HTC Sensation XE mi? Samsung Galaxy Nexus mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence galaxy nexus al galaxy s3 almasam nexus alıcaktım

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=278584]afy[/MENTION] sana tek birşey söyleyeceğim galaxy nexusu eline alıp incele ondaki akıcı rom hiçbir cihazda yok çatır çatır çalısıyor gözlerin kamaşır

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Nexus derim. Google kendi telefonlarını her zaman ön planda tutar, ilk güncellemeler genellikle (bildiğim kadarı ile) Nexus'a geliyor. Zaten telefonun kendisi de gayet şık ve performans bakımından çok iyi. Tavsiyem Nexus.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende herkes gibi nexus önericem. Güncellemeleri ilk alması ayrı avantaj. Sense, Toucwiz gibi arayüz kullanmaması telefonu daha da hızlandırıyor, ram kullanımı azaltıyor. Google'ın gözde telefonu olması da çok önemli bir etken. Yüz tanıma olayıda güzel görünüyor. Ben nexus alıcaktım, biraz daha fazla para verip s3 aldım. Şuan jelly bean bekliyoruz ama sen nexus alırsan hiçbirşey beklemezsin. Oyunlarda s2 nin biraz gerisinde kalıyor ama, kalmasının en büyük nedeni çözünürlüğü. 1280x720 olunca telefondaki gpu zorlanıyor.

Tam araştırmadım ama, herhalde en yüksek ppi değerine sahip android telefon.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben farklı olarak sensation xe diyeceğim hayranım o telefona öyle bir tasarım yok ya hatta ben s3 ile sen. xe arasında kaldım(fiyat farkından dolayı) şimdi s3 var ama sensation xe nin en büyük dezavantajı ram 768mb 1gb olsa iyidi de

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sensation. kullanmadan yorum yapmayalım lütfen.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende herkes gibi nexus önericem. Güncellemeleri ilk alması ayrı avantaj. Sense, Toucwiz gibi arayüz kullanmaması telefonu daha da hızlandırıyor, ram kullanımı azaltıyor. Google'ın gözde telefonu olması da çok önemli bir etken. Yüz tanıma olayıda güzel görünüyor. Ben nexus alıcaktım, biraz daha fazla para verip s3 aldım. Şuan jelly bean bekliyoruz ama sen nexus alırsan hiçbirşey beklemezsin. Oyunlarda s2 nin biraz gerisinde kalıyor ama, kalmasının en büyük nedeni çözünürlüğü. 1280x720 olunca telefondaki gpu zorlanıyor.

Tam araştırmadım ama, herhalde en yüksek ppi değerine sahip android telefon.
yanlışın var en yüksek ppi değerine sahip telefon Xperia S 342 ppi

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Samsung Galaxy Nexus al derim. 2 si arasında en iyisi HTC de bişi yok En üst kademeler Samsung ve Apple da HTC şu anda düşüşe bile geçti bende git Nexus al derim.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben de nexusu öneririm ama en ufak bi yere düşüşte ekran hasar alabiliyor gorilla glass olmadığı için ona dikkat edecek sen al

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize çok teşekkür ederim. Benimde korkum yere düşürmede darbeye karşı Xe kadar dayanıklı camı yok nexusun o yüzden çok korkuyorum işte.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Xe Al Güzel bir kulaklıgında olur hem nexus un 5 xe nın 8 mp kamerası var Xe Nın ekranı daha saglam bıde telefon ben burdayım dıyo sıyah la kırmızının uyumunu ıyı ayarlamıslar vede oyun perfomansıda fena degıl hani.Güncelleme bakımından 4.1 i alır bence 4.0 kullanıyo suan 4.1 idie alır dıgerlerınden 1 kac ay gecde olsa ....

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galiba nexus alıcam?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galiba nexus alıcam?

Rom, root vb uğraşmam, güncelleme beklemek istemem, aldığım gibi en iyi performansım olsun istiyorsan nexus.
Ama root, rom vb uğraşmak istersen, sony xperia s alıp cyanogenmod 10 yüklemeni öneririm.

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes nexus dedi ( %95 i ) ozaman artık daha fazla konuşmamın soru sormamın bi anlamı kalmadı :) herkese çok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun oynayacaksan nexus almayacaksın gpu su eskide kaldı:glare: