Yeni Moderatör Adaylarımız ve Görev Değişiklikleri !

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Renk gözlerimi alıyor vallahı :) Kendi adıma teşekkürler diğer arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iyiki beni seçmemişsiniz. Forumu allat bullak edicektim :D şaka şaka :D Neyse hayırlı olsun ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ikinci kez modluk talebim reddedilmiş oldu. dağa olan küskünlüğümün bünyeye verdiği kızgınlığı soğutma çalışmaları için kendimce bir tepki vermem gerektiğini hissettim. 1-2 ay kadar forumdan uzaklaşayım bari. :)

yeni mod olan arkadaşlara görevlerinde başarılar diler, adlarını zikretmeye gerek olmayan (onlar kendilerni biliyor) samimi forum dostlarıma selamlar ve esenlikler dilerim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
ikinci kez modluk talebim reddedilmiş oldu. dağa olan küskünlüğümün bünyeye verdiği kızgınlığı soğutma çalışmaları için kendimce bir tepki vermem gerektiğini hissettim. 1-2 ay kadar forumdan uzaklaşayım bari. :)

yeni mod olan arkadaşlara görevlerinde başarılar diler, adlarını zikretmeye gerek olmayan (onlar kendilerni biliyor) samimi forum dostlarıma selamlar ve esenlikler dilerim.
Allah'ın hakkı üçtür derler bir dahakine beraber başvururuz :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Darknes$ 11.847 mesajla Asistan rütbesinde görünüyor şu an. :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
İnanılmaz derecede mutlu oldum.. Teşekkür ediyorum böyle bir sitede böyle bir göreve seçildiğim için. Mac OS X konusunda elimden gelen her türlü yardımı arkadaşlarımla paylaşacağım . Kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

tepkiye gerek yok :) benim de ilk başvurum reddedilmişti:) 2. başvurum kabul edildi :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Şu mesajın konudan daha çok beğeni alması yanlış. Abi senin forumdan küsmeyi düşünmen çok daha yanlış. Tek başvuruda mod olan çok az insan vardır. Bazı arkadaşlarımız bizden olumlu oy aldı, daha sonra farklı davranışları yüzünden reddedildi. Başvurusu kabul edilmeyen arkadaşlar, hiç bir zaman olmayacak diye bir şey yok. Her an tekrar alım olabilir, şuan karar verilmemiş olanlar duyurulabilir.

Sabır :)

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Diğer seçimlere kadar çalışmaları hızlandırmak lazım, şu dakikadan sonra başlıyorum :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ikinci kez modluk talebim reddedilmiş oldu. dağa olan küskünlüğümün bünyeye verdiği kızgınlığı soğutma çalışmaları için kendimce bir tepki vermem gerektiğini hissettim. 1-2 ay kadar forumdan uzaklaşayım bari.
:)

Son zamanlarda aramız limoni olsa da senin seçilmeni isterdim doğrusu... Aynı bölüme başvuru yaptık ve sen benden daha

iyiydin. @Darknes$ de iyi bir üyeydi. O bölümü tek başına götürüyordu. Yararlı birisini görevden almışlar. Kendi isteğiyle

ayrıldıysa bir şey diyemem.

Ben de sen gibi geçici bir süre forumda takılmam. Aynı olay... Fare dağa küsmüş :)

Yeni mod adaylarından ise en iyisi @deatmania dır. Sinirliliği yatışırsa mod da olur süper mod da. Diğerlerinden bazılarını tanımıyorum, bazılarını tanıyorum birisine ise gülüyorum. İsmi lazım değil. :) Bence adaylar arasında daha fazla hakeden tabiki vardı.

Ben topal ve darknes$ o bölümde bir şeyler yapabilirdik ama uygun görülmemiş demek ki. Belki de sebebi "moderatör ilanı konusu" içerisinde yazmış olduğum o "modluğu abartmayın, sanki ülke yönetiyoruz" mesajı yüzündendir. Belki de başka sebep... Bilemem beyim bilir :)

Neyse kendi çapımda garip tepkiler veriyorum. Mod ADAYLARINA da başarılar diliyorum :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
seçilmedim olur böyle şeyler:D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çalışın gençler çalışın ofis işim olsa bende bu işlere gireceğim ama şantiye hayatı zor be kardaş :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olan herkesi tebrik ediyorum amma ve lakin başvurumun reddedilmesi bu kadar geçen seneden dolayı ve yanlış bir davranış sergilemediğim halde reddedilmem kırdı beni .

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Başvurmadım ama ben neden üzülüyorum yahu:confused1::confused1::confused1:

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ben moderatörlüğe başvurmadım. Admin'den aşağısı kurtarmıyor :D
Seçilmeyen arkadaşlar için bir dahaki sefere diyebilirim ancak :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

Yapma bea. Bu Deli Kız beni banlar :helpsmilie:

@desperado64 bak parmağın yamulur :P

5274smiles17.gif%20

bazılarını tutuşmuş gördüm bknz : @desperado64 :D

Bak o makam heçç iyi değil. Yorucudur, üzücüdür, laf ederler. Sen en iyisi gel istifa et :dirol:

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şimdiden hayırlı olsun devrelerime :)
İnşallah layıkıyla görevimi yerine getireceğim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim bir başvurum olmadı bu konuda,çünkü zamanım yok.Bïrde epeyce kırmızım var.Seçilen arkadaşlardan deatmania ile epey hukumuz oldu.Bence bu görevi layıkıyla yerine getirecektir.Ama bazı isimlere modlugu ben kendi,adıma yakıştıramadım.Giden modlaradanda işini iyi yapanlarda vardı bunuda anlayamadım.Diyeceğim seçimler pek iyi olmamış.Yinede herkese başarılar.Hayırlısı olsun.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İsim vermiyorum 2 kategori mod adayları saçma olmuş. Mesela daha geçen bi konuda sinir patlaması yaşıyodu bi arkadaş şimdi mod adayı o bölümle alakalı. Necati iyi moddu ona üzüldüm. Birde müzik bölümü adayı epek bi saçma olmuş. Kendi görüşüm. :)