Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Telefonumdan resmi atmak istemiştim :) pc den ekleyebiliyoruz. yazıyı yanlış okudun sanırım
Heyo :) Tamam o zaman ilk önce istediğin linki açıyorsun sonra arama yerine basılı tutuyorsun bir sürü bir şeyler çıkıyor ya makas işaretiyle kes yada telefon yan dururken kopyala yazıyor onunla kopyalayabilirsin. Veya bir yerden alıntı yapmak istiyorsan basılı tut o seçiyor o şekilde kopyalayabilirsin. Valla kafa mafa kalmadı zor yazıyorum anlamışsındır inşallah :) Hayırlı geceler.

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler rehberdeki 3-4 saniyelik gecikme sorununu hala aşamadım, üstelik aynı telden bi abimde de var onda olmuyor. Biraz araştırdım ve sim kart tan kaynaklanabileceğini buldum yani 64 kb yerine 128 kb olursa sorun çözülecekmiş. Sizce doğru mu ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de 2 sn falan var gecikme.

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de bu rehbere geç girme sorunu vardı, ama dünden itibaren rehbere tıkladığım anda giriyor maşallah. Hiç güncelleme yapmamama rağmen.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Beyler rehberdeki 3-4 saniyelik gecikme sorununu hala aşamadım, üstelik aynı telden bi abimde de var onda olmuyor. Biraz araştırdım ve sim kart tan kaynaklanabileceğini buldum yani 64 kb yerine 128 kb olursa sorun çözülecekmiş. Sizce doğru mu ?

ben doğru olduğunu zannetmem bi fark olmaz ben ce sim kartından :)

susam13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 2 saat once IPG marka ekran koruyucu almıstım onu yapıstırdım telefona .suan farkettımkı bazı kucuk hava kabarcıkları gorunuyor acaba bu kabarcıklar tam kuruduktan sonra gecermı yada fılmı kaldırıp aynı ıslemlerı tekrar yapabılıyormuyuz yoksa bu fılmler tek kullanımlıkmı

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 2 saat once IPG marka ekran koruyucu almıstım onu yapıstırdım telefona .suan farkettımkı bazı kucuk hava kabarcıkları gorunuyor acaba bu kabarcıklar tam kuruduktan sonra gecermı yada fılmı kaldırıp aynı ıslemlerı tekrar yapabılıyormuyuz yoksa bu fılmler tek kullanımlıkmı

Kredi kartı veya ona benzer bir kartla ekranı tara, yani hava kabarcıklarının olduğu yerleri aşırı bastırmadan kenarlara doğru getirmeye çalış, sonrasında zaten düzelir.

susam13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam 2 saat gectıgı ıcın ekranın uzerı baya bı kurumus oyuzden kredı kartıyla ıtılmıyorlar

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hocam 2 saat gectıgı ıcın ekranın uzerı baya bı kurumus oyuzden kredı kartıyla ıtılmıyorlar

Bir yerde kullanma kılavuzunu okumuştum. Sanırım 48 saat içinde kaybolur diyordu. Tam emin değilim ama kullanma kılavuzunu internette bulabilirsin.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende De Rehner 3-4 sn gecikme ile geliyor Patronumun Galaxy Note'ndada öyle bi sorun var :(

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
dün kieste güncelleme uyarısı verdi güncelleme yaptım ama güncelledikten sonra bir daha bağlanamadım usb driver sildi yeniden yükledi ama nafile bir türlü bağlanmıyor kiesi güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu telefondan defalarda usb hata ayıklama modunu açıp kapatıp denememe rağmen olmuyor.yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
X bir zil sesini ya da müziği diyelim, özelliklerine girip mesaj sesi yap diyemiyoruz mesela.. Garip bi durum.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

Arkadaşlar ya son 1 gündür telefonumda bir sıkıntı var. Şöyle bir sıkıntı. Telefonda cevapsız çağrı var diye gösteriyor yani bildirim olarak 1 yazıyor oysaki çağrı falan yok. Bunu kapatmanın bir yolu vardı ama unuttum yardımcı olurmusunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ya son 1 gündür telefonumda bir sıkıntı var. Şöyle bir sıkıntı. Telefonda cevapsız çağrı var diye gösteriyor yani bildirim olarak 1 yazıyor oysaki çağrı falan yok. Bunu kapatmanın bir yolu vardı ama unuttum yardımcı olurmusunuz.

