Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefona the dark knight rises oyununu yükledim gplay den oyun muhteşem. İndirimde varken kaçırmayın :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galeride " Anında Yükleme " diye bir klasör var ve buradaki resimlere silme dahil hiçbir işlem yapamıyorum. Ne yapabilirim ?

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3te ekran parlaklığını azaltınca ekranda siyah çizgiler beliriyor üst kısımda ve ekran görüntüleri birbirine giriyor parlaklığı artırınca normale dönüyor aceba sorun ne olabilir ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
galaxy s3te ekran parlaklığını azaltınca ekranda siyah çizgiler beliriyor üst kısımda ve ekran görüntüleri birbirine giriyor parlaklığı artırınca normale dönüyor aceba sorun ne olabilir ?

Hiç böyle bir sorun yaşayan birine rastlamadım forumda.Kendimde böyle bir sorun yaşamadım.Servise götürmen yararına olacaktır.İlginç bir sorun...

susam13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar yaklasık 4 gundur s3 kullanıyorum eskıden blackberry kullanıcısıydım anladımkı blakberry akıllı telefon degılmıs telefondan cok memnunum bilgisayarla olan ılıskım neredeyse yarıya ındı ısle alakalı ozel programlar dısında neredeyse hıc acmıyorum bılgısayarı.sormak ıstedıgım bazı seyler var eger cevap verırsenız cok makbule gecer.
oncelıkle belkı bu sorularım ılk defa bu tarz bı telefon kullandıgım ıcın olabılır.
1)skype kullanan arkadaslar varsa belkı sorumu cevaplar.skype ta gorusme yapabılıyorum bır sıkıntı yok ama goruntulu gorusme yapamıyorum.vıdeo call dedıkden sonra baglantı yapıyor fakat kamerayı acmıyor kamera ıkonuna tıkladıgımda vıdeo off modda gorunuyor ve back veya front camera seceneklerını secmeme ızın vermıyor.
2)telefonda uygulama yoneticisinı actıgımda bı cok calısan program oluyor bunların bır kısmını kapatıyorum ama merak ettıgım su mesela facebook uygulamasını kapattıgım zaman bana bıldırımler gelmezmı bıde ne ıse yaradıgını bılmedıgım telefonu ılk aldıgımya yuklu olan app ler var aca sızın uygulama yonetıcınızde assa yukarı nekadar calısan program oluyor.AsServıce,dropbox,samsung push servıce gıbı programları kapatsam ne olur

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaslar yaklasık 4 gundur s3 kullanıyorum eskıden blackberry kullanıcısıydım anladımkı blakberry akıllı telefon degılmıs telefondan cok memnunum bilgisayarla olan ılıskım neredeyse yarıya ındı ısle alakalı ozel programlar dısında neredeyse hıc acmıyorum bılgısayarı.sormak ıstedıgım bazı seyler var eger cevap verırsenız cok makbule gecer.
oncelıkle belkı bu sorularım ılk defa bu tarz bı telefon kullandıgım ıcın olabılır.
1)skype kullanan arkadaslar varsa belkı sorumu cevaplar.skype ta gorusme yapabılıyorum bır sıkıntı yok ama goruntulu gorusme yapamıyorum.vıdeo call dedıkden sonra baglantı yapıyor fakat kamerayı acmıyor kamera ıkonuna tıkladıgımda vıdeo off modda gorunuyor ve back veya front camera seceneklerını secmeme ızın vermıyor.
2)telefonda uygulama yoneticisinı actıgımda bı cok calısan program oluyor bunların bır kısmını kapatıyorum ama merak ettıgım su mesela facebook uygulamasını kapattıgım zaman bana bıldırımler gelmezmı bıde ne ıse yaradıgını bılmedıgım telefonu ılk aldıgımya yuklu olan app ler var aca sızın uygulama yonetıcınızde assa yukarı nekadar calısan program oluyor.AsServıce,dropbox,samsung push servıce gıbı programları kapatsam ne olur

Telefonun hayırlı olsun. Bende s3 kullanmaya başladıktan sonra laptopla ilişkim kesildi sayılır.

1) Bu olay benimde başıma Tango isimli görüntülü serviste meydana geldi. bir şekilde bağlantı yeniden sağlanınca düzeliyor. Yani bi aramada olmuyorsa diğerinde mutlaka sorun çözülüyor.

2) Facebook gibi uygulamaları kapatman sorunu çözmez sanırsam. Telefonun bildirim çubuğundan EŞİTLEME'yi iptal etmen gerekiyor. Eşitleme iptal olduğu sürece çok fazla program çalışmıyor.

susam13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun hayırlı olsun. Bende s3 kullanmaya başladıktan sonra laptopla ilişkim kesildi sayılır.

