Karşı Cinste Aradığınız Özellikler

Karşı Cins de Aradığınız Özellikler

• Sadık

Kullanılan: 81 32.5%
  • Çekici

Kullanılan: 18 7.2%
  • Güzel veya Yakışıklı

Kullanılan: 29 11.6%
  • Kibar

Kullanılan: 4 1.6%
  • Zarif

Kullanılan: 15 6.0%
  • Zengin

Kullanılan: 14 5.6%
  • Terbiyeli

Kullanılan: 50 20.1%
  • Sevecen

Kullanılan: 21 8.4%
  • Nefes alsın yeter

Kullanılan: 17 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    249

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hickimse yazmamis ama hayirlisi olsun

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
güzel olsun sigara içmesin emo tiki vs gibi şekil yapmasın pantolon giymesin (kızların pantolon giymesi bana garip geliyor kız dediğin etek giyer yahuu) tamam yeter bu kadar

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sigara içmesin erkek gibi küfürler etmesin kadın olsun yeter bide nefes alsın :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Anneme ve babama "gerçekten" saygılı olan ve onları "ana-baba" benimseyen birisi zaten hem zariftir hem kibardır hem terbiyelidir hem de sadıktır .vs.

Benim için olay bundan ibaret :) (İki cins içinde geçerlidir tabi ki.)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çok seçenekli olaydı iyi olurdu tek bir şıkka sıkıştırdım bütün istediğimi :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Karşı cinste aradığınız özellikler nedir?

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
az önce mail geldi. siparişleri kargoya vermişler :D

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Terbiyeli olması çok önemli.Terbiyeli olan insan ne yapacağını bilir.Ayrıca güzel olsa hiç de fena olmaz yani:biggrin:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Artık özellik aramıyorum,nefeste almasalar olur.

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepside olcak yalan söylemicek dürüst sadık iyi olcak kocasının sözünde çıkmıcak çok konuşmıcak :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Artık özellik aramıyorum,nefeste almasalar olur.

Senin aradığın özelliklere sahip birini buldum :)

Amerika%E2%80%99da-%C3%96zg%C3%BCrl%C3%BCk-heykeli-nas%C4%B1l-yap%C4%B1lm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r-8.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evlenmeyi düşündüğüm kız modelini söylüyorum :) Adriana lima gibi mimikleri ve bakışları olsun miranda kerr gibi yüzü olsun sharika gibi göbeği olsun kate upton gibi kalçaları olsun Behati Prinsloo gibi bacakları olsun kate beckinsale gibi saçları olsun tabi bunlar fiziksel özellikleri :D Dinine düşkün olsun ama bi o kadar da sosyal olsun muhabbetin kralını yapsın biraz da deli olsun ama yeri geldiğinde hanımhanımcık olacak. Yemek yapmayı bilecek saygıda sevgide kusur etmeyecek. Kültürlü olacak ama çok akıllı olmayacak yani cinliğe yatmayacak. Becerikli idealist olacak. Kendisini ezdirmeyecek. Neyse bu kadar basit işte arkadaş bir türlü bulamadım :D bulursanız haber verin 5 dk durursam :D basar nikahı geçerim :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] tebrik ederim seni bugün 414 civarında bir mesajın varken 2-3 saatte 608 rakamına ulaşmışsın .....

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
evlenmeyi düşündüğüm kız modelini söylüyorum :) Adriana lima gibi mimikleri ve bakışları olsun miranda kerr gibi yüzü olsun sharika gibi göbeği olsun kate upton gibi kalçaları olsun Behati Prinsloo gibi bacakları olsun kate beckinsale gibi saçları olsun tabi bunlar fiziksel özellikleri :D Dinine düşkün olsun ama bi o kadar da sosyal olsun muhabbetin kralını yapsın biraz da deli olsun ama yeri geldiğinde hanımhanımcık olacak. Yemek yapmayı bilecek saygıda sevgide kusur etmeyecek. Kültürlü olacak ama çok akıllı olmayacak yani cinliğe yatmayacak. Becerikli idealist olacak. Kendisini ezdirmeyecek. Neyse bu kadar basit işte arkadaş bir türlü bulamadım :D bulursanız haber verin 5 dk durursam :D basar nikahı geçerim :D

Allah seni inandırsın eski kız arkadaşım tam da bu özelliklere uyuyor. ben de böyle birini arıyordum onu buldum ama sene olmadan gitti :crying: benim için aşk haydarpaşa garında el salladığım iki yeşil gözdü, soldu gitti...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Siparişi verdim lakin parça eksikmiş. Çinden gelmesini bekliyorlarmış :D

Allah seni inandırsın eski kız arkadaşım tam da bu özelliklere uyuyor. ben de böyle birini arıyordum onu buldum ama sene olmadan gitti :crying: benim için aşk haydarpaşa garında el salladığım iki yeşil gözdü, soldu gitti...

Yeşil gözlüler candır ama bir o kadar da fenadırlar :)

Önemli olan dış güzellik değil bence. Huyu suyu çok daha önemli. E eninde sonunda yaşlanacağız güzellik mi kalacak ama gözler yeşil olursa hayır demem :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
güzel olmalı özellikle küçük burun küçük ağızlı , anlamlı bakan biri olmalı .

sadık , terbiyeli , edepli ve güvenilir bi karakterli olmalı

ve tabiiki anlam veremediğiniz size anlamsız gelen ama onu size bağlayan bir albenisi olmalı .