Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya ben de bir davetiye alabilir miyim acaba... adres:haydarediskun@mynet.com lütfennnn :)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : haydarediskun@mynet.com yollandi

ben de davetiye alabilirmiyim....desperado111111111@hotmail.com

adres doğru dimi :D Çok fazla 1 var da.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : desperado111111111@hotmail.com yollandi

gene adrese güvenemedim size davetiyeyi bide özelden yollayacağım.

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yavuz Bey ''Tüm sitelerden istemissiniz Hayırlı Olsun Şimdiden.'' Demişsiniz fakat ben daha önce hiç torrent sitesi kullanmadım bu ilk kullanacağım site olacak eğer davet gönderirseniz davet göndermemişsiniz sebebini anlayamadım ama gönderirseniz sevinirim. lutfullah_turker@hotmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Selamun alyekum Bi davetiyede ben alabilirmiyim simdiden çok teşekkür ediyorum wolf_yaman@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : wolf_yaman@hotmail.com yollandi

besin114@hotmail.com bende alsam çok iyi olur şimdiden çok teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : besin114@hotmail.com yollandi

Yavuz Bey ''Tüm sitelerden istemissiniz Hayırlı Olsun Şimdiden.'' Demişsiniz fakat ben daha önce hiç torrent sitesi kullanmadım bu ilk kullanacağım site olacak eğer davet gönderirseniz davet göndermemişsiniz sebebini anlayamadım ama gönderirseniz sevinirim. lutfullah_turker@hotmail.com

Sitelerden birisinde üye olmanız yeterlidir. Davetiye yollamak kolay fakat birkaç siteye üye olan kişiler genelde ratio oranını tutturamıyorlar. Ondan gönderme geregi duymadım. Fakat siz ratio sorun değil diyorsanız göndereyim ;D

eminnarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Ben de davetiye almak istiyorum. (eminnarin@yahoo.com)
Teşekkürler.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben de davetiye alabilirmiyim....desperado111111111@hotmail.com

Şahsı fake upload yaptığı için uyarı aldım daha tek mesajı olan kişilere davetiye atmayacağım.

mustafakeskiin@yahoo.com davetiye alabilirmiyim?Teşekkürler....

mustafakeskiin@yahoo.com davetiye alabilirmiyim?Teşekkürler....

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafakeskiin@yahoo.com yollandi

bir davetiye bende alabilirsem iyi olur.
sessizlik220@hotmail.com

bir davetiye bende alabilirsem iyi olur.
sessizlik220@hotmail.com

http://imageshack.us/photo/my-images/864/38996069.png/ siteden aldığım davetiyedir.
Elinizde varsa expunisher21@gmail.com adresine davetiye alabilirim arkadaslar.
şimdiden teşekkürler.

Zaten üye olduğunu yazmıssın başka konuda ne utanmaz adamlarsınız. ( link: http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/30888-arena-tr-davetiye-dagitimi-419.html#post2237940 )

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Paşam iyi geceler
Rica etsem banada davetiye gönderirmisin ?
lonetiffany7@hotmail.com

Bekliyorum , şimdiden teşekkürler :)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lonetiffany7@hotmail.com yollandi

rica etsem davetiye gönderirmisiniz
yabanli_asireti@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yabanli_asireti@hotmail.com yollandi

Hocam Ben Bi Davetiye Alabilir Miyim Ya Hiçbi Yerden Davetiye Almadım Anlamadım Neyi Kastettiğinizi.
lutfullah_turker@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lutfullah_turker@hotmail.com yollandi

Ben de davet alabilir miyim?
orghash@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : orghash@gmail.com yollandi

Tek mesajı olan arkadaşlara artık davetiye atmamaktayım.