Karşı Cinste Aradığınız Özellikler

Karşı Cins de Aradığınız Özellikler

• Sadık

Kullanılan: 81 32.5%
  • Çekici

Kullanılan: 18 7.2%
  • Güzel veya Yakışıklı

Kullanılan: 29 11.6%
  • Kibar

Kullanılan: 4 1.6%
  • Zarif

Kullanılan: 15 6.0%
  • Zengin

Kullanılan: 14 5.6%
  • Terbiyeli

Kullanılan: 50 20.1%
  • Sevecen

Kullanılan: 21 8.4%
  • Nefes alsın yeter

Kullanılan: 17 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    249

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Terbiyeli,sadık,anlayışlı kendine güvenen,samimi ve birazda güzel olması lazım :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arsız bela dinlemeyen,çekici,dürüst,komik,uzun boylu yeter bu kadar :D

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ciddi düşünen birisi ise hepsini arar :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Çoktan seçmeli yapsaydınız ya şu anketi hepsini seçecektim
oleyo2gif.png

Adil Seyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dindar,terbiyeli ve kültürlü. Basit ve seviyesiz insan çekilmiyor. Güzellik filan hak getire.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kadın dediğin hırçın olacak. Vuracak, bağıracak, dominant olacak. Aynı zamanda şerefsiz ve adi olacak. Metal ve satanist yanlısı müzikler dinleyecek. Deli olacak. Her an her şeyi yapabiliyor olması lazım. Adının da Aslıhan olması lazım :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Allah herkese akıllı, mantıklı ve vicdanlı eşler nasip etsin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
At gibi olmalı ama ahlaklı olmali bu ikisinin üstüne beni sevmeli daha bu kombinasyonu bulamadım
:D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yüzüne bakacak kadar güzelliği olan spor ve sağlıklı yaşamı seven gösterişten kaçınan (açık saçık giyinmekten hoşlanmayan ) güzel yemek yapmayı bilen özellikle konuşmasına dikkat eden iyi bir dinleyici olan israf yapmayı sevmeyen imanı ve aklı olan ve beni benden çok sevip bana her daim moral veren anlayışlı biri tercihimdir.Fiziksel özellikler bende 2. Planda gelir bu saydıklarım yoksa o kişide isterse dünya güzeli olsun fark yapmaz.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yüzüne bakacak kadar güzelliği olan spor ve sağlıklı yaşamı seven gösterişten kaçınan (açık saçık giyinmekten hoşlanmayan ) güzel yemek yapmayı bilen özellikle konuşmasına dikkat eden iyi bir dinleyici olan israf yapmayı sevmeyen imanı ve aklı olan ve beni benden çok sevip bana her daim moral veren anlayışlı biri tercihimdir.Fiziksel özellikler bende 2. Planda gelir bu saydıklarım yoksa o kişide isterse dünya güzeli olsun fark yapmaz.

Böyle biri olsa zaten herkes mutlu olur :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Böylesi ancak fabrika üretimi olur. :)
Bir de sen nesin ki ne istiyorsun değil mi? (Yanlış anlaşılmasın senin için söylemiyorum; genel bir yorum. Herkes mükemmel ister; kendisi de mükemmel midir?)

Şu başlık düzeltilse çok iyi olacak; gördükçe gözüme batıyor.

Doğrusu: Karşı Cinste Aradığınız Özellikler

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İlişkiye sadık olsun, başkasını gözü görmesin anlayışlı olsun güzel olsun köle olurum köle dünyanın en iyi kocası olurum lan :crying::crying::crying::crying:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Böylesi ancak fabrika üretimi olur. :)
Bir de sen nesin ki ne istiyorsun değil mi? (Yanlış anlaşılmasın senin için söylemiyorum; genel bir yorum. Herkes mükemmel ister; kendisi de mükemmel midir?)

Şu başlık düzeltilse çok iyi olacak; gördükçe gözüme batıyor.

Doğrusu: Karşı Cinste Aradığınız Özellikler
Yazdıklarımdan yemeği iyi yapma dışında %90 ı bende var imkanım olsa spor salonuna gider sağlıklı yiyecekler yerim gösterisi ve israfı sevmem her zaman iyi niyetliyimdir bu yüzden başım çok ağrımıştır verdiğim sözü ya yerine getiririm yada söz vermem konuşmalarda iyi bir dinleyiciyim zaten pek konuşmam her zaman doğruyu konuşmayı severim ancak kendimi yakışıklı bulmuyorum yüz sivilceli ve lekeli kısacası fazla iyi niyetliyim bu yüzden kullananlar olur ve buda acayip moral bozuyor bu yüzden de moral vermesi önemli dedim.Hiçbirimiz 4 4luk değiliz ancak ben çevrede kendi halinde saf iyi niyetli olarak taniniyorum.Tabi bunları kendimi övmek için yazmıyorum fazla iyi niyette iyi değil fazla merhamette öyle ayrıca sınavlar dolayısıyla a sosyal biriyim bu yüzden bu şekilde birini bulmam lazım beni kendime getirmesi lazım ama nerdeee :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yazdıklarımdan yemeği iyi yapma dışında %90 ı bende var imkanım olsa spor salonuna gider sağlıklı yiyecekler yerim gösterisi ve israfı sevmem her zaman iyi niyetliyimdir bu yüzden başım çok ağrımıştır verdiğim sözü ya yerine getiririm yada söz vermem konuşmalarda iyi bir dinleyiciyim zaten pek konuşmam her zaman doğruyu konuşmayı severim ancak kendimi yakışıklı bulmuyorum yüz sivilceli ve lekeli kısacası fazla iyi niyetliyim bu yüzden kullananlar olur ve buda acayip moral bozuyor bu yüzden de moral vermesi önemli dedim.Hiçbirimiz 4 4luk değiliz ancak ben çevrede kendi halinde saf iyi niyetli olarak taniniyorum.Tabi bunları kendimi övmek için yazmıyorum fazla iyi niyette iyi değil fazla merhamette öyle ayrıca sınavlar dolayısıyla a sosyal biriyim bu yüzden bu şekilde birini bulmam lazım beni kendime getirmesi lazım ama nerdeee :D
Allah gönlüne göre versin. :)