Yeni Moderatör Adaylarımız ve Görev Değişiklikleri !

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ah Ah. Ne Diyeyim. Hayırlı Olsun.. Dostlar..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İsim vermiyorum 2 kategori mod adayları saçma olmuş. Mesela daha geçen bi konuda sinir patlaması yaşıyodu bi arkadaş şimdi mod adayı o bölümle alakalı. Necati iyi moddu ona üzüldüm. Birde müzik bölümü adayı epek bi saçma olmuş. Kendi görüşüm. :)

Herkese kendi görüşüdür saygı duyarım ama yönetim ekibimizin görüşü budur. Forumda bir çok insanı özel olarak inceledik ama bu alana silence'den daha uygununu bulamadık. Hem bölümü açısından, hemde kişiliği açısından herkesin örnek alması gereken bir insandır. Bilginize.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tüm Moderatör Adaylarımıza hayırlı olsun , allah kolaylıklar ihsan eylesin ... Moderatör'lüğü alınan arkadaşlara dolaylı ve / veya dolaysız yardımları için kendi adıma teşekkür ederim.40 fırın ekmekten sonra darısı başımıza diyerek ileride başvuru yapabileceğim konusunda açık kapı bırakayım..:)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
[MENTION=71491]MuStAfAA[/MENTION] [MENTION=110040]BEFEGA[/MENTION] [MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION] [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION] [MENTION=120836]byunker[/MENTION] [MENTION=162877]ALPARS™[/MENTION] [MENTION=74155]muratveb[/MENTION] [MENTION=42702]skys[/MENTION]

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Herkese kendi görüşüdür saygı duyarım ama yönetim ekibimizin görüşü budur. Forumda bir çok insanı özel olarak inceledik ama bu alana silence'den daha uygununu bulamadık. Hem bölümü açısından, hemde kişiliği açısından herkesin örnek alması gereken bir insandır. Bilginize.

Bir şey daha belirtmek istiyorum. Müzik bölümünün gelişmesi açısından. Konu açmak bir youtube linki ekleyip konuyu açmak olmamalı. Umarım silence bir şeyler başarır.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Photoshop bölümünü hareketlendirmek için mevcut moderatörlere yardımcı olacak birisi çıkmadı mı ki?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Mod adayı arkadaşları ilk bir kutlayayım sonra seni ayrıca kutlarım zaten diye düşünmüştüm Pınar :) Bir de sen zaten moderatörsün ya ondan yani hep aramızdaydın yeni değilsin. Sana özel havai fişek gösterisi düzenliyorum:

03000.jpg

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bir şey daha belirtmek istiyorum. Müzik bölümünün gelişmesi açısından. Konu açmak bir youtube linki ekleyip konuyu açmak olmamalı. Umarım silence bir şeyler başarır.

Sana cevap vermeyi hiç düşünmüyordum fakat , zorla teşvik ettin . Ben ilk kez o bölümde görev yapmıyorum daha öncesinde müzik moderatörlüğünü yapıyodum , youtube linkleri kusur kalsın , yeni albümler , sanatçı tanıtımları , seçilen şarkıcının en sevilen klipleri yerli yabancı ayırt etmeksizin bir çok konum var araştırmadan , bilip bilmeden konuşman özellikle şu konuda bunu bunu konuşman can sıkıcı , insanları yargılarken bi araştır yaptıklarını ettiklerini ona göre konuş . Bu tutumla ancak lafınla boğulursun yoksa benden söylemesi !

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sana cevap vermeyi hiç düşünmüyordum fakat , zorla teşvik ettin . Ben ilk kez o bölümde görev yapmıyorum daha öncesinde müzik moderatörlüğünü yapıyodum , youtube linkleri kusur kalsın , yeni albümler , sanatçı tanıtımları , seçilen şarkıcının en sevilen klipleri yerli yabancı ayırt etmeksizin bir çok konum var araştırmadan , bilip bilmeden konuşman özellikle şu konuda bunu bunu konuşman can sıkıcı , insanları yargılarken bi araştır yaptıklarını ettiklerini ona göre konuş . Bu tutumla ancak lafınla boğulursun yoksa benden söylemesi !

