Samsung Galaxy S2 vs Galaxy Nexus hangisini almalıyım?

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar 2hafta sonra telefon alıcam S2 mi Nexus mu bi türlü karar veremedim
S2 artıları : Gorilla var , hafıza arttırılabilir , kamera , gpu
Nexus artıları : çözünürlük , ppi , daha büyük , hd ekran

Genellikle oyun oynucam internette gezicem çok az mesajlaşırım konusuyorum yani daha cok oyun ve internet için hangisini almalıyım kafama takıldı nexus da gorilla felanda yok micro sd giriş yeride yok 16gb yetmez gibi geliyor hangisinde daha iyi oyun oynarım s2 de android 4.1 çıkacak ondan sonra ki sürümleri destekyebilir mi acaba fikirlerinizi almalıyım acil ??

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle S2 cûnlû samsungun S ailesi daha cok tutuldu. Cihaz oyun internet icin birebir kesinlikle tavsiye ederim

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İnternet dıyosan s2 broswer ı cok hızlı malı 200 gpu suda var over clock programıyla gpu yuda yukselte bılıyon haaberı cıkmıstı s2 le s3 un gpu su aynı hıza getırıle bılıyor voltage control dıye bır programı s2 al...

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexus mali400 olsaydı micro sd girişi olsaydı hiç düşünmezdm şimdi s2 beyazı tam beyaz göstermiyro mavimsi gibi çöznürlk biraz düşük gibi etkiliyormu oyunlarda acaba

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nexus mali400 olsaydı micro sd girişi olsaydı hiç düşünmezdm şimdi s2 beyazı tam beyaz göstermiyro mavimsi gibi çöznürlk biraz düşük gibi etkiliyormu oyunlarda acaba

evet dedigin sey dogru cozunurluk hafif dusuk ancak bu oyunlara direkt etki etmiyo

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya kardeşim konu açmaya yer arıyosunuz ya aynı sayfada var nexus mu s2 mi diye ordan baksanıza

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nexusun stabilitesi iOS'u gecik. Yani suanda fpssi iOS'dan yuksek.Guncellemeleri hep ilk elden alacak.
Ama s2 tercih edebilirsiniz. Hafiza sorun olursa . Yani nexus s2den daha stabil iOSdan oldugu gibi. Ama hafiza sorun yaratacaksa s2 derim.

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bende forumda bunu sormuştum istersen araştır bak. sağolsunlar baya yardımcı oldular bana. Ben s2'yi tercih ettim. Neden tercih ettim 8mp,Gorilla Glass,ve GPU MALI400 oyun senin için önemliyse s2 derim. nexus kötü değil kesinlikle ama oyun performaslarında Galaxy S2'i bir iki tik daha önde. Nexus gibi bir telefona Gorilla glass, 8mp olsaydı fiyatını hak ederdi. ama tr deki fiyatlarıyla gereksiz pahalı.

http://forum.shiftdelete.net/samsung/265748-galaxy-s2-mi-galaxy-nexus-mu.html
http://forum.shiftdelete.net/samsung/272625-galaxy-nexus-u-yerden-yere-vurdular-s-ya-siz.html
Umarım bu linkler faydalı olur senin için. Konuşulmayan bi kısmı kalmadı telefonların :D

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eger biraz daha param olursa 1500 s2 1600 nexus vereceğimde 1750 verip s3 alırım acelem yok 1-2 ay daha para biriktirebilirim eger fikrim değişirse 1-2 haftaya karar verip 2sinedn biri alıcam :S

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eger biraz daha param olursa 1500 s2 1600 nexus vereceğimde 1750 verip s3 alırım acelem yok 1-2 ay daha para biriktirebilirim eger fikrim değişirse 1-2 haftaya karar verip 2sinedn biri alıcam :S
Biraz bekleyin acele etmeyin.Eylül ü bekleyin yeni cep telefonları çıkıyor hep fiyatlardada düşüş olucaktır.