1) Bu olay benimde başıma Tango isimli görüntülü serviste meydana geldi. bir şekilde bağlantı yeniden sağlanınca düzeliyor. Yani bi aramada olmuyorsa diğerinde mutlaka sorun çözülüyor.

2) Facebook gibi uygulamaları kapatman sorunu çözmez sanırsam. Telefonun bildirim çubuğundan EŞİTLEME'yi iptal etmen gerekiyor. Eşitleme iptal olduğu sürece çok fazla program çalışmıyor.
hocam bırıncı soyledıgın sey bende hıc duzelmıyor hem mobıl verı halındeyken hemde wifi dan yaptıgım baglantılardada bır turlu duzelmedı gorusmede kamera acılmıyor.

beyler telefonu usb 3.0 dan sarj etmekle kendı sarj aletıyle sarj etmek arasında bır fark varmı bıldıgım kadarıyla usb 2.0 ın gucu dusuk oldugu ıcın pılın performansını dusurdugunu duymustum ama sbb3.0 daha yuksek bı guce sahıpte acaba yeterlımı bılgısı olan varmı

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu gün telefona 2-3 tane oyun ve 4-5 tanede muzik indirme uygulamaları indirdim g.play storedan. Sonra ne olduysa telefon yavaşlamaya başladı ve şu an ayarlara girip uygulamalara basinca 1-2 saneye bekliyorum girmesi icin. Birde real fotbal oyununda oynarken anlık takılmalar olmaya basladı. Dedigim gibi bu oyunları vb. Indirdikten sonra oldu. Bide dr.web virus programı var ve indirdiklerimin yarısınîı kaldirdim. Sizce virusmu girmistir?

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servise gönderdim geldi düzelmişti tekrar oldu 2 oldu servisten geleli tatile gidip geliyim jelly beanle düzelir sanırım düzelmezse tekrar servis yolu gözüküyor teşekkürler cevapladığın için

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler az önce internette kaspersky mobile security buldum ücretsiz bi şekilde apk olarak. sonra yükleidm tarattım virüs çıkmadı fakat şimdi kaldırmak istiyorum ve program kalkmıyor. kaldır yazısı kararık napıcam? iyicene kafayı yedi telefon :S

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ya bişiy söylicem size kafanızı agrıttım kusra bakmayın ama. Bu seferki sorunum ciddi gibi. Şimdi ben temin telefonun tuş kilidini açtım internete gircektim. Herneyse tam elimi kaydırdım ve tık diye ses geldi telefon sessizdeydi. Sonra herneyse telefonda gezinirken geri tuşuna bastım ve gene tık diye ses geldi ama ses duyulmayacak kadar az telefonu kurcalayan duyabiliyo ama rahatlıkla. Herneyse dedim bu tık sesi ne ya falan ve artık nerdeyse her tus kilidini kaydırınca tık sesi çıkıyor. Sonra arka kapağı açtım ve kulağımı telefonun arka kapağına koydum. Sonra gene açtım tuş kilidini ve bi baktım ses hoperlorden geliyor. Ve o ses geldikten sonra hoperlorden sssssss diye sesler çıkıyor ve kesiliyor. Sonra basınca gene o sesler duyuyor. Yani hoperlor muzik vb. Acmadigim halde kendi kendine aciliyor gibi buse boyle bisi yasiyan varmi napmam lazim tik sesi delu ediyor artik

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler ya bişiy söylicem size kafanızı agrıttım kusra bakmayın ama. Bu seferki sorunum ciddi gibi. Şimdi ben temin telefonun tuş kilidini açtım internete gircektim. Herneyse tam elimi kaydırdım ve tık diye ses geldi telefon sessizdeydi. Sonra herneyse telefonda gezinirken geri tuşuna bastım ve gene tık diye ses geldi ama ses duyulmayacak kadar az telefonu kurcalayan duyabiliyo ama rahatlıkla. Herneyse dedim bu tık sesi ne ya falan ve artık nerdeyse her tus kilidini kaydırınca tık sesi çıkıyor. Sonra arka kapağı açtım ve kulağımı telefonun arka kapağına koydum. Sonra gene açtım tuş kilidini ve bi baktım ses hoperlorden geliyor. Ve o ses geldikten sonra hoperlorden sssssss diye sesler çıkıyor ve kesiliyor. Sonra basınca gene o sesler duyuyor. Yani hoperlor muzik vb. Acmadigim halde kendi kendine aciliyor gibi buse boyle bisi yasiyan varmi napmam lazim tik sesi delu ediyor artik

Senin sorunlarından bıktık usandık artık. Utanmasan telefon havada uçuyor arkadaşlar napıcam diyeceksin? Sana ne dedim sende s3 olduğuna inanmıyorum. 1 hafta geçti hala foto çekmedin. Hadi geçtim kuzenindede s3 varmış. Yan yana getirin 2 telefonu ve video çekin bu kadar zor mu?

