Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
yahu hergün arkadaşlar güncellemeden falan bahsediyorlar, fakat bu güncellemeler bana niye gelmiyor anlamıyorum.
hani güncelleme diye bir ikon var, internete bağlıyken onu tıklıyorum, sürekli "güncelleme yok" diyor.
bu güncellemeleri almak için başka ne yapmak lazım yav, ille de şu kies denen merete bağlanmak mı gerekiyor.
iyi de telefona bu güncelleme ikonunu bostan korkuluğu diye mi koymuşlar, daha ne işime yarıyor o zaman?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkür ederimm. Bende de aynı sorun vardı. Sayenizde çözüldü. Kaç gündür kafama takılmıştı. Tekrar teşekkür.

KARAKANUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sorunum var, odin ile s3 ü güncelledim dosyalarımı yedekledim, kies ile pc ye bağlanamıyorum, tlf u tanımıyor, yardım ederseniz sevinirim...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Galaxy S3 Jelly Bean Türkiye için ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ?

ali_axe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar eternity warior 2 oyunu için hile yapmak için dun bir dosya indirdim klasör seklinde kurulumda belirttigi yere atmak istedigimde klasör kopyalama hatası diye bir yazı cıktı. atla- bunu atla- ve iptal diye bir secenek cıktı:s ve yuklenmiyor. ne yaptıysam olmadı sorun nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bende s3 kullanıyorum rehberde facebook verileri ile isimleri birleştiremiyorum kişiyi kat dediğimde birleştireceğim kişi haricinde bütün isimler çıkıyor önceki telefonum xperia'ydı ve isimleri kendisi birleştiriyordu bunda nasıl yapabilirim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonun sol alt köşede çatlak var,
Telefonda dokunmatik,donanım ve yazılımsal bir sıkıntı yok,canavar gibi.

Ve ben bunu yaptırmaya kalksam telefonun yarı fiyatı kadar bir fiyat ödeyeceğimi biliyorum.

Satıp elimden çıkarsam daha mantıklı olur diye düşündüm ve kafamdan geçen fiyat 700 800 tl.

Dün bir yere sordum,300 tl veririm dedi :D

arkadaş çin malı sandı her halde buarada sen notedan note2 ye kayıcaksın galiba :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
arkadaş çin malı sandı her halde buarada sen notedan note2 ye kayıcaksın galiba :D

Hee ya adam da iyici öldürdü :D

Ekranın değişimine 600 700 tl arası para istiyorlar ://

Telefonu o fiyata satsam yeter bana :D

Ve Note 2 gelir :P

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hee ya adam da iyici öldürdü :D

Ekranın değişimine 600 700 tl arası para istiyorlar ://

Telefonu o fiyata satsam yeter bana :D

Ve Note 2 gelir :P

deseydin orjinal çekik gözlü bacılarımızın abilerimizin malı dir diye sende diyosun ki sadece bi ekranı 600 700 diyorlar görün bak ben telefonun bütün parçalarını 700-800 e bırakırım note sonra note 2 ilaç gibi gelir e tabi aradaki süreç s3 ile dinlenme :D

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Slm lar ark lar bu yeni guncellemeyi ben S3 ume alali bir ay oldu neden boyle oldu acaba ben tlf umu yurtdisindan aldim ve 3 aydir tr deyim

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhabalar

Samsung Apps sitesi üzerinden Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyununu ücretsiz indirebilirsiniz :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhabalar

Samsung Apps sitesi üzerinden Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyununu ücretsiz indirebilirsiniz :)

suan bi senedir samsung hesabı almadım ve jelly bean gelip yükleyen olunca s2 için güzel derlerse alırım bi samsung hesabı o zaman a kadar doğal olarak bedava olur :D

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
degerli arkadaşlarım acaba s3 te üst bildirim çubugunu düzenleye biliyormuyuz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim ayrıca arkadaşlar benim cihaz yurt dışı google playe hesap açmadım şuan itibariyle güncellemeleri ala biliyorum acaba google playe hesap açarsam güncellemeleri ala bilirmiyim :)

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
degerli arkadaşlarım acaba s3 te üst bildirim çubugunu düzenleye biliyormuyuz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim ayrıca arkadaşlar benim cihaz yurt dışı google playe hesap açmadım şuan itibariyle güncellemeleri ala biliyorum acaba google playe hesap açarsam güncellemeleri ala bilirmiyim :)

Bildiğime göre düzenleyemiyoruz.Jelly Bean'e geçtin mi peki onu sorayım ben sana.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet dostum dün jelibon güncellemesi geldi yükledim şuan itibariylede bi sorun yok

Dostum bana gelmeyecek gibi hissediyorum 2-3 bekleyeceğim OTA yoluyla gelmesini.Gelmesse Şu an kies yeni güncelleme buldu Galaxy S3'üm için ordan güncelleyeceğim :)

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum bana gelmeyecek gibi hissediyorum 2-3 bekleyeceğim OTA yoluyla gelmesini.Gelmesse Şu an kies yeni güncelleme buldu Galaxy S3'üm için ordan güncelleyeceğim :)
bana geldi dostum ama benim cihaz yurt dışı cihazı bildiyim kadarıyla google playe üye oldugumda güncelleme alamıyorum o yüzden hesap almıyorum balack mark ı kullanıyorum yada apk olarak yüklüyorum uygulamaları

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Türkiye için JB'nin linkini bulabilen var mı ? Sammobile'da hala gözükmüyor ?

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz aşırı hızlandı,sevinçten uçacağım şimdi :D

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefondan aratıyorum yok diyor pcdende kies telefonu görmüyor kafayı yicem az sonra yardım edin kies niye görmüyor olabilir

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
jelly bean yukleyen arkadaslar acaba rehber uygulamasi hizlandi mi?

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefondan aratıyorum yok diyor pcdende kies telefonu görmüyor kafayı yicem az sonra yardım edin kies niye görmüyor olabilir
Sorun sizde değil.Normalde Türkiye dağıtımına başlanmamış jelly'nin , o yüzden kafaya takmayın bence kullanıcıların %98.9 u yükleyememiştir henüz emin olun :)

jelly bean yukleyen arkadaslar acaba rehber uygulamasi hizlandi mi?
Rehber yüksek çözünürlüklü resimleri artık destekliyor olmasının dışında 1 snde falan açılıyor :D