Samsung galaxy w reset sorunu :(

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumu cumartesi günü aldım daha hiç bişey yüklemedim indirmedim. tek yaptığım hafıza kartı alıp ona şarkı atmak oldu.pazar pazartesi birer kez kendi kendine reset attı. hadi o birer kezlik resetlere normal diyelim ama bugün nerdeyse parmağımın ucu değse reset atıyo yaklaşık 10 kere atmıştır :( bugün 3 saat şarjdaydı bnm farkettiğim şarjda 3 kez reset attı bide bnm görmediklerim olmuştur :s

sebebi ne olabilir ???

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hemen geri götür.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Daha yeni almışsın seksen kere reset atan bir telefonu geri götürmeyecen de ne yapacan. kendin mi uğraşıcan derdini çözmeye. 3 ay sonra kim bilir neleri çıkar.

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni almışsın seksen kere reset atan bir telefonu geri götürmeyecen de ne yapacan. kendin mi uğraşıcan derdini çözmeye. 3 ay sonra kim bilir neleri çıkar.
haklısınız bi akrabaya internetten aldırmıştım. netten alındığında geri vericem ya şimdi bana yenisinimi göndercekler parayı mı? parayı gönderme ihtimalleride varmı?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu tip iadelerde aldığın şirket neresi olursa olsun, büyük ihtimalle geri gönderidin cihazın servisine gönderecek ve tamiri mümkün mü diye baktıracaktır. hakikatten onarımı mümkün değil ve hatalı bir durum var ise değişim bilgisini yine servis verecektir. yani bu olmadı bana yenisini verin demekle olmuyor bu işler.

Sen en kısa zamanda aldığın site ile irtibata geçip derdini bildir. Mutlaka bir yol göstereceklerdir. Kolay gelsin.

rose3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tip iadelerde aldığın şirket neresi olursa olsun, büyük ihtimalle geri gönderidin cihazın servisine gönderecek ve tamiri mümkün mü diye baktıracaktır. hakikatten onarımı mümkün değil ve hatalı bir durum var ise değişim bilgisini yine servis verecektir. yani bu olmadı bana yenisini verin demekle olmuyor bu işler.

Sen en kısa zamanda aldığın site ile irtibata geçip derdini bildir. Mutlaka bir yol göstereceklerdir. Kolay gelsin.
peki sağolun

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kies üzerinden yapman gerekiyor bağlantıları.belki virüs bulaşmış olabilir.

senin telefon baya hata verdi.forumda gözüme takılıyor.teknik servise bir yolla ne diyecekler merak ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon rom yüklerken hata olustu ve daha acılmıyor nasıl düzelte bilirim telefon ve bılgısayar işareti cıkıyo hata işareti var

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@18:09
Sızde cmd komutunu gırdıgınde tanıyor mu ? Eger tanıyorsa stock rom yukleyın. Duzelecektır.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
brick olmuş olabilir belki ama soft brick mi hard brick mi bi onu öğren eğer olmuş ise

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonomda sensör sorunu vr oyun açılır açılmaz hemen direksiyon sola kırıyor ve çarpıyor tek onda deil müzik açtıgımda yan çeviriyom çevriliyo bidaha düz olmuyo....otomatik döndürü yapıyorum yine olmuyor.... lütfen yardım edin

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu resetleme sorunu her Wonder'da var bende de oluyor ama senin gibi öyle ard arda değil ilk aldığım zamanlar günde 1-2 kez oluyordu sonra kendiliğinden düzeldi..Arada telefon çok zorlanınca resetliyor kendini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde galaxy mini s5570i var aldığım günden beri bu sorun var ve 3g yi kapatınca sorun ortadan kalkıyo ama 3g bağlantısında tel reset atıyor sizce ne yapmalıyım çok sinir bozucu bir durum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Telefonda samsung galaxy wonder kendıgınden anca kapanıp kapanıp acılıyor teknik servise götürdüm yapamadılar bi yardımcı olurmusunuz

tarık_07

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim Telefonda samsung galaxy wonder kendıgınden anca kapanıp kapanıp acılıyor teknik servise götürdüm yapamadılar bi yardımcı olurmusunuz

Bu sorun bazı cihazlarda oluyo. Ben bi senedir kullanıyorum daha böyle bi sorunla karşılaşmadım.