Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ÇOOOOOOOOOOK SAĞOL kardeş 3D kamera dediğim buydu :D VARMIŞ İŞTEEEEEEE BİLİYORDUM BİLİYORDUM haha :D

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Telefonun Arka kapağında Desen gibi Çizikler oldu Desen gibi diyorum çünkü ilk gördüğüm sıralarda Dikkatlice baktım bunlar desen mi diye :D flash ışığının alt kısmında Çiçek tarzında olmuş falan komik bir durum içindeyim :D Garantiye girer mi bu sonuçta düşürülüp oluşan bir şey değil kendi kendine nasıl olduysa olmuş Resimde ne kadar gözükür bilmem ama yinede ekledim

dh1k7.jpg

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bu vernik çatlaması kardeşim.Cihazı ne zamandır kullanıyosun ?

İlk olarak mavi renklilerde çıkmıştı bu sorun.O yüzden mavi renklerin satışını durdurdular.Beyazı verdiler önden, o sırada da mavi renkli kapakları ürettiler.

Sorun arka kapağın çok özel 3 katlı kaplamasının en son yapılan vernik kaplamasından kaynaklanıyor.Zamanla hepimizinkinde oluşacak bu sorun ama ben kılıf kullandığım için benimkinin arkası hala fabrika çıkışı tertemiz.Kılıf kullanmanı tavsiye ederim.

Eğer yeni almışsan cihazı ve bu sorunun oluşması için bir dış etkene neden olmadıysan garantiden değiştirebilirler arka kapağı.Basit bir sorun olduğu için pek sorun çıkarcaklarını zannetmiyorum.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu vernik çatlaması kardeşim.Cihazı ne zamandır kullanıyosun ?

İlk olarak mavi renklilerde çıkmıştı bu sorun.O yüzden mavi renklerin satışını durdurdular.Beyazı verdiler önden, o sırada da mavi renkli kapakları ürettiler.

Sorun arka kapağın çok özel 3 katlı kaplamasının en son yapılan vernik kaplamasından kaynaklanıyor.Zamanla hepimizinkinde oluşacak bu sorun ama ben kılıf kullandığım için benimkinin arkası hala fabrika çıkışı tertemiz.Kılıf kullanmanı tavsiye ederim.

Eğer yeni almışsan cihazı ve bu sorunun oluşması için bir dış etkene neden olmadıysan garantiden değiştirebilirler arka kapağı.Basit bir sorun olduğu için pek sorun çıkarcaklarını zannetmiyorum.

3 hafta oldu sanırsam... (Kılıflı 1 hafta kullandım sonra abime hediye ettim yenisini daha Almadım)

Sorun Samsung üretiminden kaynaklanıyorsa garanti ne der ? değiştirir mi ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
3 hafta oldu sanırsam... (Kılıflı 1 hafta kullandım sonra abime hediye ettim yenisini daha Almadım)

Sorun Samsung üretiminden kaynaklanıyorsa garanti ne der ? değiştirir mi ?

Değiştirir tabi ki.Bence git değiştir.Sonra kılıfını tak.Öyle kullan.Ondan sonrada illa ki yine ufak tefek çizikler, çatlamalar meydana gelir ama kafaya takılcak birşey değil.Sen ekranı korumaya bak.Cebindeyken yanına bozuk para, anahtar veya herhangi bir metal cisim koyma.Masaya koyarken sırtüstü koy her zaman vb. Önemli olan ekran.Ben ekran için herhangi bir koruyucu falan kullanmıyorum.Zaten gorilla glass 2 olduğu için çizilmey karşı çok dayanıklı.Çok ciddi bir çarpmaya ve çok sert birşeyle etkileşime geçmedikten sonra çizilmesi çok zor.Yere düşürmemeye ve cebindeyken yanına başka birşey koymamaya dikkat et yeter.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ben Jelatini Parmak izine karşı alcam yarın Sevmiyorum öyle elleyince izi kalmasını..

