Burk.Clik
Profesör
- Katılım
- 4 Eylül 2012
- Mesajlar
- 2,221
- Reaksiyon puanı
- 40
- Puanları
- 228
Terbiyeli,sadık,anlayışlı kendine güvenen,samimi ve birazda güzel olması lazım 

Arsız bela dinlemeyen,çekici,dürüst,komik,uzun boylu yeter bu kadar![]()
Senin Megan yok muydu yaa :turned:Geldim geldim![]()
Senin Megan yok muydu yaa :turned:
Pisi pisi mod onVar mıydı ://
Alternatif o ya![]()
Şimdilik mundar diye hitap ediyorum ona ://
Pisi pisi mod on![]()
İnşallah sende hayırlı bi kısmet bulcaksın inanıyorum olcak bu redo evet evet![]()
Her zaman dediğim gibi nefes alsın yeter özelliğe gerek yok![]()
Of Redoİstiyorum ki yabancıya gitmeyeyim![]()
Ben çift taraflılardan bahsetmemiştim amaO zaman sana Bülent Ersoy'u alalım![]()
Yüzüne bakacak kadar güzelliği olan spor ve sağlıklı yaşamı seven gösterişten kaçınan (açık saçık giyinmekten hoşlanmayan ) güzel yemek yapmayı bilen özellikle konuşmasına dikkat eden iyi bir dinleyici olan israf yapmayı sevmeyen imanı ve aklı olan ve beni benden çok sevip bana her daim moral veren anlayışlı biri tercihimdir.Fiziksel özellikler bende 2. Planda gelir bu saydıklarım yoksa o kişide isterse dünya güzeli olsun fark yapmaz.
Çoğu kişide çekicilik güzellik önde geliyor bende öyle değil işteBöyle biri olsa zaten herkes mutlu olur![]()
Yüzüne bakacak kadar güzelliği olan spor ve sağlıklı yaşamı seven gösterişten kaçınan (açık saçık giyinmekten hoşlanmayan ) güzel yemek yapmayı bilen özellikle konuşmasına dikkat eden iyi bir dinleyici olan israf yapmayı sevmeyen imanı ve aklı olan ve beni benden çok sevip bana her daim moral veren anlayışlı biri tercihimdir.Fiziksel özellikler bende 2. Planda gelir bu saydıklarım yoksa o kişide isterse dünya güzeli olsun fark yapmaz.
Yazdıklarımdan yemeği iyi yapma dışında %90 ı bende var imkanım olsa spor salonuna gider sağlıklı yiyecekler yerim gösterisi ve israfı sevmem her zaman iyi niyetliyimdir bu yüzden başım çok ağrımıştır verdiğim sözü ya yerine getiririm yada söz vermem konuşmalarda iyi bir dinleyiciyim zaten pek konuşmam her zaman doğruyu konuşmayı severim ancak kendimi yakışıklı bulmuyorum yüz sivilceli ve lekeli kısacası fazla iyi niyetliyim bu yüzden kullananlar olur ve buda acayip moral bozuyor bu yüzden de moral vermesi önemli dedim.Hiçbirimiz 4 4luk değiliz ancak ben çevrede kendi halinde saf iyi niyetli olarak taniniyorum.Tabi bunları kendimi övmek için yazmıyorum fazla iyi niyette iyi değil fazla merhamette öyle ayrıca sınavlar dolayısıyla a sosyal biriyim bu yüzden bu şekilde birini bulmam lazım beni kendime getirmesi lazım ama nerdeeeBöylesi ancak fabrika üretimi olur.
Bir de sen nesin ki ne istiyorsun değil mi? (Yanlış anlaşılmasın senin için söylemiyorum; genel bir yorum. Herkes mükemmel ister; kendisi de mükemmel midir?)
Şu başlık düzeltilse çok iyi olacak; gördükçe gözüme batıyor.
Doğrusu: Karşı Cinste Aradığınız Özellikler
Allah gönlüne göre versin.Yazdıklarımdan yemeği iyi yapma dışında %90 ı bende var imkanım olsa spor salonuna gider sağlıklı yiyecekler yerim gösterisi ve israfı sevmem her zaman iyi niyetliyimdir bu yüzden başım çok ağrımıştır verdiğim sözü ya yerine getiririm yada söz vermem konuşmalarda iyi bir dinleyiciyim zaten pek konuşmam her zaman doğruyu konuşmayı severim ancak kendimi yakışıklı bulmuyorum yüz sivilceli ve lekeli kısacası fazla iyi niyetliyim bu yüzden kullananlar olur ve buda acayip moral bozuyor bu yüzden de moral vermesi önemli dedim.Hiçbirimiz 4 4luk değiliz ancak ben çevrede kendi halinde saf iyi niyetli olarak taniniyorum.Tabi bunları kendimi övmek için yazmıyorum fazla iyi niyette iyi değil fazla merhamette öyle ayrıca sınavlar dolayısıyla a sosyal biriyim bu yüzden bu şekilde birini bulmam lazım beni kendime getirmesi lazım ama nerdeee![]()
Amin cümlemize hayırlı eşler nasip etsin rabbimAllah gönlüne göre versin.![]()
Her şey keşke vücut olsa. Ben 86 kg 1.83 boyum şu anda ama çok da istemedim açıkçası taş gibi vücut. Önemli olan kızlarla konuşmayı bilmek.taş gibi vücut olsun gerisi teferruat![]()