İnternet Explorer mı? Firefox mu? Sleipnir mi?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Firefox ve enson safariyi kullandım cok hoşuma gitti.Buda sağlam ama gelişmesi lazım.Haber için teşekkürler.
nerden sağlam:eek: yarıyolda bırakan tarayıcıya sağlammı derim?

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sleipnir' i indiren üyeler kurarken çok büyük beklentiler içindeydi sanırım. Yorumlardan ben onları anlıyorum. Tabii ki şuan da FF, İE, Opera ve Safari gibi olamaz. Ama ilerleyen zamanlarda daha fazla geliştirildikçe, üzerinde çalışıldıkça bence iyi yerlere gelebilir. :)

O zaman geliştirsinler öyle piyasaya çıksınlar. İnsanlar sıkıntısıyla uğraşmak zorunda değil.

Opera'dan şaşmayın, Firefox'ta mükemmel, İE zaten dışı (Microsoftun her ürününde olduğu gibi İE de dandik..)

Bunlar hikaye ya, sorunsuz tarayıcılar varken milleti kasmanın alemi yok.

QuarreLsoMe.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet Explorerdan şaşmam..Firefox yanından bile geçemez..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adam 1. mesajını böyle değerlendirmiş ya ne microsoft sevgisiymiş gözlerimiz yaşardı :)

Dr.Thrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox için IE Tab eklentisi var. 2 motoru birden barındırması bence çok büyük bir özellik değil. Ha sesli komutu algılayacak bir web tarayıcısı olsa tamam derim.

Daima Firefox :icon_:

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için her zaman her yerde Mozilla Firefox.
Alternatifler iyidir,ama efsaneleri gölgede bırakmak sanıldığı kadar kolay değil...

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsinin kendine göre güzel ve diğerlerinden ayırt edici özellikleri var ama ben ısrarla IE derim..

ertugrulyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operanin disindakiler yalan be abi hiz desen hiz kulanim desen öyle netten kopyalamaya karsi korumali foto ve text leri bile kopyaliyo walla netten not alabiliyon hepsini denedim ama operanin üstüne daha yok sanirim