başlama durumu ile karşı karşıya. Telefonum durduk yerde bir anda kendi kendine kapanıp açılıyor. Daha doğrusu açılamıyor bile. Açılışta Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 yazısı çıktıktan 2-3 saniye sonra telefon kapanıp titriyor ve yeniden başlıyor. Dediğim durumlar bataryayı çıkarmadığım sürece bir döngü halinde devam ediyor. Ben bu durumu yaşadıktan sonra aklıma telefonumu sıfırlamak geldi. Bilgilerimi kaydettim ve telefonumu cihaz üzerinden sıfırladım. Ayrıca telefonumda bayağı bir uygulama vardı ve ben ondan dolayıdır diye düşünüyordum. Telefonumun Android sürümü 4.1.1 Jelly Bean idi ve ben de bu sorunu kalıcı olarak kaldıracağına inandığım için telefonumun Android sürümünü 4.1.2 e Wi-Fi üzerinden güncelledim. Bundan 2 gün sonra yine telefonum kendi kendine açılıp kapanma sorunu ile karşı karşıya kaldı. Ben ne yapabilirim. Servise mi göndermem gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler.

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese teşekkür ederim. Telefonumu servise verdim. Artık bekliyorum.

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonum servisten perşembe günü geldi. Batarya değişmiş bir şekilde. Aldığım günkü gibi hissediyorum. Bir heyecan falan. İyi geceler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
düzeldi mi batarya yenilenince abi aynısı bendede var gt-18190

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum servise vereceğim ancak geç geleceğinden korkuyorum. Size kaç gün sonra cihazınız ulaştırıldı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. defa gonedrıom telefonu nasl ıs bende anlamıorm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryayı değişeli 5 ay falan olmuştur orjinal aldım ama hala kapanıp açılıyor bataryaya baktım daha şişmemiş bile sorun neyde anlamıyorum anlayan arkadaşla varsa yazabilir mi teşşekkürler şimdiden:angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı durum oldu başka bir telefon bataryası taktım hala aynı sorun vardı whatsapp ve birkaç uygulama sildim düzeldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba bende birkac gündür ayni problemi yasiyorum kapanip aciliyor sürekli. Fakat bu sorun cekim azaldiginda yasandigini fark ettim. Gecen yilda ayni sorun vardi servise gonderdim batarya degisti bu zamana kadar yasamamistim hatta yeni batarya daha uzun omurlu oluyordu yaklasik 2 gun kadar. Sorun bataryadan kaynaklaniyo bilgilerinize