Sword.q
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 25
hickimse yazmamis ama hayirlisi olsun
Nefes alsın yeter :drool:![]()
En başta tabii ki sadık olacak, sonra bilgili, kültürlü, mizahi yönden gelişmiş olacak bi de tabii, benim esprilerimi kaldırabilecek.![]()
Artık özellik aramıyorum,nefeste almasalar olur.
hakaret 48495634929@foreverfree tebrik ederim seni bugün 414 civarında bir mesajın varken 2-3 saatte 608 rakamına ulaşmışsın .....
sadece birinin olması yetmezki hepsinden birazcık olsun![]()
![]()
hayal etmek güzeldirhepsinden birazcık olanından tanıyan var mı aranız daben hiç görmedim bu galakside
![]()
evlenmeyi düşündüğüm kız modelini söylüyorumAdriana lima gibi mimikleri ve bakışları olsun miranda kerr gibi yüzü olsun sharika gibi göbeği olsun kate upton gibi kalçaları olsun Behati Prinsloo gibi bacakları olsun kate beckinsale gibi saçları olsun tabi bunlar fiziksel özellikleri
Dinine düşkün olsun ama bi o kadar da sosyal olsun muhabbetin kralını yapsın biraz da deli olsun ama yeri geldiğinde hanımhanımcık olacak. Yemek yapmayı bilecek saygıda sevgide kusur etmeyecek. Kültürlü olacak ama çok akıllı olmayacak yani cinliğe yatmayacak. Becerikli idealist olacak. Kendisini ezdirmeyecek. Neyse bu kadar basit işte arkadaş bir türlü bulamadım
bulursanız haber verin 5 dk durursam
basar nikahı geçerim
![]()
evlenmeyi düşündüğüm kız modelini söylüyorumAdriana lima gibi mimikleri ve bakışları olsun miranda kerr gibi yüzü olsun sharika gibi göbeği olsun kate upton gibi kalçaları olsun Behati Prinsloo gibi bacakları olsun kate beckinsale gibi saçları olsun tabi bunlar fiziksel özellikleri
Dinine düşkün olsun ama bi o kadar da sosyal olsun muhabbetin kralını yapsın biraz da deli olsun ama yeri geldiğinde hanımhanımcık olacak. Yemek yapmayı bilecek saygıda sevgide kusur etmeyecek. Kültürlü olacak ama çok akıllı olmayacak yani cinliğe yatmayacak. Becerikli idealist olacak. Kendisini ezdirmeyecek. Neyse bu kadar basit işte arkadaş bir türlü bulamadım
bulursanız haber verin 5 dk durursam
basar nikahı geçerim
![]()
Allah seni inandırsın eski kız arkadaşım tam da bu özelliklere uyuyor. ben de böyle birini arıyordum onu buldum ama sene olmadan gitti :crying: benim için aşk haydarpaşa garında el salladığım iki yeşil gözdü, soldu gitti...
@foreverfree tebrik ederim seni bugün 414 civarında bir mesajın varken 2-3 saatte 608 rakamına ulaşmışsın .....