Galaxy S3 Güncelleme Hakkında!

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 5 dakika önce telefonum 19 Mb büyüklüğünde bir güncelleme buldu bunu kurdum ama bu Jelly Bean değilmiş ve bir daha baktığımda kullanılabilir güncelleme yok diyor ve hala Android sürümü 4.0.4 Samsung Kies yeni güncelleme buldu sanırım o Jelly Bean oradan mı güncellesem ? Ama Wi-Fi de çok güçlü değil 300 Kb/s hızı.Ne yapayım yardım edin lütfen..!

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar 5 dakika önce telefonum 19 Mb büyüklüğünde bir güncelleme buldu bunu kurdum ama bu Jelly Bean değilmiş ve bir daha baktığımda kullanılabilir güncelleme yok diyor ve hala Android sürümü 4.0.4 Samsung Kies yeni güncelleme buldu sanırım o Jelly Bean oradan mı güncellesem ? Ama Wi-Fi de çok güçlü değil 300 Kb/s hızı.Ne yapayım yardım edin lütfen..!

kies ile güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
çıkarmana gerek yok bence...

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı problemi ben de yaşadım. Kies i kurdum açtığımda kies ile ilgili bir güncelleme çıkıyor. başlattığımda %99da takılıyor. Telefonla ilgili bir güncelleme hala göremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz?

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
bende o 19 mb lık güncellemeyi kurdum ama JB değilmiş benim sürümde hala 4.0.4 i kies yükleyincede açılmıyor hata veriyo program nasıl güncelleyecem telefonu bilmiyorum :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu bilgisayara bağladığımda (2 farklı mac ve 2 farklı PC'de denedim) kies tarafından algılanmıyor. bir ara evde gözükmüştü sonra orada da kayboldu. nedeni hakkında fikri olan?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim hayırlı osun...

Teşekkürler.

Aynı problemi ben de yaşadım. Kies i kurdum açtığımda kies ile ilgili bir güncelleme çıkıyor. başlattığımda %99da takılıyor. Telefonla ilgili bir güncelleme hala göremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Dostum şu an diğer bilgisayarımda kuruyor %55'te bakıcam artık %99'da takıldığında ne yapıyorsun anlatırmısın ben de öyle bir durumla karşılaşırsam diye.Sana da yardımcı olmaya çalışacağım.

bende o 19 mb lık güncellemeyi kurdum ama JB değilmiş benim sürümde hala 4.0.4 i kies yükleyincede açılmıyor hata veriyo program nasıl güncelleyecem telefonu bilmiyorum :S

Kies'i sil denetim masanından falan komple yeniden indir sonra yeniden dene dostum.Bu arada benim de 4.04 şu an Kies'Ten indiriyorum haberdar edicem sizi.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kies'i sil denetim masanından falan komple yeniden indir sonra yeniden dene dostum.Bu arada benim de 4.04 şu an Kies'Ten indiriyorum haberdar edicem sizi.[/QUOTE]

en az 15-20 kere silip tekrar yükledim her seferinde aynı hatayı veriyo themida diye bişey çıkıyo sonra program donuyo açılmıyo hiç ne yaptıysam olmadı başka pc de deniycez artık çaresi yok

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
maalesef use MTP restricted gibi bir uyarı alıyorum telefondan ve Kies'e bağlanamıyorum. Hala daha bunu çözmeye çalışıyorum. Yakında kafayı kırıp Custom rom'lardan birini kurucam.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kies'i sil denetim masanından falan komple yeniden indir sonra yeniden dene dostum.Bu arada benim de 4.04 şu an Kies'Ten indiriyorum haberdar edicem sizi.

en az 15-20 kere silip tekrar yükledim her seferinde aynı hatayı veriyo themida diye bişey çıkıyo sonra program donuyo açılmıyo hiç ne yaptıysam olmadı başka pc de deniycez artık çaresi yok[/QUOTE]

Dostum ya başka pc'de dene olmadı git bi Samsung mağazasına.Ben hallettim şu an Jelly Bean'i.Farklılıklar var ama bence Rehber'de hiç bir iyileştirme olmamış.Genel olarak iyi ama.

maalesef use MTP restricted gibi bir uyarı alıyorum telefondan ve Kies'e bağlanamıyorum. Hala daha bunu çözmeye çalışıyorum. Yakında kafayı kırıp Custom rom'lardan birini kurucam.

Dostum sen de başka Pc'den dene olmadı dediğim gibi git bi Samsung mağazasına anlat derdini.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
en az 15-20 kere silip tekrar yükledim her seferinde aynı hatayı veriyo themida diye bişey çıkıyo sonra program donuyo açılmıyo hiç ne yaptıysam olmadı başka pc de deniycez artık çaresi yok

Dostum ya başka pc'de dene olmadı git bi Samsung mağazasına.Ben hallettim şu an Jelly Bean'i.Farklılıklar var ama bence Rehber'de hiç bir iyileştirme olmamış.Genel olarak iyi ama.

