Karşı Cinste Aradığınız Özellikler

Karşı Cins de Aradığınız Özellikler

• Sadık

Kullanılan: 81 32.5%
  • Çekici

Kullanılan: 18 7.2%
  • Güzel veya Yakışıklı

Kullanılan: 29 11.6%
  • Kibar

Kullanılan: 4 1.6%
  • Zarif

Kullanılan: 15 6.0%
  • Zengin

Kullanılan: 14 5.6%
  • Terbiyeli

Kullanılan: 50 20.1%
  • Sevecen

Kullanılan: 21 8.4%
  • Nefes alsın yeter

Kullanılan: 17 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    249

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Güzelliği beş para etmez, bendeki bu aşk olmasa.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
saç ararım abi
kısa saçlı olmuyor gerçekten :)

anne-hathaway-statement__oPt.jpg

ahathaway4.jpg

Ahhh ul*n ahhh.
Dün Batman Rises fikminde pek tatlıydı bu hatun : )

Aynen saçlar uzun olmalı daima.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uyumluluk. Eğer birbirinize uyumluysanız ki bu geniş bir tanım. Her şeyi aşmışsınız demektir. Gerisi faso fiso.

evlenmeyi düşündüğüm kız modelini söylüyorum :) Adriana lima gibi mimikleri ve bakışları olsun miranda kerr gibi yüzü olsun sharika gibi göbeği olsun kate upton gibi kalçaları olsun Behati Prinsloo gibi bacakları olsun kate beckinsale gibi saçları olsun tabi bunlar fiziksel özellikleri :D Dinine düşkün olsun ama bi o kadar da sosyal olsun muhabbetin kralını yapsın biraz da deli olsun ama yeri geldiğinde hanımhanımcık olacak. Yemek yapmayı bilecek saygıda sevgide kusur etmeyecek. Kültürlü olacak ama çok akıllı olmayacak yani cinliğe yatmayacak. Becerikli idealist olacak. Kendisini ezdirmeyecek. Neyse bu kadar basit işte arkadaş bir türlü bulamadım :D bulursanız haber verin 5 dk durursam :D basar nikahı geçerim :D
hocam yavaş gel :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
demiştim 5 gün yokum 2 varım diye :D unutmayın diye o kadar demedim mi aaaaaaaaa olmadı bak şimdi :D :D

:P Suan 4 erkek Justin bieber e savas acmaya gidiyoruz . [MENTION=281118]OnurSorhan[/MENTION] [MENTION=279288]Piyonist[/MENTION] [MENTION=53957]yavuz_4106[/MENTION] [MENTION=282723]daylight61[/MENTION] :D