Eski kız arkadaşıma mesaj atsam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bak ben ne diyorum sen ne diyosun. Eski kız arkadaşım 28 yaşında ve üniversite mezunu. Hadi lise olsun. Hadi ilk okul olsun. İlk okul arkadaşıyla hala görüşüyor olamaz mı? Nasılsın diye mesaj atamaz mı ona?

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bak ben ne diyorum sen ne diyosun. Eski kız arkadaşım 28 yaşında ve üniversite mezunu. Hadi lise olsun. Hadi ilk okul olsun. İlk okul arkadaşıyla hala görüşüyor olamaz mı? Nasılsın diye mesaj atamaz mı ona?
Abi mesajı silme imkanım yok onu önceden yazmıştım.Seni ve kız arkadaşını tanımadığımdan Ayşe'nin senin eski kız arkadaşının üniversiteden arkadaşı olduğunu bilemezdim.Kız arkadaşının üniversite mezunu olduğunuda bilemezdim.Sadece "ben ayşe okul arkadaşın" diye mazeret üretebileceğini biliyordum.

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim insanlar çok acımasız. bende birini çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki onsuzluk düşüncesi beni öldürüyor şimdi senin durumunda olsam Sevgim için inancım için sorardım Hiç mi sevmedin beni Neden böyleyiz diye neden birazcık tamı sevmedin söyle bileyim sevip sevmediğini ki ne sana engel olayım nede kendimi kandırayım söyleki bileyim beni sevip sevmediğini Çaresizlik bitiriyor beni ortada kalmak neyin ne olduğunu bilmemek öldürüyor beni sevmiyorsan söyle artık bende sensiz yaşamayı öğreneyim.
ben bunları yazardım oyle bı durumda tabii sen kendi duygularını yazmalısın ne dusnuyor ne hıssedıyorsan bı cırpıda yaz kurtul.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Abi mesajı silme imkanım yok onu önceden yazmıştım.Seni ve kız arkadaşını tanımadığımdan Ayşe'nin senin eski kız arkadaşının üniversiteden arkadaşı olduğunu bilemezdim.Kız arkadaşının üniversite mezunu olduğunuda bilemezdim.Sadece "ben ayşe okul arkadaşın" diye mazeret üretebileceğini biliyordum.

Ayşe diye okul arkadaşı var mı yok mu bilmiyorum. Ayşe bir araç. Kaçmanın aracı. Ayşe olur Fatma olur cart olur curt olur. Tamam ben seni anladım. Sorun yok.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben öldüm mü kaldım mı sağlıklı mıyım ne haldeyim onun umrunda değil sanırım. İki gündür içim daralıyor. Acaba nasıl? Sağlıklı mı? Öldü mü kaldı mı? Şimdi napıyon nasılsın sağlık sıhhat yerinde mi diye mesaj atsam. Sana ne diye cevap almak da var işin içinde. Biliyorsunuz kız milleti hep aynı. Okumuşuda aynı okumamışı da. Ezmesin beni? Ne diyosunuz beyler? Konu ciddi. Geyik yapmayalım lütfen.
abi seviyorsan git konuş bence.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kardeşim insanlar çok acımasız. bende birini çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki onsuzluk düşüncesi beni öldürüyor şimdi senin durumunda olsam Sevgim için inancım için sorardım Hiç mi sevmedin beni Neden böyleyiz diye neden birazcık tamı sevmedin söyle bileyim sevip sevmediğini ki ne sana engel olayım nede kendimi kandırayım söyleki bileyim beni sevip sevmediğini Çaresizlik bitiriyor beni ortada kalmak neyin ne olduğunu bilmemek öldürüyor beni sevmiyorsan söyle artık bende sensiz yaşamayı öğreneyim.
ben bunları yazardım oyle bı durumda tabii sen kendi duygularını yazmalısın ne dusnuyor ne hıssedıyorsan bı cırpıda yaz kurtul.

Bilmiyorum. Yazmıcam heralde. Gel gitler içindeyim. Bir yanım gurur diyor bir yanım başka. Allah sonumu hayırlara getirsin. Konuda her fikir var. Daha fazla uzamasını istemiyorum. Herkese değerli görüşleri için bir kez daha teşekkür ederim. Sabah uyanınca geçer belki. Geçecek geçecek.

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence msj at çünki yüz yüze geldiğiniz zaman sana demesinki; neden hiç msj atmadın aramadın sormadın ?
Geç olmadan msj at ve özlediğini merak ettiğini dile getir asla gurur yapma ve asla şüpheye düşme.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Atma, sorma, merak etme. Zor belki ama unut... "Unutmak o kadar kolay mı dediğini duyar gibiyim."
Bu işler böyle yapacak şey de bunlar işte.

