Ps3 alcam ama

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım o yüzden şimdilik o bilgisayar beni 1.5 sene idare eder ama ben okulların açılmasından 3-4 ay sonra ps3 almak istiyorum ama çokmu geç kalırım benim aklıma takılan bir soru var ps3 oyunları piyasadaki yerini korurmu ve onada oyun çıkarmı yani çıkmaya devam edermi ps4 çıkarsa benim ps3 almam 2013 şubat mart ayını bulur alıyımmı :(

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alıcaksınız alın bence ama 2 ayda ps3 bıtmez. Uzun sure aramızda kalıcak. Bende mevcut cok memnunum.

uA_Erencan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC sizi 1.5 yıl idare edecek gibiyse;GTA V i bekleyin eğer sistem onu kaldırmazsa PS3 alırsınız.Ancak 1.5 sene sonra almak bence daha mantıklı eğer sisteminiz gerçekten iyiyse.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
PS4 öyle hemen çıkıcak bir konsol değil. Bunu dert etme kesinlikle. Teknolojiyi takip ediyorsan çok büyük devrim yapıldığında ps4 çıkar diyebilirsin. Bluray ve birden fazla çekirdek gibi. Ayrıca ps3ü şu işte kullan konsol için çıkan oyunlar PC ye uygulanamıyor. GTA oyunları mesela buna örnek. Ps3 donanımının çok fazlasına sahip olsan bile çalıştıramıyorsun. İşte o tarz oyunlara para verip al ve oyna tabi god of war tarzı şeyler de konsol almak için önemli. Ayrıca ps4 çıktığında bir süre daha oyunlar çıkar ps3 için çünkü herkes hemen alamıyor yeni konsolu hem fiyatı yüksek oluyor hem de destekleyen diğer şeylere ihtiyaç var mesela lcd olmadan kullanmıştım ben uzun bir süre ps3 ü .. Kısacası almanda bir sakınca yok hele ki bazı yerlerde 500 liraya slim 160gb görüyorum sıfır. Bunlar çok makul kaçırmamak gerek

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
al hocam al sadece god of war serisi için alınır o cihaz :9

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni oyun konsolları 2015 e kadar çıkmayacak. Ps3 almaya gelince bu aralar çok güzel oyunları var. Last of Us, Uncharted 3. Onun dışında God of War ın yeni oyunu geliyor. PS3 ün özel oyunları çok kaliteli oyunlardır. Kill zone serisi, Infamous serisi, resistance serisi, motorstrom serisi… bunların hepsi çok kaliteli oyunlardır. Hatta bazıları tamamen Türkçedir. Ps3 alırsa. Oyunsuz kalmazsın yani. Çok güzel oyunları var ve yenileri eklenmeye devam ediyor.

aliumut27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saçmalama ps3 al zaten şuan ps2 ye de güncel oyunlar çıkıyor yani nerdeyse 10 senelik makinaya bile güzel oyunlar çıkıyorsa sen terettüd etme

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alabilirsin ama keşke 1.5 sene önce alsaydın. Fiyatlar daha uygundu. Euro - dolar fırlamamıştı. Japonya'da tsunami olmamıştı vs. :)

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkür ederim ama şimdi alamam çünkü pc aldım o beni 1.5 sene idare eder okulların açılmasından sonra 3-4 ay geçince ps3 alıcam bu sorular beni tedirgin ediyodu içim daha da rahatladı ps3 alma isteğim dahada arttı ozaman keşke pc yerine ps3 alsaydım ama şimdi alamam işte :( peki oyunlar piyasadaki yerini korurmu bide oyun çıkarsa kaç yıl çıkar yani çıkmaya devam eder.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ps4 2014 2015ede falan cıkarsa sayet . 2016 ya kadar falan cıkar. Belkıde daha uzun. Ps3 olmez yanı.

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun yorumlarınız için iyice kararlaştırdım pcnin borcu 2013 mart ayında bitiyo borç bittiği anda gitcem bi ps3 alcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ps3 kesinlikle alma ps4 çıkarsa (2013 ortasında çıkar gibi) onuda alma ps3 için gücünü kullanamıyor diye sony yayga
ra koparıyordu ama ne oldu ps4 çıkacağı söylendi en mantıklısı pc ile devam et illada konsol dersen bekle xbox720 mi 820 mi neyse onu al derim sony ps3 ve/veya ps4 alma aldırma.
BLNT

aliumut27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps4 ü ne kadar geliştirebilirlerki ps3 canavar gibi her özelliği mevcut

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi xBox 720 almak daha mantıklı gibi çünkü yanına alacağın Kinect harika bir şey. PS'in Move setinden bir cacık olmaz. Hem Kinect Windows'a uyumlu. Hem PC hem de konsolda kullanırsın. :)

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karar kıldım arkadaşlar alcam ama şimdi değil işte bekle beni ps3 inş. ps4 çıkmaz yakın sürede (2013-2014-2015)

hiç olmadı eğer çıkarsa ps3ün eski oyunlarını oynarım onlarda güzel

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ps4 çıksın ps3 o zaman ucuzlar :D 2. el temiz bişeyler bulursun o zaman :D

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonynin başkanları felan konuşmuş basına bu yıl demişler ps4 için dahaen az beş yıl var denmiş yani demek oluyoki 2015 önce çıkmaz googlede ps4 haberlerine ve ps3 ömrüne baktım her yerde öle yazıyodu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ps3 satışları durmaması için tarih vermiyorlar. En geç 2014 yılına kadar çıkar ama xbox 720 önünde dayanamaz ps3 gibi ps4 te hayal kırıklığı olabilir ps3 ün raminden dolayı bazı oyunlardan fedakarlık yapılıyordu ps4 te de böyle bir saçmalık kesinlikle yaparlar.
Ps2 yi 2002 yılında 600 000 000 tl'ye(600tl) almıştım alma nedenimde sony nin ps2 ile ilgili şişirme haberleriydi.(aynı ps3 te olduğu gibi konsol tam gücünü kullanamıyor yapımcılar konsolu keşfedemediler sinema kalitesinde oyunlar mubareği sanki uzaylı çok gelişmiş bir ırk yapmış.)Aldıktan sonra nekadar yetersiz bir konsol olduğunu anladım resmen kazık yemiştim pc ye çıkan oyunların neredeyse tamamı bu konsolun gücünün yetmemesinden dolayı ps2 ye yapılamıyordu ps4 veya ismi ne olacaksa kesinlikle almayın. (Bu söylediklerim ps3 içinde geçerli) Ps3 şu an,eski nesil 4 çekirdekli işlemci 3 gb ram gtx460 ek. kartlı bir pc ile bile baş edecek yada onun grafiklerini verecek bir konsol değil alırsan pişman olursun ama ben oyundan anlamam ne çıkarsa onu oynarım binbir zahmetle kazandığın paranın boşa gitmesini takmam diyorsan al bir köşede süs olarak kullanılabilir.
BLNT

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle XBOX al hiç düşünme boşver Ps3'ü bide kinect alırsın ilerde al sana müthiş set

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç olmazsa eski oyunları oynarım