Private-B
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
-ben anlatirim kardes cok basit@lordarcual Hocam Bu S3 Ü Odinsiz Güncelleme Yapabilir Miyim Alsam? NE Çünkü Ben Odin Falan Pek Anlamadım
-ben anlatirim kardes cok basit@lordarcual Hocam Bu S3 Ü Odinsiz Güncelleme Yapabilir Miyim Alsam? NE Çünkü Ben Odin Falan Pek Anlamadım
Benim konum mevcut ve gayet detaylı IQ'sı 30 olan biri bile benim yazıyı okusa yapabilir@lordarcual Hocam Bu S3 Ü Odinsiz Güncelleme Yapabilir Miyim Alsam? NE Çünkü Ben Odin Falan Pek Anlamadım
kiesten veya telefondan yapabilirsin.-ben anlatirim kardes cok basit
Bakıyorum...
Yok![]()
Böylesi muhteşem bir telefonda nasıl olmazİSTİYORUM
![]()
eee Burdaki olay nedir üstad
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536145_425764990805476_1148714503_n.jpg
Facebook Samsung Mobile Paylaşmış
Ben bile mutlu oldumÇOOOOOOOOOOK SAĞOL kardeş 3D kamera dediğim buyduVARMIŞ İŞTEEEEEEE BİLİYORDUM BİLİYORDUM haha
![]()
Valla bende böylesi muhteşem telefonda root gerekmeden uygulamaları SD karta taşımak istiyorum ama her istediğimiz olmuyor maalesef![]()
Bu vernik çatlaması kardeşim.Cihazı ne zamandır kullanıyosun ?
İlk olarak mavi renklilerde çıkmıştı bu sorun.O yüzden mavi renklerin satışını durdurdular.Beyazı verdiler önden, o sırada da mavi renkli kapakları ürettiler.
Sorun arka kapağın çok özel 3 katlı kaplamasının en son yapılan vernik kaplamasından kaynaklanıyor.Zamanla hepimizinkinde oluşacak bu sorun ama ben kılıf kullandığım için benimkinin arkası hala fabrika çıkışı tertemiz.Kılıf kullanmanı tavsiye ederim.
Eğer yeni almışsan cihazı ve bu sorunun oluşması için bir dış etkene neden olmadıysan garantiden değiştirebilirler arka kapağı.Basit bir sorun olduğu için pek sorun çıkarcaklarını zannetmiyorum.
3 hafta oldu sanırsam... (Kılıflı 1 hafta kullandım sonra abime hediye ettim yenisini daha Almadım)
Sorun Samsung üretiminden kaynaklanıyorsa garanti ne der ? değiştirir mi ?
Arkadaşlar şu an telefonda bir şey keşfettim. Mesajlara girdiğinizde mesajlaştığınız kişiyi aramak istiyorsanız ileti üzerinde soldan sağa hareket yapıyorsunuz mesaj atmak istersenizde sağdan solaDaha yeni farkettim bilmiyordum
![]()
Aynısı rehberde de oluyor![]()
@zekiklnc telefonun kamera problemini çözebildinmi acaba .bende telefonu yeni aldım ve cok kötü fotoraf çekiyor anladıgım kadarıyla bu olay bi çok kişinin başına gelmiş fakat nasıl çözülecegiyle ilgili bir mesaj falan bulamadım .telefonla ilgili kamera dışında hiç bir problem yaşamadım ama fotolar çok kötü
müzikleri vb. yeniden atıp dinle veya izle. yine silinirse telefonunda bozukluk olabilir. ama silinmezse normaldil yanlışlıkla silinmiş olabilir.beyler dün s3 e airdroidden müzik ve video foto falan attım herşey normaldi izledim falan aradan 1 saat geçti video açılamıyor falan dedi müzikte açılmadı resimde sonra kapatıp açtım herşey silindi bunun nedeni nedir acaba ?
Son bir haftadır telefona ' Samsung account Oturum süresi doldu ' bildirimi geliyor. Hesabıma giriş yaptığımda ' oturum açıldı ' diyor fakat ertesi güne varmadan yine oturum süresi doldu bildirimi geliyor. Nedir bu samsung account, süresi dolarsa ne olur dolmazsa ne olur? Aydınlatabilir misiniz beni?