çağrı geldiğinde üst menüden temizleyi seçerek ekrandan çıkıyorsan daha sonrasında o çağrıyı tekrardan gösteriyor. temizle yerine çağrıya tıklayarak bildirim sayfasına girip çıkarsan bir daha göstermeyecektir.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
X bir zil sesini ya da müziği diyelim, özelliklerine girip mesaj sesi yap diyemiyoruz mesela.. Garip bi durum.. Siz ne düşünüyorsunuz?

özelliklerle uğraşmana gerek yok şarkıyı dinle sonra listeyi açıp hangi şarkıyı yapmak istiyosan üstüne basılı tut oradan yapabilirsin

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

O konuda bi fikrim bilgim yok :/

Üstte ki Sdn Okurunun dediği gibi olabilir.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
%20 sarjla 2 saatlik film izledim.ekran parlakligi, ses sondaydi(kulaklik).2 saat sonunda sarjim %1 idi :)

Izledigim filmde Prometheus.Ben cok begendim beyler izleyin.

esemvay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rehberden kimseyi silemiyorum, nedeni ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarımda bulunan PDF uzantılı ktap, dergi vsleri SIII'e atıyorum, lakin (sanırım ben beceremedim) teşefonda ReaderHub diye bir proragmaım da var, onun içine atmama rağmen görmüyor. Ayrıca illa bu program olacak değil, PDFleri kütüphane şeklinde görebileceğim bir program önerir misiniz? Sonuçta okumayı seven birisiyim. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ediyorum..

| Zafer..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, bende yeni s3 aldım. Ama tam çözemediğim şeyler oldu. Şimdi kişi resmmi oluşturuyoruz, beni aradıklarında yada ben aradığımda resim çıkıyor. O resmi ayarlıyorum ama resmin boyutu kalitesi yüksek olduğu halde aranırken veya ararken o resmin kalitesi düşük görünüyor. Bunun nedenini bir türlü anlayamadım ve çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@lordarcual @ReDo

Kardeşim aynısı benim başıma geldi herkes fabrika ayarına geri dönün yazmış. Samsung'u aradım, onlar bile fabrika ayarına geri dönün dedi ama çözümü buldum.
Tüm uygulamalardan Badget... birşey birşey (badget ile başlıyor şuan tam bakamıyorum yazılım atıyorum telefona :) ) ona gir verileri temizle de ana ekrana geri döndüğünde hala 1 gözükebilir ama o 1 e tıklayıp geri ana ekrana döndüğünde silindiğini göreceksin =)

Merhabalar, bende yeni s3 aldım. Ama tam çözemediğim şeyler oldu. Şimdi kişi resmmi oluşturuyoruz, beni aradıklarında yada ben aradığımda resim çıkıyor. O resmi ayarlıyorum ama resmin boyutu kalitesi yüksek olduğu halde aranırken veya ararken o resmin kalitesi düşük görünüyor. Bunun nedenini bir türlü anlayamadım ve çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

4.0.4 için genel bir sorunmuş sanırım öyle hatırlıyorum. 4.1 Jelly Bean'de düzeltilmiş bu hata.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu arada S3'e güncelleme gelmiş 4.0.4 hala sürüm. Neyi güncellediler acaba merak ettim :) Sürüm : I9300XXBLH1

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar galiba turkiye cihazlari jelly bean guncellemesi aldi bende guncellestirmeye calisiyorum ama soyle bir hata veriyo

Www.imgur.com/XKQTP.png

Arkadaşlar galiba turkiye cihazlari jelly bean guncellemesi aldi bende guncellestirmeye calisiyorum ama soyle bir hata veriyo

Www.imgur.com/XKQTP.png

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Www.imgur.com/XKQTP.png

Www.imgur.com/XKQTP.png

Hayır 4.0.4 hala sürüm. KIES ile güncelleyebilirsin. Bende de aynı hatayı verdi Kies ile güncelledim.

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsungu aradım simdi resmi olarak turkiye guncellemesi geldi dediler hayirli olsun :)