ProgramLama41
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0

TTNet destek duymasın seni![]()
O buralarda gezinmiyor artık. Forumda işi bitti.
TTNet destek duymasın seni![]()
Torpil patlayan birşeydir.
![]()
abi bu torpil beni tedirgin etti
![]()
![]()
benim suçum ne ?
![]()
abi bu torpil beni tedirgin etti
![]()
![]()
benim suçum ne ?
![]()
Bunu bende farkettim de fazla dillerdirmeyelimstabil degıl halen daha ...bende soyle bır durum sozkonusu ıdı...ttnet onlıne ıslemlere gırıp kotaya baktıgım zaman hızım dusuyordu...kotaya bakmadıgım zamanlar dusus sozkonusu olmuyordu...ttnet onlıne ıslemler sankı bır uyarı mekanızması gıbı...oraya gıren kontrol edılıp hızı gerekırse dusuyor...dıye dusunuyorum
stabil degıl halen daha ...bende soyle bır durum sozkonusu ıdı...ttnet onlıne ıslemlere gırıp kotaya baktıgım zaman hızım dusuyordu...kotaya bakmadıgım zamanlar dusus sozkonusu olmuyordu...ttnet onlıne ıslemler sankı bır uyarı mekanızması gıbı...oraya gıren kontrol edılıp hızı gerekırse dusuyor...dıye dusunuyorum
Bunu bende farkettim de fazla dillerdirmeyelim
aynısını bende düşündüm, kotama bakmaya korkuyorum![]()
birde arac cubugu var ttnetın sakın kurmayın.......daima sizi kontrol edıyor
birde arac cubugu var ttnetın sakın kurmayın.......daima sizi kontrol edıyor![]()
Eğer düşürürlerse bakmasanızda kotaya düşer!.. Eskidendi o...
Belki bulunduğunuz santralde sıkıntı vardır o sebepten sınırlama yapamıyorlardır.
Arada olabilecek bişey.
O sebepten ay sonlarında kotayı aşmaktan çekinmeyin derim.
Kaldıki şimdi 1mbit değil 3mbit e düşüyor internet.
300kbps yola devam. 3mbit ile her türlü işlem yapılabiliyor internette rahatlıkla...
Ben hiç bir ay 120-130gb altına inmem. Geçen ayın yarısında İstanbul'da değildim o ay bile 130gb görmüşüm![]()
HDD/SDD vereyim mi. Sığmaz be
![]()