Japonların İnternet Tarayıcısıyla Tanışın : Sleipnir 3

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Sleipnir3.png

Sleipnir[COLOR=[URL="http://forum.shiftdelete.net/usertag.php?do=list&action=hash&hash=555555]"]#555555][/URL] Japon Fenrir şirketinin geliştirdiği [/COLOR]ücretsiz ve alternatif bir internet tarayıcısıdır.İçerisindeİnternet Explorer ve Firefox tarayıcı motorlarını kullanan Sleipnir bu sayede size hızlı bir internet gezintisi vaadediyor ve gezintiniz sırasında bu motorlar arasında geçiş imkanı sunuyor.
Güvenlik konusunda da pek çok seçenek sunan tarayıcı JavaScript, Java, ActiveX gibi özelliklere müdahele imkanı sunuyor.
Genel görünüm olarak İnternet Explorer ve Opera (Menü Butonu)’ya benzetebileceğimiz tarayıcıya arama motoru eklemeniz de mümkün.Sleipnir üzerinde açacağınız bir hesapla yerimlerinizi eşitleyebilmeniz mümkün.Sekme gruplama özelliğini de sunan tarayıcının en belirgin özelliği tam ekran konumunda ortaya çıkıyor.Tam ekran modunda bana göre daha hoş bir görüntü sunan tarayıcıda farenizin sağ tuşuna basılı tutarak sayfaları(sekmeleri) sürükleyerek dokunmatik bir ekranda kaydırıyormuş hissini yaşayarak değiştirebilirsiniz.
SleipnirBrowser3.png

Denenmeyi hakeden hız konusunda da hiç geri kalmayan güzel bir tarayıcı.
alıntıdır.

http://www.fenrir-inc.com/

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir süre kullandığım gayet hoş bir tarayıcı. Kullanmamın en büyük sebebi ise kendi forumum da sürekli tam ekran kullandığım için gayet hızlı ve stabil oluyor Sleipnir. Türkçeleştirme çalışmalarına girmiştim. Gayet de güzel gidiyordu ki format atıncaya kadar. Yedeğini de almadım.

Yeni tarayıcılar denemek isteyen varsa buyursun :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
denemek için indiriyorum şimdi :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
link yasak diye biliyorum o yüzden eklemedim :)

Programların orjinal sitelerinin linklerini ekleyebilirsin. Eğer sitesi yoksa veya orjinal sitesinde herhangi bir sebepten ötürü sorun varsa verilecek alternatif linklerde crack ve reklam yoksa link verilebilir aksi takdirde link verilemez :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
mac sürümünü indirdim kurdum. mac in multitouch özelliğiyle kullanması keyifli, bu yorumuda bu tarayıcıdan yazıyorum.... diyecektim ki cevaplama paneline tıklanmıyor. bende chrome geri döndüm:)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
denemekten zarar çıkmaz deneyelim :) bu arada tam ekran güzel duruyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Deneyelim bakalım güzele benziyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mobil sistemler içinde varmış güzel :)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
eklenti nasıl yükleniyor buna

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tam anlamı ile uzun süredir kullanan arkadaşlar var mı ?
eklenti vs. özellikler konusunda yardımcı olsa :)

turab

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende mac` ima kurdum gayet sade guzel birzda hizli yanliz acilista internetimin hizli olmasina ragmen tab larin acilmasi icin biraz bekledim. sizi bilmem ama firefox u tek gecerim.
unutmadan soyleyeyim iphone`da tabiri caizse manyak hizli calisiyor tavsiye ederim iphone icin

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bu tarayıcıyı 2008 yılında denemiştim.. Bidaha kurmaya hiç canım çekmiyor.. Ama 4 yılda çok değişiklik olmuştur diye düşünüyorum..

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Bu tarayıcıyı 2008 yılında denemiştim.. Bidaha kurmaya hiç canım çekmiyor.. Ama 4 yılda çok değişiklik olmuştur diye düşünüyorum..

Şifreleri içie aktarma olayı nasıl oluyor ? :D firefoxtan 20 mb daha çok ram kullanmas başarısı var ben beğendim :D
ahaha mouse olayı çok güzel sağ tık basılı tutup sol tıklarsanız geri geliyor tam tersi de ileri :D çift tıklayınca sayfa yeniliyor :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hadi bidaha indirip kurayım belki W8 le birlikte bi canavar oluşur.. W8 le bu tarayıcı Voltranı oluşturacaklar..:D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hadi bidaha indirip kurayım belki W8 le birlikte bi canavar oluşur.. W8 le bu tarayıcı Voltranı oluşturacaklar..:D
Şu anda Firefoxta sadece forum açık 264K ram kullanımı var Sleipnir de youtubedan video izliyorum ve forum açık 175K ram kullanımı var :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Haa bide benim bi sorunum var metro arayüzünden internet explorera tıkladığımda masaüstünden açıyor yani o eski metrodaki İE açılmıyor.. Bunun sebebi nedirki??.. Metrodaki İE nasıl açacağız??..

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ienin çakması ama hızlı.
Bizim hoca hep ''bu japonlar hep kopyacıdır'' derdi.
Adam haklıymış :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Benim için en hızlı olan şey kaldırmam oldu :mrgreen: Bildiğin ie bu ya :D