Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yaptığınız güncelleme 4.0.4 güncellemesi. Jelly Bean henüz Türkiye'ye gelmedi. (SamMobile kaynaklı bilgidir.)

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
evet güncelleme bitti ama neler değişti şu anda bilmiyorum :)

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptığınız güncelleme 4.0.4 güncellemesi. Jelly Bean henüz Türkiye'ye gelmedi. (SamMobile kaynaklı bilgidir.)

Yetkili servis jelly bean'in türkiye'ye dağıtılmaya başlandığını söyledi. acaba adam yanlış mı söyledi, kafam karıştı ?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yetkili servis jelly bean'in türkiye'ye dağıtılmaya başlandığını söyledi. acaba adam yanlış mı söyledi, kafam karıştı ?

S3 için henüz gelmedi. Note 2 için JB güncellemesi görmüştüm 1 yada 2 gün önce doğrudur, fakat S3 için henüz Jelly Bean güncellemesi gelmedi. Gelmesi çok yakındır; bildiğim kadarı ile 4.0.4 de çoğu ülke en son XXBLH1 güncellemesini almıştı. Bu bize nedense yeni geldi :) Zaten dikkat ederseniz bu son gelen güncelleme SamMobile'a göre Ağustos güncellemesi :) Tahminimce ayın 20 sine kadar S3 için de Jelly Bean gelir.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar S3 için ekran koruyucu arıyorum Nokia da Belle Anna sürümlerindeki gibi ekran kararınca ekranda sadece saat kalacak...

brkzrny52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benimde sizlere birkaç sorum olacak.

Öncelikli sorunum batarya..
Batarya iki gün falan dayanıyo diyenlere hayret ediyorum.Telefonu alalı 3 hafta oldu fakat hala şarjı gün boyu dayanmıyor.Günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum(3g kapalı,wi-fi kapalı-güç tasarrufunda ve parlaklık en düşükte).

İkinci sorunum videolar..
Mesela milliyet.com.tr ye giriyorum.Bi haberin videosunu izlemek istediğimde internet sitesinden videoyu download etmem gerekiyo.Fakat ben o an siteden videoyu izlemek istiyorum.Bu download eski telefonumda yapıyodu sadece youtube dan video izleyebiliyorum.

Üçüncü sorunum ise tercih.
Bunu şöyle anlatiyim.Ablamda galaxy s3 aldı yani aynı evde 2 tane s3 kullanıyoruz.Tubidy.mobi den şarkı indirmek istediğimde benim telefonumdan direk şarkıyı indirirken ablamın telefonunda şarkıyı sadece dinleyebiliyosun ve indirilmiyo.Bunun tam tersi olarak Film izle HD uygulamasında benim açtığım filmler direk izleniyo ablamın telefonunda ise indiriyo.Bunun sebebi nedir?

Bu soruların cevabını vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benimde sizlere birkaç sorum olacak.

Öncelikli sorunum batarya..
Batarya iki gün falan dayanıyo diyenlere hayret ediyorum.Telefonu alalı 3 hafta oldu fakat hala şarjı gün boyu dayanmıyor.Günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum(3g kapalı,wi-fi kapalı-güç tasarrufunda ve parlaklık en düşükte).

İkinci sorunum videolar..
Mesela milliyet.com.tr ye giriyorum.Bi haberin videosunu izlemek istediğimde internet sitesinden videoyu download etmem gerekiyo.Fakat ben o an siteden videoyu izlemek istiyorum.Bu download eski telefonumda yapıyodu sadece youtube dan video izleyebiliyorum.

Üçüncü sorunum ise tercih.
Bunu şöyle anlatiyim.Ablamda galaxy s3 aldı yani aynı evde 2 tane s3 kullanıyoruz.Tubidy.mobi den şarkı indirmek istediğimde benim telefonumdan direk şarkıyı indirirken ablamın telefonunda şarkıyı sadece dinleyebiliyosun ve indirilmiyo.Bunun tam tersi olarak Film izle HD uygulamasında benim açtığım filmler direk izleniyo ablamın telefonunda ise indiriyo.Bunun sebebi nedir?

