Allah rızası için bende istesem. Gerçekten ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
mehmet-mcse@hotmail.com
mehmet-mcse@hotmail.com
kardeşim son bir tane davtiyem vardı o da senin olsun çok çok paylaşım yap.bilgievi@hotmail.com davetiye yollarsanız sevinirm.teşekkürler
gönderdimmmmmmmmmbilgievi@hotmail.com davetiye yollarsanız sevinirm.teşekkürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rmznbzn@gmail.com yollandi.Al bakalım güle güle kullan
--- Mesaj Güncellendi ---
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : limancafe@msn.com yollandi.Bu gece son olarak seninkini gönderdim lütfen bol paylaşım
Bende davetiye alabilirmiyim isml_gkblt@hotmail.commail adresini gonderirsen atayım davetiye![]()
arkadaşlar aşagıdaki gördüğüz kodu kopyalayıp yapıştırın,şans gibi güldüyse www.turktorrent.eu sitesi gidin kayıt ol yazısına tıkalyın bilgileriniz girin ve ardından şu görmüş oldugunuz davetiye kodunu girin kim hızlı olursa davetiye onundur kod şu :
(b2975411a16bb3b83b2d5af37e42b657) hadi bakalım bool seed paylaşım yapın...
--- Mesaj Güncellendi ---
tekrar veriyorum kod şu (b2975411a16bb3b83b2d5af37e42b657) sadee kopyalıyıp yapıştırın üye olun...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : brhnkc92@hotmail.com yollandi.Kardeşim ocaktan beri aradığını söylüyorsun ama daha 1 .ci mesajın nerede arıyordunBiriniz bi davetiye atın artık lütfen yaneredeyse ocak'tan beri türktorrent davetiyesi arıyorum ama bi türlü bulamıyorum karşılığında bittürk davetiyesi bile verebilirim
mail: brhnkc92@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : khanomer43@hotmail.com yollandi.Anlamadığım şey siz kaçaydır arıyorsunuz,davetiye gönderdiklerim kaydolmuyor bu nasıl işbanada davetiye göndebilir misiniz kaç aydır arıyorum bulamadım bir türlü lütfen turktorrent. eu davetiye gönderirseniz sevinirim ..
khanomer43@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : khanomer43@hotmail.com yollandi.Anlamadığım şey siz kaçaydır arıyorsunuz,davetiye gönderdiklerim kaydolmuyor bu nasıl iş
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ridak@msn.com yollandi.Hemen kaydol diye önce seninkini gönderdim ordan ayrılmadanarkadaşlar lütfen çooook acil davetiyeye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler....
ridak@msn.com
İşte bu arkadaşa helal olsun derimçok teşekkür ederim hemen kaydoluyorum
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ahmetzahit@hotmail.com yollandi.Gerçekten zahid'sen benim için keskin bir dua et lütfen
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mgkmn@live.nl yollandi.Profesör'ler başımın tacıdırBanada gönderin mgkmn@live.nl
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rashit_1905@hotmail.com yollanditurktorrent.eu davetiyesi istiyorum.Vesile olanlara sonsuz teşekkürler. rashit_1905@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mryzgl@gmail.com yollandiKaldıysa bende turktorrent ve Bitturk davetiyesi alabilir miyim?
mryzgl@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mehmet-mcse@hotmail.com yollandiAllah rızası için bende istesem. Gerçekten ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
mehmet-mcse@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : faltunpinar@hotmail.com yollandi.Allah rızası olunca boynumuza borç olduarkadaşlar Allah rıza için bir davetiyede ben alabilir miyim faltunpinar@hotmail.com, şimdiden çok teşekkür ederim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : akayhanlar@hotmail.com yollandiakayhanlar@hotmail.com benide davet ederseniz gerçekten çok sevinirim sağolun