Galaxy Nexus vs Galaxy SII | Bilgi sahibi olanlar konuya

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun araştırmalar sonunda ihtiyacıma göre bu iki telefon arasında kaldım ama açıkçası aklıma takılan bir kaç soru da yok değil. Öncelikle s2 nin artırılabilir hafızası olması ve 8mp kameraya sahip olmasından dolayı benim için 1 adım öndeydi fakat kamera karşılaştırmalarında pek de fark olmadığını gördüm tek sorun şimdilik hafıza , Ama kafama asıl takılan soru güncelleme. Google Galaxy Nexusa daha ne kadar güncelleme yapar ? Olası yeni bir android sürümünde bu telefona gelir mi ? Bunu soruyorum çünkü Nexus 4 ün çıkmasından dolayı güncelleme gelmemesinden endişeliyim ve iki telefon arasındaki seçimi buna göre yapacağım. Telefonda pek oyun oynayan biri olmadığımdan hafıza sanırım sorun çıkarmaz :) Bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler :thumbup:

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi güncellemede yüzünden galaxy nexus alınmaz. galaxy s2'nin galaxy nexus'dan daha iyi bir cihaz olduğunu kimse inkar etmez hee dersen benim telefonumdaki güncellemelere herşeyden çok önem veririm galaxy nexus'a yol al :)

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bi güncellemede yüzünden galaxy nexus alınmaz. galaxy s2'nin galaxy nexus'dan daha iyi bir cihaz olduğunu kimse inkar etmez hee dersen benim telefonumdaki güncellemelere herşeyden çok önem veririm galaxy nexus'a yol al :)
Donanım olarak belki galaxy s2 daha üstün bi cihaz fakat burda asıl önemli olan kullanım amacı, ben telefonda oyun oynayan birisi değilim ,belki bu da sarj sorununu ortadan kaldırır bu yüzden daha çok stabillik benim için önemli, tahminim s2nin son güncellemesi bu yeni çıkan olur ama nexusa dediğim gibi olası yeni bir androidde güncelleme gelir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus'a güncelleme vermezse google, s2'ye güncelleme hiç gelmez. Güncellemelere önem veriyorsan Nexus al. Kafan rahat olsun. Ben S2 kullanıcısıyım. Bundan sonra telefon alırsam. Ya iphone yada nexus. Güncellemeler yenilikler önemli benim için. Tercih sana kalmış. Stabillik önemli demişsin. S2 de stabil bi telefon ancak güncelleme bekliyoruz. Jelly Bean :D

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexus'a güncelleme vermezse google, s2'ye güncelleme hiç gelmez. Güncellemelere önem veriyorsan Nexus al. Kafan rahat olsun. Ben S2 kullanıcısıyım. Bundan sonra telefon alırsam. Ya iphone yada nexus. Güncellemeler yenilikler önemli benim için. Tercih sana kalmış. Stabillik önemli demişsin. S2 de stabil bi telefon ancak güncelleme bekliyoruz. Jelly Bean :D
İşte beklediğim cevap çok teşekkürler :)