BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Zaten bide bunlar hatundan anlamıyor Ivi'mle meganı yan yana koyuyor arkadaşBoşver müdür böyleleri iyilikten anlamaz![]()
Yani cin olmadan adam çarpacak pz..k![]()
Kırık telefona daha ne istiyon.Benimki metal kasa , kırığı çiziği de yok.
![]()
Her şey ufak bir çatlakla başlar.
Galaxy S3 Jelly Bean Türkiye için ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ?
Telefonun sol alt köşede çatlak var,
Telefonda dokunmatik,donanım ve yazılımsal bir sıkıntı yok,canavar gibi.
Ve ben bunu yaptırmaya kalksam telefonun yarı fiyatı kadar bir fiyat ödeyeceğimi biliyorum.
Satıp elimden çıkarsam daha mantıklı olur diye düşündüm ve kafamdan geçen fiyat 700 800 tl.
Dün bir yere sordum,300 tl veririm dedi![]()
arkadaş çin malı sandı her halde buarada sen notedan note2 ye kayıcaksın galiba![]()
Hee ya adam da iyici öldürdü
Ekranın değişimine 600 700 tl arası para istiyorlar ://
Telefonu o fiyata satsam yeter bana
Ve Note 2 gelir![]()
Arkadaşlar merhabalar
Samsung Apps sitesi üzerinden Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyununu ücretsiz indirebilirsiniz![]()
degerli arkadaşlarım acaba s3 te üst bildirim çubugunu düzenleye biliyormuyuz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim ayrıca arkadaşlar benim cihaz yurt dışı google playe hesap açmadım şuan itibariyle güncellemeleri ala biliyorum acaba google playe hesap açarsam güncellemeleri ala bilirmiyim![]()
evet dostum dün jelibon güncellemesi geldi yükledim şuan itibariylede bi sorun yokBildiğime göre düzenleyemiyoruz.Jelly Bean'e geçtin mi peki onu sorayım ben sana.
evet dostum dün jelibon güncellemesi geldi yükledim şuan itibariylede bi sorun yok
bana geldi dostum ama benim cihaz yurt dışı cihazı bildiyim kadarıyla google playe üye oldugumda güncelleme alamıyorum o yüzden hesap almıyorum balack mark ı kullanıyorum yada apk olarak yüklüyorum uygulamalarıDostum bana gelmeyecek gibi hissediyorum 2-3 bekleyeceğim OTA yoluyla gelmesini.Gelmesse Şu an kies yeni güncelleme buldu Galaxy S3'üm için ordan güncelleyeceğim![]()
Sorun sizde değil.Normalde Türkiye dağıtımına başlanmamış jelly'nin , o yüzden kafaya takmayın bence kullanıcıların %98.9 u yükleyememiştir henüz emin oluntelefondan aratıyorum yok diyor pcdende kies telefonu görmüyor kafayı yicem az sonra yardım edin kies niye görmüyor olabilir
Rehber yüksek çözünürlüklü resimleri artık destekliyor olmasının dışında 1 snde falan açılıyorjelly bean yukleyen arkadaslar acaba rehber uygulamasi hizlandi mi?