Sen benim yazdıklarıma bu şekilde cevap vererek bazı şeyleri belli ettin. Görüşümde haklı çıkardan yani bi nevi. Bu ne sinir kendine gel. Youtube linkleri sana kasıt olarak söylemedim genel olarak o bölüm öyle. Sinirin geçsin sonra oku.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
@Silence seninde yeni görevin hayırlı olsun. Bak sen şu @erenberk in yaptığına. Seni unutmuş mu. Terbiyesiz :D (erenberk sakın kızma haa şakadan dedim.)

Erenim beni unutmazz :) mahsus takıldım ben ona :)

Mod adayı arkadaşları ilk bir kutlayayım sonra seni ayrıca kutlarım zaten diye düşünmüştüm Pınar :) Bir de sen zaten moderatörsün ya ondan yani hep aramızdaydın yeni değilsin. Sana özel havai fişek gösterisi düzenliyorum:

03000.jpg

Canımsın bitanesin teşekkür ederim :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
CümLeten HayırLı oLsun.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Eski görevdaşlarım ve tertiplerim [MENTION=14790]annttiigs[/MENTION], [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION], [MENTION=23389]mila12[/MENTION], [MENTION=17734]MirAge42[/MENTION], [MENTION=70484]MysteЯio[/MENTION], [MENTION=30851]N3CAT1[/MENTION], [MENTION=48985]TazzzY[/MENTION];
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. Siyah olmak o kadar da kötü değil. :)

Yeni yönetici adayları olan arkadaşların da başarılı olup adaylıktan kurtulmalarını ve iyi birer yönetici olmalarını temenni ederim.
[MENTION=71491]MuStAfAA[/MENTION], [MENTION=110040]BEFEGA[/MENTION], [MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION], [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], [MENTION=194661]eSa[/MENTION], [MENTION=120836]byunker[/MENTION], [MENTION=162877]ALPARS™[/MENTION], [MENTION=74155]muratveb[/MENTION], [MENTION=42702]skys[/MENTION]

Hepinize kolay gelsin. Allah utandırmasın. :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Herkese hayırlı uğurlu olsun:) Zaten benim yapabileceğim birşey değildi:)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Sen benim yazdıklarıma bu şekilde cevap vererek bazı şeyleri belli ettin. Görüşümde haklı çıkardan yani bi nevi. Bu ne sinir kendine gel. Youtube linkleri sana kasıt olarak söylemedim genel olarak o bölüm öyle. Sinirin geçsin sonra oku.

Sinirli olduğum kanısına nerden vardın ? , sadece insanları tanımadan etmeden ön yargılı olmamanı söylememse kabahtim eyvallah der , susarım .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sinirli olduğum kanısına nerden vardın ? , sadece insanları tanımadan etmeden ön yargılı olmamanı söylememse kabahtim eyvallah der , susarım .

Yazdığını önce bi oku verdiğin tepkiyi bi tart. Bunun önyargıyla hiç bi alakası yok. Önyargılı olan sensin ki youtube linklerini sana söylediğimi sanıp yazmışsında yazmışsın. O cümlenin sonraki cümlede Silence umarım başarır diyorum. Neyse konu daha fazla uzamasın ben almam gereken cevabı aldım. Görevin hayırlı olsun,başarılar...