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadoece.
telefonunu garantiye gönder garantisi varsa , hemen değiştirirler o kapağı. hatta telefonun başka yerlerinde ufak çizikler vs. varsa onlarıda söyle orjinali ile değiştiriyorlar. geçen gün ben uyurken kardeşim telefonu düşürmüş heralde yandaki metal yeri biraz kazınmış. bende götürsem değiştirirler aslında fakat götürmek istemiyorum nedeni ise bende bi asus laptop vardı ekran renk değiştiriyodu garantiye götürdüm. sonra yapmışlar laptop geldi açıp baktım ve ekranda koca bir tükenmez kalem izi vardı. bi dahada ben göndermedim servise hiçbişiyimi serviste hor kullanıyorlar maalesef. bu arada o jelatinden bendede var parmak izi bırakmıyor fakat görüntüyü bozuyor.

broke43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler dün s3 e airdroidden müzik ve video foto falan attım herşey normaldi izledim falan aradan 1 saat geçti video açılamıyor falan dedi müzikte açılmadı resimde sonra kapatıp açtım herşey silindi bunun nedeni nedir acaba ?

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telif hakki ile ilgili olabilir indirdiginiz içerik o şekilde ayarlanmış olabilir

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şu an telefonda bir şey keşfettim. Mesajlara girdiğinizde mesajlaştığınız kişiyi aramak istiyorsanız ileti üzerinde soldan sağa hareket yapıyorsunuz mesaj atmak istersenizde sağdan sola :) Daha yeni farkettim bilmiyordum :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.1.1İ Yükledikten sonra Türkçe yazma Gitti şöyleki önceden 2 harf yazdığımda devamı geliyordu şimdi gelmiyor Sürekli Geçiş özelliğini aktif kullanıyordum Ama şuan çalışmıyor ne yapmam gerke? (Ayarlarda Sıkıntı yok.. zaten altta ayarları sıfırla diyor sıfırlıyorum yine olmuyor.. Ülke dil falan seçili DELİ OLDUM...)

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@zekiklnc telefonun kamera problemini çözebildinmi acaba .bende telefonu yeni aldım ve cok kötü fotoraf çekiyor anladıgım kadarıyla bu olay bi çok kişinin başına gelmiş fakat nasıl çözülecegiyle ilgili bir mesaj falan bulamadım .telefonla ilgili kamera dışında hiç bir problem yaşamadım ama fotolar çok kötü

Kamerasinda bir problem yok, kameranin kendisi oyle oyle. Gunduz cekimleri cok iyi onda bir sikintin yok heralde. Gece cekimleri de ortamdaki isiga bagli olarak kalitesi degisiyor. mesela sokakta acik alanda,flashin yetersiz oldugu alanlarda iyi degil, bir de benim dusunceme gore ortamin aydinlatmasinda renkler karisiksa yani sari bi sokak lambasi var ve yan taraftan biyerden beyaz isik falan da geliyorsa kotu oluyor. Tamamen karanlik ve acik ortamda uzak mesafeyi iyi cekmiyor, mesela gece sahilde otururken. ama yakin mesefa cekimleri iyi, yine sahilde birinin yuzunu ceksen gayet net cekiyor. Flashin yeterliligi ve ortam isigiyla alakali birsey, sorun yok kamerada,performansi dusuk sadece.

Haa bir de dikat ettiysen sarsinti onleme acikken fotoraflarin renklerinde biraz degisiklik oluyor. Orjinalinden daha soluk oluyor. Bu sekilde iyi resim cekemicegin ortamda sarsinti onlemeyi kapatarak cekersin cok az da olsa bi fark ettiriyor.

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son bir haftadır telefona ' Samsung account Oturum süresi doldu ' bildirimi geliyor. Hesabıma giriş yaptığımda ' oturum açıldı ' diyor fakat ertesi güne varmadan yine oturum süresi doldu bildirimi geliyor. Nedir bu samsung account, süresi dolarsa ne olur dolmazsa ne olur? Aydınlatabilir misiniz beni?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler dün s3 e airdroidden müzik ve video foto falan attım herşey normaldi izledim falan aradan 1 saat geçti video açılamıyor falan dedi müzikte açılmadı resimde sonra kapatıp açtım herşey silindi bunun nedeni nedir acaba ?
müzikleri vb. yeniden atıp dinle veya izle. yine silinirse telefonunda bozukluk olabilir. ama silinmezse normaldil yanlışlıkla silinmiş olabilir.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Son bir haftadır telefona ' Samsung account Oturum süresi doldu ' bildirimi geliyor. Hesabıma giriş yaptığımda ' oturum açıldı ' diyor fakat ertesi güne varmadan yine oturum süresi doldu bildirimi geliyor. Nedir bu samsung account, süresi dolarsa ne olur dolmazsa ne olur? Aydınlatabilir misiniz beni?

Bu bende de oluyor fakat çözemedim ben de nedenini :)