Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yavuz bey daha önce mail atmıştım size türktorrent davetiye kodu icin ama adresim ban yemiş herhalde yollanmıyormuş.
Başka bi adres versem rica etsem buna yollarmısınız tşkler...
hilal__cafe@hotmail.com
b.torunlar@gmail.com

eski rationuz 0.17 yani sade indirmiş hiç göndermemişsiniz. Eğer düzgün kullanacağınıza söz verirseniz yollanacaktır. Sade indirmek olmaz göndermeyide öğrenmelisiniz. Torrent paylaşımcılar içindir.

Umarım ratio oranına dikkat eder ban yemezsiniz.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : b.torunlar@gmail.com yollandi

karagozum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkler yavuz bey ama davetiye kodu gelmedi tekrar yollama şansınız varmı bu arada bu ration denen olaydan bilgim yoktu

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mümkünse Bi davetiyede ben rica ediyorum Teşekkürler,
unalgunaygfb@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : unalgunaygfb@gmail.com yollandi

tayfunerturk371@hotmail.com bana da yollarsan sevinirim. tesekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tayfunerturk371@hotmail.com yollandi

tşkler yavuz bey ama davetiye kodu gelmedi tekrar yollama şansınız varmı bu arada bu ration denen olaydan bilgim yoktu

özel mesajla davetiye yollandı.

mhmmdaltg@gmail.com a gönderirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mhmmdaltg@gmail.com yollandi

rica etsem bana bi davetiye yollarmısınz aksaray-1990@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aksaray-1990@hotmail.com yollandi

skyusb @ gmail.com adresine davetiye alabilirmiyim.

davetiyeniz gönderildi.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hocam bana davetiye gelmedi muhammedaltug@hotmail.com a gönderebilir misiniz rica etsem

sonradan üye olmussunuz.

07821487436987278865.jpg

arkadaşlar eğer mümkünse bende bir tane alabilir miyim
tosun911@gmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Click here to go back

sanırım şifrenizi unuttunuz.Yada ban yediniz. Ban ise sebebini yazarsanız yollayabilirim.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

yavrucaks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben de bir davetiye alabilir miyim acaba... adres:haydarediskun@mynet.com lütfennnn :)