Çamur atmaktan başka bir şey bilmiyorsun bu kadar açık. Yok hoparlörden ses geliyor yok antivirüs programı kalkmıyor. Kalkmaz tabi gidip sağlam yerden apk indirmezsen olacağı bu.

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba bir konu actim resmi atmam kazimda S3 internette resim upload ettim. Sitede paylaşacağım.nasıl yapabiliriz ctrl c ctrl v falan tarzı bir özellik var mi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Reaksiyon puanı
10,315
Galeride " Anında Yükleme " diye bir klasör var ve buradaki resimlere silme dahil hiçbir işlem yapamıyorum. Ne yapabilirim ?

[MENTION=133500]iZozzy[/MENTION], ben telefonun galeri bölümünde böyle bir başlık göremedim be abim. yani bütün ayarlarını falan kurcaladım böyle bir başlık görmedim. ama eğer resimleri silmek falan istiyorsan bunu o klasörün -varsa tabii- dışında resimler üzerinde yapabilirsin abim. her resmin üzerinde zaten silme butonu var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba;

Yaklaşık üç aydır s3 kullanıyorum fakat telefonum kendiliğinden kapanıyor ve açılıyor sebebi ne olabilir acaba?Buna istinaden s3'mü macbook'a nasıl bağlaya bilirim bağladığımda kies'de görünüyor fakat sürekli bağlanıyor yazıyor.

Teşekkürler

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@iZozzy, ben telefonun galeri bölümünde böyle bir başlık göremedim be abim. yani bütün ayarlarını falan kurcaladım böyle bir başlık görmedim. ama eğer resimleri silmek falan istiyorsan bunu o klasörün -varsa tabii- dışında resimler üzerinde yapabilirsin abim. her resmin üzerinde zaten silme butonu var.

Çözdüm ben sorunu [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] sayesinde, Gmail Hesap senkronizasyon ile ilgiliymiş. Teşekkürler ilgine :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beyler satılık S3 sahibinden 800 TL :P

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam gel 700 tl oldu al ne olur :D

Çatlak falan lakin işini yapıyor tel,
Ne sıkırtı ne tıkırtı var.

Kısaca s3 her haliyle s3 tür :)

Arkadaşlar benim bir problemim var ancak bu telefondan kaynaklanmıyor.

Samsung apps de Shadown Gun The Lefttover oyunu ücretsiz. Oyunu indiriyorum açıyorum 250 mb lık data dosyası indirmesi gerektiğini uyarıyor tamam diyorum ancak bir türlü indirme ekranında indirme başlamıyor.

Bir süre devam ediyor ancak %0.04 de takılıyor dahada ilerlemiyor. Başka türlü yükleme yöntemi var mı? Ya da bir çaresi :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamam gel 700 tl oldu al ne olur :D

Çatlak falan lakin işini yapıyor tel,
Ne sıkırtı ne tıkırtı var.

s2 sıfır gibi ne silikon kılıfsız ne de jelatinsiz kullandım çıkarıp attımmı sıfır gibi oluyor takas etme şansı varmıdır :P ama s3 ten başka ne telefon alırsın orası başka :D attan indim bindim eşşeğe deme şuan hangi telefonu alırsan al bu atasözü geçerlidir s4 e kadar :D

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısaca s3 her haliyle s3 tür :)

Arkadaşlar benim bir problemim var ancak bu telefondan kaynaklanmıyor.

Samsung apps de Shadown Gun The Lefttover oyunu ücretsiz. Oyunu indiriyorum açıyorum 250 mb lık data dosyası indirmesi gerektiğini uyarıyor tamam diyorum ancak bir türlü indirme ekranında indirme başlamıyor.

Bir süre devam ediyor ancak %0.04 de takılıyor dahada ilerlemiyor. Başka türlü yükleme yöntemi var mı? Ya da bir çaresi :)

Hocam bende 2-3 denemede anca yükleyebildim %50 civarında durdu sonra yeniden baslattım birdaha durdu yeniden başlattım ve son denememde başarılı bir şekilde yüklendi. Sana bu konuda önerim, sağlam bir internet bağlantısı kullanman ve telefonu indirme esnasında kendi haline bırakman :D