- Reaksiyon puanı
- 12
hayırlı olsun
İsim vermiyorum 2 kategori mod adayları saçma olmuş. Mesela daha geçen bi konuda sinir patlaması yaşıyodu bi arkadaş şimdi mod adayı o bölümle alakalı. Necati iyi moddu ona üzüldüm. Birde müzik bölümü adayı epek bi saçma olmuş. Kendi görüşüm.![]()
Herkese kendi görüşüdür saygı duyarım ama yönetim ekibimizin görüşü budur. Forumda bir çok insanı özel olarak inceledik ama bu alana silence'den daha uygununu bulamadık. Hem bölümü açısından, hemde kişiliği açısından herkesin örnek alması gereken bir insandır. Bilginize.
bana yok mu![]()
Bir şey daha belirtmek istiyorum. Müzik bölümünün gelişmesi açısından. Konu açmak bir youtube linki ekleyip konuyu açmak olmamalı. Umarım silence bir şeyler başarır.
Sana cevap vermeyi hiç düşünmüyordum fakat , zorla teşvik ettin . Ben ilk kez o bölümde görev yapmıyorum daha öncesinde müzik moderatörlüğünü yapıyodum , youtube linkleri kusur kalsın , yeni albümler , sanatçı tanıtımları , seçilen şarkıcının en sevilen klipleri yerli yabancı ayırt etmeksizin bir çok konum var araştırmadan , bilip bilmeden konuşman özellikle şu konuda bunu bunu konuşman can sıkıcı , insanları yargılarken bi araştır yaptıklarını ettiklerini ona göre konuş . Bu tutumla ancak lafınla boğulursun yoksa benden söylemesi !
Mod adayı arkadaşları ilk bir kutlayayım sonra seni ayrıca kutlarım zaten diye düşünmüştüm PınarBir de sen zaten moderatörsün ya ondan yani hep aramızdaydın yeni değilsin. Sana özel havai fişek gösterisi düzenliyorum:
![]()
Sen benim yazdıklarıma bu şekilde cevap vererek bazı şeyleri belli ettin. Görüşümde haklı çıkardan yani bi nevi. Bu ne sinir kendine gel. Youtube linkleri sana kasıt olarak söylemedim genel olarak o bölüm öyle. Sinirin geçsin sonra oku.
Sinirli olduğum kanısına nerden vardın ? , sadece insanları tanımadan etmeden ön yargılı olmamanı söylememse kabahtim eyvallah der , susarım .
Eski görevdaşlarım ve tertiplerim @annttiigs, @Darknes$, @mila12, @MirAge42, @MysteЯio, @N3CAT1, @TazzzY;
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. Siyah olmak o kadar da kötü değil.
Yeni yönetici adayları olan arkadaşların da başarılı olup adaylıktan kurtulmalarını ve iyi birer yönetici olmalarını temenni ederim.
@MuStAfAA, @BEFEGA, @ozkanbey, @deatmania, @eSa, @byunker, @ALPARS, @muratveb, @skys
Hepinize kolay gelsin. Allah utandırmasın.![]()
Kimseden destek görmedim fakat hep bu forumda paylaştım bildiklerimi başka hiçbir forumada üye değildim 6-7 yıldır bu forumu takip ediyordum fakat paylaşımlarım yetersiz kalmış demekki birazda sohbet edip arkadaş edinmek lazmımış neyse benim için forum hayatı burda sona ermiştir arkadaşlar ben sizi yine uzaktan takip etmeye devam ediceğim. özür dilerim iyi akşamlar beni yanlış anlamayın içimdeki sadece bir burukluk..
Kimseden destek görmedim fakat hep bu forumda paylaştım bildiklerimi başka hiçbir forumada üye değildim 6-7 yıldır bu forumu takip ediyordum fakat paylaşımlarım yetersiz kalmış demekki elimdeki yasal lisanslara kadar sadece bu forumda dağıttım firmalarla anlaşıp zamanında, ingilizce programları türkçeye çevirip hep bu forumda duyurdum burdaki arkadaşlar yararlansın diye, birazda sohbet edip arkadaş edinmek lazmımış neyse benim için forum hayatı burda sona ermiştir arkadaşlar ben sizi yine uzaktan takip etmeye devam ediceğim. özür dilerim iyi akşamlar beni yanlış anlamayın içimdeki sadece bir burukluk..