Dostum sen de başka Pc'den dene olmadı dediğim gibi git bi Samsung mağazasına anlat derdini.
hem mac book hem de windows'tan denedim. bence sıkıntı başka :) alıştım artık kies'sizliğe :)

kulman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende o 19 Mb lik guncellemeyi yukledim. artk kullanilabilr guncelleme yok diyo ne sacma bisey ya

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kies ile güncellemeyi beceremeyenler SamMobile'den en güncel firmware'yi indirerek Odin ile güncellemelerini yapabilirler.Videolu anlatımı yine forumda bulabilirler.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Odin ile güncelledim. ÜZerine bir de Siyah Kernel koydum odin ile :) artık garanti korkusu kalmadı :D korkum benden ROM'lar.

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
odin ile güncelleyenler kafilesine ben de katıldım :D yalnız şimdi garantiden çıktı mı telefonum?

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
odin ile güncelleyenler kafilesine ben de katıldım :D yalnız şimdi garantiden çıktı mı telefonum?

Tabiikide çıkmadı.Odin ile guncellemek illegal birşey değil, yalnızca otomatik değilde manuel olarak kendimiz guncelemis olduk.Ayrıca Ayarlar-Cihaz Hakkında-Durum-Cihaz Durumu dizininde NORMAL yazıyorsa cihazının hala garanti kapsamında demektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kiesi tanıması için Samsung Mobile driver paketini KİESİ bilgisayardan kaldırıp tekrar kurduktan sonta bilgisayara kurmak gerekiyor. Benimde MTP hatası veriyordu bu şekilde çözdüm. 4.1.1. güncellemesini kiesten yaptın hiç bır sorun çıkmadı.

cemkuleyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeş senin sorunun çözümü güncellemeyi kies den başlatmadan önce bilgisayarında kurulu olan anti-virüs programını kapat öyle dene sorunun çözülecektir.

kolay gelsin

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiikide çıkmadı.Odin ile guncellemek illegal birşey değil, yalnızca otomatik değilde manuel olarak kendimiz guncelemis olduk.Ayrıca Ayarlar-Cihaz Hakkında-Durum-Cihaz Durumu dizininde NORMAL yazıyorsa cihazının hala garanti kapsamında demektir.

Normalmiş :D Yalnız belmek falan insanı deli etmişti. Odinle şak diye hallettim. Bekleyen arkadaşlar da varsa beklemeyin atın direk odinle.

kardeş senin sorunun çözümü güncellemeyi kies den başlatmadan önce bilgisayarında kurulu olan anti-virüs programını kapat öyle dene sorunun çözülecektir.

kolay gelsin

Onu da denemiştim o da olmadı. Kiesten hayır yok bana benim pcde :D

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Normalmiş :D Yalnız belmek falan insanı deli etmişti. Odinle şak diye hallettim. Bekleyen arkadaşlar da varsa beklemeyin atın direk odinle.

O halde bize hayırlı günlerde kullan demekten başka birşey kalmıyor. :) Bu arada JB güncellemesinden sonra sorun yaşadın mı? Kırmızı çerçeve,uygulamalarda ve arayüz geçişlerinde yavaşlama vs?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Odin ile güncelledim. ÜZerine bir de Siyah Kernel koydum odin ile :) artık garanti korkusu kalmadı :D korkum benden ROM'lar.

Senim adına sevindim dostum :)

O halde bize hayırlı günlerde kullan demekten başka birşey kalmıyor. :) Bu arada JB güncellemesinden sonra sorun yaşadın mı? Kırmızı çerçeve,uygulamalarda ve arayüz geçişlerinde yavaşlama vs?

Aynen bende size onu soracaktım bende hiç bir problem çıkmadı çerçeve,yavaşlama falan 10 üzerinden 9 puanlık bence tek sıkıntısı hala rehber'e giriş.Sizde varmı problem falan ?

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Teşekkür ederim :). Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. umarım karşılaşmam da :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben bir kısım yavaşlama hissi ile karşılaşıyorum ( rehber zaten patlak ta :) ) ama sanırım üzerinde sürekli çalışan servislerin etkisi var bunda. mail client sürekli aktif mesela.

yavaş yavaş nexus 4'ü getirtme planları da yapmıyor değilim :P

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bir kısım yavaşlama hissi ile karşılaşıyorum ( rehber zaten patlak ta :) ) ama sanırım üzerinde sürekli çalışan servislerin etkisi var bunda. mail client sürekli aktif mesela.

yavaş yavaş nexus 4'ü getirtme planları da yapmıyor değilim :P

Nexus 4'te iyi telefondur haa :) Samsung düzeltmek zorunda bence bu sorunu yoksa bende değiştiricem S3'ümü.Nexus 4 alırsan şimdiden hayırlı olsun dostum :)