Bir tane de bende var facebooktan mesaj atıyor görüşelim diyor. Eski Naim öldü diyorum, şu mesajı attığıma şükret diyorum anlamıyor arkadaş.
İlişki ne sebepten bitmiş olursa olsun milletin bu şekilde eski arkadaşını rahatsız etmeye hakkı yok. Ya kız arkadaşım görse bir ton ekşın sonra.

Ya evlenmişse yada erkek arkadaşı varsa. Mesajını görse iyi olur mu?
O erkek arkadaşın yerine de koyabilirsin kendini. Kız arkadaşınla oturuyorsun pat eski erkek arkadaşından mesaj geliyor...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Atma, sorma, merak etme. Zor belki ama unut... "Unutmak o kadar kolay mı dediğini duyar gibiyim."
Bu işler böyle yapacak şey de bunlar işte.

Bir tane de bende var facebooktan mesaj atıyor görüşelim diyor. Eski Naim öldü diyorum, şu mesajı attığıma şükret diyorum anlamıyor arkadaş.
İlişki ne sebepten bitmiş olursa olsun milletin bu şekilde eski arkadaşını rahatsız etmeye hakkı yok. Ya kız arkadaşım görse bir ton ekşın sonra.

Ya evlenmişse yada erkek arkadaşı varsa. Mesajını görse iyi olur mu?
O erkek arkadaşın yerine de koyabilirsin kendini. Kız arkadaşınla oturuyorsun pat eski erkek arkadaşından mesaj geliyor...

Daha 1 ay oldu ayrılalı. 40 ımız çıkmadı daha. Çorap mı değiştiriyor? Sanmıyorum. Ben ilk sevgilisiydim bu arada. Öyle demişti.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Daha 1 ay oldu ayrılalı. 40 ımız çıkmadı daha. Çorap mı değiştiriyor? Sanmıyorum. Ben ilk sevgilisiydim bu arada. Öyle demişti.

Yahu desene 1 ay oldu diye. Yazmamışsın bende direkt kendimi ele aldım :)

Bu arada kadınlara inandığına inanmak istemiyorum :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Yahu desene 1 ay oldu diye. Yazmamışsın bende direkt kendimi ele aldım :)

Bu arada kadınlara inandığına inanmak istemiyorum :)

4-5 yıl ara vermiştim inanmaya. En son buna inandım. Bu da diğerleri gibi çıktı. Hepsinde aynı muhabbet. Bu farklıdır sandım. Bu da aynı çıktı.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim düşüncem senin eksik tarafın seni seven birinin olmasını istemen ve o olmazsa bir daha nasıl beni sevecek birini bulurum düşüncesi...Bence bir arkadaş edinsen onu unutacağını düşünüyorum.senin ihtiyacın olan şey sana değer verip sevecek bir insan,Bence o seni sevmiyor,emin ol sevse eninde sonunda bir şekilde seni arardı.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Benim düşüncem senin eksik tarafın seni seven birinin olmasını istemen ve o olmazsa bir daha nasıl beni sevecek birini bulurum düşüncesi...Bence bir arkadaş edinsen onu unutacağını düşünüyorum.senin ihtiyacın olan şey sana değer verip sevecek bir insan,Bence o seni sevmiyor,emin ol sevse eninde sonunda bir şekilde seni arardı.

Çivi çiviyi söker diyosun. Tamam da seni seviyorum diyordu bu bana. Benim sorunum başka galiba. Benimle evlilik hayali kuran bir insanın nasıl bir başkasıyla evlenebileceği. Bunu kaldıramıyorum ben.

Kurmayacak arkadaş o zaman benimle evlilik hayali. Kuruyorsa benimle evlenecek.

Beraber hayal kurduğun insanı nasıl 1 ay aramazsın sen? Nasıl dayanıyor yüreğin?

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çivi çiviyi söker diyosun. Tamam da seni seviyorum diyordu bu bana. Benim sorunum başka galiba. Benimle evlilik hayali kuran bir insanın nasıl bir başkasıyla evlenebileceği. Bunu kaldıramıyorum ben.

Beraber hayal kurduğun insanı nasıl 1 ay aramazsın sen? Nasıl dayanıyor yüreğin?
Eski kız arkadaşın şimdi evli mi?

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4

bende onu yazayım mı yazmayım mı derken sen yazdın evet bir neyi çivi çiviyi söker olayı.bir bayan sana samimi sevecen yaklaşsın bak nasıl yamulacaksın :) bakta gör.yufka gibi yumuşar yayılırsın...gece gece yemek tarifi ve inşaat işlerine dönüştü olay :)

ek olarak 1 ay nasıl aramaz demişsin.bende eşime bana net ol öyle gel dedim rest çektim orduda üniversitede okuyordu.tam 3 ay aramadım o mesaj attı amma vicdansızsın diye biz şuan evliyiz tam 4 senelik :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
bende onu yazayım mı yazmayım mı derken sen yazdın evet bir neyi çivi çiviyi söker olayı.bir bayan sana samimi sevecen yaklaşsın bak nasıl yamulacaksın :) bakta gör.yufka gibi yumuşar yayılırsın...gece gece yemek tarifi ve inşaat işlerine dönüştü olay :)