Bu soruların cevabını vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

Öncelikle cihazın batarya çok hızlı bitiyorsa yazılımsal bir sorunun olabilir. Ayarlar-->Pil altında en çok pil tüketen uygulamaları görebilirsin ve bunları kapatabilir veya kaldırabilirsin. Eğer sorunun devam ederse telefonu servise götürmeni tavsiye ederim. Servise gitmeden önce telefonu fabrika ayarlarına döndürüp kontrol etmende fayda var.

Diğer sorunların ise fabrika ayarlarına döndürdüğünde çözülecektir. yüklediğin bir program video/müzik dosyalarının varsayılan uzantı ayarlarını değiştirmiş olabilir.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni gelen güncellemeyi yükleyenler , güncelleme ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle cihazın batarya çok hızlı bitiyorsa yazılımsal bir sorunun olabilir. Ayarlar-->Pil altında en çok pil tüketen uygulamaları görebilirsin ve bunları kapatabilir veya kaldırabilirsin. Eğer sorunun devam ederse telefonu servise götürmeni tavsiye ederim. Servise gitmeden önce telefonu fabrika ayarlarına döndürüp kontrol etmende fayda var.

Diğer sorunların ise fabrika ayarlarına döndürdüğünde çözülecektir. yüklediğin bir program video/müzik dosyalarının varsayılan uzantı ayarlarını değiştirmiş olabilir.

senin dediğin olay bilgisayar bozulunca format at geçer der gibi oldu.O kadar uygulama felan gitsin istemiyorum bu olayın başka çözümleri yokmu?

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni gelen güncellemeyi yükleyenler , güncelleme ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

Tarayici biraz degismis ileri ve geri butonlari eklenmis. Ayrica tarayici hizlanmis gibi.

Cok az da olsa hizlandi gibi telefon.

Bir de biri aradigi zaman cikan ekran degis.is koyu bir ekran yapmislar.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni gelen yazılımı yüklüyorum inşallah bir sorun çıkmaz. bismillah :)

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birini ararken gri insan silüeti çıkıyordu eskiden şimdi telefon resmi var onun yerine.Birde tarayıcı var arkadaşında dediği gibi başka ciddi bir değişiklik göremedim.

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar su an 4.0.4 kullaniyorum. Jelly bean temasi kullanmak istiyorum. Onerebileceginiz tema var mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi akşamlar arkadaşlar bende s3 kullanıyorum rehberde facebook verileri ile isimleri birleştiremiyorum kişiyi kat dediğimde birleştireceğim kişi haricinde bütün isimler çıkıyor önceki telefonum xperia'ydı ve isimleri kendisi birleştiriyordu bunda nasıl yapabilirim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Telefonun sol alt köşede çatlak var,
Telefonda dokunmatik,donanım ve yazılımsal bir sıkıntı yok,canavar gibi.

Ve ben bunu yaptırmaya kalksam telefonun yarı fiyatı kadar bir fiyat ödeyeceğimi biliyorum.

Satıp elimden çıkarsam daha mantıklı olur diye düşündüm ve kafamdan geçen fiyat 700 800 tl.

Dün bir yere sordum,300 tl veririm dedi :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Ve ben bunu yaptırmaya kalksam telefonun yarı fiyatı kadar bir fiyat ödeyeceğimi biliyorum.

Satıp elimden çıkarsam daha mantıklı olur diye düşündüm ve kafamdan geçen fiyat 700 800 tl.

Nokia c7+300 TL :P

jee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. S3 cihazımı laptopumda hazır bulunan kies air' e bağlıyorum. Çoğu zaman bağlantı sorunu çıkarıyor ve uygulamalarımı,rehberimi v.s yedekleyemiyorum. Yedeklerken hata veriyor. Daha önce iphone 3gs kullanıyordum. ıtunes'a bağladığımda uygulamalarımı,rehberimi v.s rahatlıklayedekliyordum. Cihazıma format attığımda rahatlıkla ıtunes'tan tekrar cihazıma alıyordum. Bunu Kies Air ile nasıl çözerim? Ya da alternatif bir program var ise bilgisayar için öğrenebilir miyim? Cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ederim. ( not: hafıza kartım yok. mybackup pro yüklü.ordan yedekleğimde bilgisayara alamadım. Airdroidle yedekledim oda bilgisayara download yaparak başarabildim. Yani bana ıtunes tarzı bir program lazım)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31

Bana sat başkan 50 lira nakit 5 'er lirada aydan aya öderiz ölene kadar :D:D