Dersane Seçimim - İstanbul

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar öncelikle merhaba , iyi forumlar . Lise 3. sınıfa gidiyorum ve çoğu öğrencinin yaptığı gibi bende seneye dersaneye giderek sınava hazırlanacağım . Ancak hangi dersaneye gideceğim hakkında pek bir bilgim yok.İstanbul Fatih'te oturmaktayım. Bu şehirde ve hatta bu ilçede dersaneye gitmiş ve gittiği dersane ve şubesi tavsiye eden varsa lütfen benimle paylaşsınlar :) Fiyat aralığım 2000-2500 civarıdır.Aslında aklımda Sınav Dersaneleri var ancak nasıl olduğu hakkında pek bilgim yok ayrıca her şubesi aynı olacak diye bir kuralda yok :) Öncelikle ;
Kaynakları güzel olan bir dersane olsun ,
Sınıfları Kalabalık olmayan bir dersane olsun ,
Bol bol birebir etüt alabileceğimiz bir dersane olsun,
Güzel ve sessiz bir kütüphaneye sahip olsun,
Ve tabikide en önemlisi , öğrenci ayırt etmeden , ilgili bir dersane olsun :)
Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum , iyi forumlar :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben Ankara'da Maltepe'de okuyorum. Ben memnun kaldım. Yarın sınavım var, dershane benim için aklıma gelen herşeyi yaptı. Sana Güven-Der'in İstanbul'daki kurumu olan Fem'i tavsiye ediyorum.

Eğer belli konularda çekincen varsa görüşlerim farklı, beni orada dışlarlar gibi bi düşüncen asla olmamalı.

Fem'in yayıncılıktaki başarısı zaten ortada. Sınava Fem'in kaynaklarını çözmeden giren kaliteli aday sayısı gerçekten çok az. Bu konuda da Fem'in sana faydalı olacağını düşünüyorum.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ancak fem dersanesi öğrenci ile pek ilgilenmiyor diye birşey duydum bu ne kadar doğru peki ? notları çok yüksek olan bir öğrenci sayılmam :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben Maltepe'nin Özel Derece Sınıfındayım. Benimle gayet güzel ilgilendiler.
Bence ÖDS ve diğer sınıflar arasında bi fark olması gerekiyo ve Maltepe'de bu var. Bunu söylerken diğerleriyle gerekli şekilde ilgilenilmiyo demiyorum. Hatta diğer dershanelere göre daha iyi bile denilebilir.
Ancak ÖDS ile diğer sınıflardan daha fazla ilgilenildiği için böyle bi söylenti çıkmakta.
Bunlar benim gördüklerim. Gerisi sana kalmış.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ancak fem dersanesi öğrenci ile pek ilgilenmiyor diye birşey duydum bu ne kadar doğru peki ? notları çok yüksek olan bir öğrenci sayılmam :D

ben bu sene gireceğim ygs'ye. finaldeyim genel olarak memnunum ama kalabalık biraz. hocaların peşinde sen koşmazsan fazla bi şey alamazsın :)

fen bilimlerinde bireysel etüd imkanı çok ama orada biraz tuzlu :D

geriye hem ucuz hem kaliteli fem kalıyor :) hem yayınları çok iyidir. hem de hocaları. finalde olmama rağmen bütün kaynaklarım fem yayınları :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben Maltepe'nin Özel Derece Sınıfındayım. Benimle gayet güzel ilgilendiler.
Bence ÖDS ve diğer sınıflar arasında bi fark olması gerekiyo ve Maltepe'de bu var. Bunu söylerken diğerleriyle gerekli şekilde ilgilenilmiyo demiyorum. Hatta diğer dershanelere göre daha iyi bile denilebilir.
Ancak ÖDS ile diğer sınıflardan daha fazla ilgilenildiği için böyle bi söylenti çıkmakta.
Bunlar benim gördüklerim. Gerisi sana kalmış.

tamam sana teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için . hafta içi gidip görüşelim bakalım Fem ile :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ben bu sene gireceğim ygs'ye. finaldeyim genel olarak memnunum ama kalabalık biraz. hocaların peşinde sen koşmazsan fazla bi şey alamazsın :)

fen bilimlerinde bireysel etüd imkanı çok ama orada biraz tuzlu :D

geriye hem ucuz hem kaliteli fem kalıyor :) hem yayınları çok iyidir. hem de hocaları. finalde olmama rağmen bütün kaynaklarım fem yayınları :)
aynen finalin kalabalık olduğunu duymuştum hatta arkadaşım gidiyor 23 kişilik sınıfları varmış :O ayrıca yanılmıyorsam fem ile aralarında çok büyük bir fiyat farkıda yok.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
aynen finalin kalabalık olduğunu duymuştum hatta arkadaşım gidiyor 23 kişilik sınıfları varmış :O ayrıca yanılmıyorsam fem ile aralarında çok büyük bir fiyat farkıda yok.

bizimkisi 14 kişilik. ama sınıftan sınıfa değişiyor. 14 kişilik sınıf da var 28 kişilik sınıf da.

fiyat olarak en ucuz fem < final < fen bilimleri. zaten istanbulun en büyük 3 dersanesi bunlar :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bizimkisi 14 kişilik. ama sınıftan sınıfa değişiyor. 14 kişilik sınıf da var 28 kişilik sınıf da.