Sanmıyorum bundan sonra yamulacağımı. Yoğurdu üfleyerek yerim artık. Bu son darbeydi. Yediğim 3. darbe. Severek evlilik bana göre değilmiş demek ki. Boşa beklemişim yıllarca. Bu gidişle 1 2 yıla kalmaz evlenir ondan sonra severim. Zorla severim yani. Neyse muhabbet rakı masası muhabbetine döndü.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sanmıyorum bundan sonra yamulacağımı. Yoğurdu üfleyerek yerim artık. Bu son darbeydi. Yediğim 3. darbe. Severek evlilik bana göre değilmiş demek ki. Boşa beklemişim yıllarca. Bu gidişle 1 2 yıla kalmaz evlenir ondan sonra severim. Zorla severim yani. Neyse muhabbet rakı masası muhabbetine döndü.
rakiya da 11 lira birden zam gelmis diyolar :P

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Atma kız milletini tanımıyorsun ;) sen ilgi göstermeyince onlar üstüne titrer kardeşim, mesajını görmeyince bu sefer her gün gelen mesajlarda sen misin diye bakar ve malak gibi her yeni mesaj da kalabilir. Mesajı o atar bekle sen ;) Seviyorsa seni sorar sana karşı ilgisi yoksa o mesajı adamakıllı bekleme.

Ne demişler Vantilatörü aç çalışıyorsa serindir çalışmıyorsa zaten hiç serin olmamıştır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence atma...

Zaman gecip de yas kemale erince bu yaptiklarinin ne kadar komik ve caresizce hareketler oldugunuz goruyorsun. Simdiki aklim olsaydi diyerek gulup geciyorsun. Hasar goren hicbir iliski bir daha asla saglikli olamiyor ve bugun olmasada yarin kopuyor.

Kim ne derse desin erkekler her zaman kadinlardan daha duygusaldir. Kadin bitirince siler atar ve senin yaptigin her hareket daha sonra sana pismanlik olarak geri doner.

Bence acilen baska birini bul. Butun eski ve yeni arkadaslarini ara, gorus, biryerlerde otur ve onlarin ortamlarina takil.

Yenisini bulmadan eskisini unutmak kolay degil :)

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mesajıma sonradan ek yaptım umarım onuda okumuşsundur.ayrcıca arkadaşın dediği gibi rakıyada 11 lira civarı çaktılar amma küfür etmişlerdir sülale boyu.ben içmiyorum içki ama insaf gerçekten

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
mesajıma sonradan ek yaptım umarım onuda okumuşsundur.ayrcıca arkadaşın dediği gibi rakıyada 11 lira civarı çaktılar amma küfür etmişlerdir sülale boyu.ben içmiyorum içki ama insaf gerçekten

Şimdi okudum. Allah bir yastıkda kocatsın.

Atma kız milletini tanımıyorsun ;) sen ilgi göstermeyince onlar üstüne titrer kardeşim, mesajını görmeyince bu sefer her gün gelen mesajlarda sen misin diye bakar ve malak gibi her yeni mesaj da kalabilir. Mesajı o atar bekle sen ;) Seviyorsa seni sorar sana karşı ilgisi yoksa o mesajı adamakıllı bekleme.

Ne demişler Vantilatörü aç çalışıyorsa serindir çalışmıyorsa zaten hiç serin olmamıştır.

Lakin ki öyle değildir. Bir pamuk ipliğine mi bağlı bu gönüller. O kendine çeksin ben kendime çekeyip ip kopsun. Aşkımla oynama kumar değildir seviyorum demek hüner değildir.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] Abi güzel diyorsun da o kız senle gönül eğlendirmiş de olabilir :(

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
deneyimlerimden sana aktaracaklarım kızlara fazla yüz vermeyeceksin.kızlara fazla tölerans gösterme daha fazlasını ister,kızlara acıyıpta onun yapması gereken şeyleri sen yapma çökersin,kızlara fazla ilgi göstermezsen şu olur eğer seviyorsa hırs yapar peşinden gelir,kızlar eğer seviyorsa kesinlikle bırakmaz,son olarak kızlara çiçek al acayip deli olurlar:) seni kesin bırakmazlar.
[video=youtube;UvwEvDM7UAs]http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs[/video]

militarist senin yazından yola çıkarak biraz tebessüm yapalım arkadaşlarda bakmayan için yani...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beyler şaka maka bir yana. Ben iyi değilim. Bir saatim bir saatime uymuyor. Sanırım depresyona giriyorum. Benim yarın acilen bir psikiyatriste görünmem lazım. İlaçsız olmayacak bu iş. Herkese son kez iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...