"Bu tutumla ancak lafınla boğulursun yoksa benden söylemesi ! "

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
emekli arkadaşlara şaşırdım nitekim bazıları aktif değildi eskisi kadar
yeni arkadaşlara da başarılar. :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:) :) :) :) :) :) :) :) : ) çoookk teşekkür ederim çok mutlu oldum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlara başarılar diliyorum inşaallah yüzümüz kara çıkmaz mesajları okuyamadım heyecandan :)

--- Mesaj Güncellendi ---

vaaayyy açık yeşil renkteki ilk mesajım :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı olsun, adaylar işi sıkı tutun derim (: [MENTION=66965]Silence[/MENTION] muradına erdin :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Kimseden destek görmedim fakat hep bu forumda paylaştım bildiklerimi başka hiçbir forumada üye değildim 6-7 yıldır bu forumu takip ediyordum fakat paylaşımlarım yetersiz kalmış demekki elimdeki yasal lisanslara kadar sadece bu forumda dağıttım firmalarla anlaşıp zamanında, ingilizce programları türkçeye çevirip hep bu forumda duyurdum burdaki arkadaşlar yararlansın diye, birazda sohbet edip arkadaş edinmek lazmımış neyse benim için forum hayatı burda sona ermiştir arkadaşlar ben sizi yine uzaktan takip etmeye devam ediceğim. özür dilerim iyi akşamlar beni yanlış anlamayın içimdeki sadece bir burukluk..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ahh ahh bence herkes görmeden sen şu espirimsi yorumunu @Silence :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eski görevdaşlarım ve tertiplerim @annttiigs, @Darknes$, @mila12, @MirAge42, @MysteЯio, @N3CAT1, @TazzzY;
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. Siyah olmak o kadar da kötü değil. :)

Yeni yönetici adayları olan arkadaşların da başarılı olup adaylıktan kurtulmalarını ve iyi birer yönetici olmalarını temenni ederim.
@MuStAfAA, @BEFEGA, @ozkanbey, @deatmania, @eSa, @byunker, @ALPARS™, @muratveb, @skys

Hepinize kolay gelsin. Allah utandırmasın. :)

bizim için renk, görev önemli değil. Maksat SDN daim olsun ;) yeni arkadaşlara görevlerinde başarılar.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kimseden destek görmedim fakat hep bu forumda paylaştım bildiklerimi başka hiçbir forumada üye değildim 6-7 yıldır bu forumu takip ediyordum fakat paylaşımlarım yetersiz kalmış demekki birazda sohbet edip arkadaş edinmek lazmımış neyse benim için forum hayatı burda sona ermiştir arkadaşlar ben sizi yine uzaktan takip etmeye devam ediceğim. özür dilerim iyi akşamlar beni yanlış anlamayın içimdeki sadece bir burukluk..

Kızma sabo yahu. Bak sen beni bilmezsin ama ben seni doctus tan beri tanıyorum ve takip ediyorum. Bakma hiç lafını etmedim. Yani sanmaki sevilmiyorsun. Ben senin paylaşımlarını ve emeğini görüyorum. Şu forumdaki çoğu kişeden daha faydalısın. Gitmeni istemem. Heleki modluk gibi basit bir olay için.

tabiki son karar senindir. İlla gideceğim diyorsan Allah yolunu açık etsin hakkında hayırlısını nasip etsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kimseden destek görmedim fakat hep bu forumda paylaştım bildiklerimi başka hiçbir forumada üye değildim 6-7 yıldır bu forumu takip ediyordum fakat paylaşımlarım yetersiz kalmış demekki elimdeki yasal lisanslara kadar sadece bu forumda dağıttım firmalarla anlaşıp zamanında, ingilizce programları türkçeye çevirip hep bu forumda duyurdum burdaki arkadaşlar yararlansın diye, birazda sohbet edip arkadaş edinmek lazmımış neyse benim için forum hayatı burda sona ermiştir arkadaşlar ben sizi yine uzaktan takip etmeye devam ediceğim. özür dilerim iyi akşamlar beni yanlış anlamayın içimdeki sadece bir burukluk..

Hocam bilgi paylaşımı moderatörlükle paralel olmamalı, yardım ettiğin adamın Allah razı olsun dediğindeki mutluluğu renklerde bulamazsın :)

Ben de faydalı olduğuna inanıyorum, gidersen kayıp olur.