fiyat olarak en ucuz fem < final < fen bilimleri. zaten istanbulun en büyük 3 dersanesi bunlar :)

peki fen bilimleri nasıl . bu dersane hakkında bilgin var mı :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
peki fen bilimleri nasıl . bu dersane hakkında bilgin var mı :)

10 sınıfta gitmiştim. genel olarak iyidir. ama adamlar gereksiz zorluyorlar. kaynakları vs gerçek sınavla alakalı olmayan bir sürü soruyla dolu. aynı zamanda biraz pahalı.

bir de orda tek senelik çift senelk sistemi var. yani hem 11 hem 12'de gidenlerle sadece 12'de gidenleri farklı şekilde okutuyorlar. tek seneliklere biraz daha yüzeysel anlatılıyor dersler:)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
10 sınıfta gitmiştim. genel olarak iyidir. ama adamlar gereksiz zorluyorlar. kaynakları vs gerçek sınavla alakalı olmayan bir sürü soruyla dolu. aynı zamanda biraz pahalı.

bir de orda tek senelik çift senelk sistemi var. yani hem 11 hem 12'de gidenlerle sadece 12'de gidenleri farklı şekilde okutuyorlar. tek seneliklere biraz daha yüzeysel anlatılıyor dersler:)

tamam teşekkür ederim bilgilerin için , iyiki açmışım konuyu . Şuan FEM dersanelerine yöneldim.haftaya gidip bir görüşeyim en iyisi . umarım güzel bir fiyat çekerler. :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
tamam teşekkür ederim bilgilerin için , iyiki açmışım konuyu . Şuan FEM dersanelerine yöneldim.haftaya gidip bir görüşeyim en iyisi . umarım güzel bir fiyat çekerler. :)

eğer sana uygunsa çemberlitaş fem şubesini öneririm:) İstanbul'un en iyisi orası. öğrencileri gerçekten çok kaliteli. eşit ağırlık öğrencileri bile fen testinde 40 da 39, 40da 40 felan yapıyorlar:)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ben tekirdağda Uğur desanesine gitmiştim. Kaynakları iyidir adamı zorlar. Hani sınıflarımız da kalabalık değildi bizim 17-18 kişi falandık. İstanbulda da durumun farklı olmayacağını düşünüyorum. Gidip görürseniz bi fikir edinmiş olursunuz :)
YGSden sonra sınav yaparlar herhalde bir sonraki sene için, sınava girersen belli bir miktarda indirim yapıyorlar da :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
eğer sana uygunsa çemberlitaş fem şubesini öneririm:) İstanbul'un en iyisi orası. öğrencileri gerçekten çok kaliteli. eşit ağırlık öğrencileri bile fen testinde 40 da 39, 40da 40 felan yapıyorlar:)

zaten orayla görüşmeye gideceğim zaten okuluma 5 dk :D gerçekten bina olarak güzel bir yer .geçen sınavda sınıfları kontrol ettim ve pek büyük değiller buda çok kalabalık olmayacağı anlamına gelir :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Ben tekirdağda Uğur desanesine gitmiştim. Kaynakları iyidir adamı zorlar. Hani sınıflarımız da kalabalık değildi bizim 17-18 kişi falandık. İstanbulda da durumun farklı olmayacağını düşünüyorum. Gidip görürseniz bi fikir edinmiş olursunuz :)
YGSden sonra sınav yaparlar herhalde bir sonraki sene için, sınava girersen belli bir miktarda indirim yapıyorlar da :)

orası çok pahalı diye duydum . belirttiğim fiyatın çok üstünde.Üstelik şehir İstanbul olunca direkt katlanıyor rakam :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
orası çok pahalı diye duydum . belirttiğim fiyatın çok üstünde.Üstelik şehir İstanbul olunca direkt katlanıyor rakam :D

Ben geçen sene 2250 ödemiştim. Senet yapıyorlar burda. Sanırım her yerde yaparlar. Aylık 225tl veriyorduk işte. Gideceğin dersanenin sınavına gir mutlaka sınavdan önce de kayıt olma :D Benim bir arkadaşım 3000tl ye kayıt oldu sınavdan önce ben sınavdan sonra 2250ye :D

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben geçen sene 2250 ödemiştim. Senet yapıyorlar burda. Sanırım her yerde yaparlar. Aylık 225tl veriyorduk işte. Gideceğin dersanenin sınavına gir mutlaka sınavdan önce de kayıt olma :D Benim bir arkadaşım 3000tl ye kayıt oldu sınavdan önce ben sınavdan sonra 2250ye :D

sen Tekirdağ'da 2250 ödediysen bu fiyat İstanbulda kim bilir ne kadardır :D ama yinede oraya da uğrarım teşekkürler :)

baran113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim baya geç olmus bu konu arada baya var evet önceki fem iyi olabilir su anki fem baya bir kötü sınıflar 22 kişi veya 25 kişi ders düzeni yok dersler iyi anlatılmıyor hocalar ders yerine sohbet ediyor bir kişiye bile tavsiye etmem

yildizhocaaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba gençleer,

İstanbul için Murat zaten bilinen bir kurum. Eğer düşüneniz varsa orada matematik hocası Deniz Taylan hoca var. Kesinlikle ondan birebir matematik dersi almanızı, kendinize program oluşturmanızı öneririm. O kadar etkisini göreceksiniz ki sonra da gelip bana dua edeceksiniz. Alanında kesinlikle en iyi hocalardan birisi kendisi.