Xperia S

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlar telefonuma ne kadar aşık oldugumu bilir ancak günümüz telefonları hali ile üstün ama Snapdragon S3 ve Adreno 220 gpu su biraz eski mi sizin fikirleriniz neler kaç yıl bu telefon beni götürür telefon ile bir sıkıntım yok daha dogrusu hiçbir sıkıntı yaşamadım,taş gibi telefon günümüz şartlarında cekirdeklerin hepsi ve işlemcinin hepsinin kullanımını isteyen bir uygulama yok sanırım sizin fikirleriniz nelerdir ? :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bence seni en az 1,5-2 yıl götürür malum günümüz pil teknolojisinden dolayı şu sıralarda 6 çekirdek beklenmediği için ayrıca eski de değil :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence seni en az 1,5-2 yıl götürür malum günümüz pil teknolojisinden dolayı şu sıralarda 6 çekirdek beklenmediği için ayrıca eski de değil :)

Bende ona inanıyorum ama birden içime bi kurt düştü fikirlerinizi alayım dedim teşekkürler :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sen Xperia S'le devam et. :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
en az 3 yıl bence

Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlar telefonuma ne kadar aşık oldugumu bilir ancak günümüz telefonları hali ile üstün ama Snapdragon S3 ve Adreno 220 gpu su biraz eski mi sizin fikirleriniz neler kaç yıl bu telefon beni götürür telefon ile bir sıkıntım yok daha dogrusu hiçbir sıkıntı yaşamadım,taş gibi telefon günümüz şartlarında cekirdeklerin hepsi ve işlemcinin hepsinin kullanımını isteyen bir uygulama yok sanırım sizin fikirleriniz nelerdir ? :)
ciddiyim ben neo v yi en az 2 yıl daha kullanıp sony nin o anki amiral gemisine geçmeyi düşünüyorum şuan xperia s satıp niye ona verdiğin kadar para harcamanın manası yok

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1 sene daha üst seviye telefon olarak kalır fakat 2-3 senede teknoloji çok değişir o zaman eskiyebilir ama günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sıkılana kadar götürür dicem mis gibi cihaz adamı niye sıksın:D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
N'apıyorsun İnci'de mis gibi SDN varken ? :P

Ya bir şey demek istemiyorum ama İnci SDN ile karşılaştırmamalı bence :) 2 side farklı platformlar

Bu arada görüşlerinizi paylaştıgınız icin teşekkürler :)