Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende bende bende lütfen davet edilmek istiyorum çok teşekkür ederim...

darkblueness@gmail.com teşekkürler.........

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : darkblueness@gmail.com yollandi

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar bende bende bende lütfen davet edilmek istiyorum çok teşekkür ederim...

darkblueness@gmail.com teşekkürler.........

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : taylankrgn@gmail.com yollandi

clayspe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada gönderirsen sevinirim şimdiden Teşşekürler canturkoz@live.co.uk

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

wahsii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da bir adet gönderirmisiniz lütfen....Özel mesajla mail adresimi bildirdim...

expendabls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu yazıyı okuyorsanız,lütven arena tr davetiyesi arıyorum lütven gönderebilirmisinz.burası türktorent bölümü biliyorum ama kimse yardımcı olmuyor bi sizler varsınız.VE ayrıca 3 adet turktorrent davetiyesini sizlerle paylaşmak istiyorum.lütven ya!
(yeni_bir_hayatta@hotmail.com) gönderecek kimse çok çok teşekkür ediyorum...

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mümkünse bir davetiyede ben alabilirmiyim hocam... Teşekkürler

çift hesap kullanımından ban yemişsiniz tebrikler. Banlı adres veriyo bide :D İnsanlara ne desen boş

alnakaratas@gmail.com bana da yollayabilirseniz acayip sevinirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alnakaratas@gmail.com yollandi

Acayip sevinin :D

Çok acil 1 tane lazım...

Çok acele eden biri olarak çok yavas düşünmüssünüz. mail adresi olmadan nasıl vereceğim?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yeni davetiye alıp üye olan arkadaslardan biri tunahan_17_18@hotmail.com adresine bir davetiye atsın lütfen

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tunahan_17_18@hotmail.com yollandi

varsa davetiye yollayabilirmisiniz simdiden tskkrlr ultraslan_53_61@hotmail.com.tr

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ultraslan_53_61@hotmail.com.tr yollandi

Kupayı aldınız tebrikler