Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
banada bir davetiye gönderebilirmisiniz? sevketozcelik76@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sevketozcelik76@hotmail.com yollandi.Siz de bol seed edebilirmisiniz bakalım

--- Mesaj Güncellendi ---

İyi akşamlar.
Banada bir davetiye gönderebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler....

montenegro_murat81@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : montenegro_murat81@hotmail.com yollandi.Al Murat kardeşim bol paylaşım

devil013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bir çok torrent sitesine üyeliğim var.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Eğer elinizde davetiye var ise devil013@mynet.com adresine gönderebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
banada gönderirseniz sevinirim
kahvesutu@yahoo.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kahvesutu@yahoo.com yollandi.Kardeş bu davetiye tamamda sanki bana yaklaşık 1 hafta önce sana davetiye gönderdim kayıt olmayıp yandı gibi geliyor yanlışmıyım acaba..!

arkadaşlar davetiye varsa eğer bir tanede ben alabilirmiyim lütfen rica etsem adresim

ersnernct@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ersnernct@gmail.com yollandi

arkadaşlar davetiye varsa eğer bir tanede ben alabilirmiyim rica etsem
feylesof123@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : feylesof123@gmail.com yollandi

aazizqodruke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adresini göremedim

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ryamansin@mynet.com yollandi .Altta varmış tamamdır

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : cfr_p2_bil@hotmail.com yollandi.Sözünde dur yani dua et

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : system35@windowslive.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : by_analiz@hotmail.com yollandi.Demekki kısmet şimdi imiş

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : myekici@hotmail.com yollandi

kilic muhsin bey çok teşekkür ederim ama üye olamıyorum şöle bir hata veriyo bana
''Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!''

şunu söyleyebilirim bu ip le hiç giriş yapılmadı yani ömrümde ilk defa bi torrent sitesine üye olucam bağlantıyı sadece ben kullanıyorum ve böle bi hata aldım çok şaşırdım

bu konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar...

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kilic muhsin bey çok teşekkür ederim ama üye olamıyorum şöle bir hata veriyo bana
''Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!''

şunu söyleyebilirim bu ip le hiç giriş yapılmadı yani ömrümde ilk defa bi torrent sitesine üye olucam bağlantıyı sadece ben kullanıyorum ve böle bi hata aldım çok şaşırdım

bu konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar...
Ccleaner programı varsa onunla bi temizlik yap veya browser'in geçmişi ve çerezleri sil seçeneğini çalıştır temizlikten sonra modem'i resetle öyle kayıt olmayı dene.Gene olmazsa türktorrent yönetimiyle iletişime geç

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gorkemtopuz@gmail.com yollandi

baran.30y@hotmail.com adresinede bir davetiye alabillir miyiz? Şimdiden teşekkürler...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : baran.30y@hotmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tilsimge@hotmail.com yollandi.Lütfen bol bol seed

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

HERTAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Kıkıçmuhsin;

Sağol davetiye e-mail adresime ulaşmış. Davetiye linkine tıkladığımda "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!" yazısı çıkıyor ve ben kayıt yapamıyorum. Ben bu siteye daha önce hiç giriş yamadım ki... Yardımcı olabilir misin? hertas54@gmail.com

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mümkünse bende bir davetiye alabilirmiyim şimdiden teşekkürler...
s.ozantsn@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : s.ozantsn@gmail.com yollandi.Al kardeşim bu gecenin son davetiyesi

Merhaba hocam bende bir davetiye alabilir miyim ? extrafive@hotmail.com.tr şimdiden teşekkürler iyi geceler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : extrafive@hotmail.com.tr yollandi

Merhaba Kıkıçmuhsin;

Sağol davetiye e-mail adresime ulaşmış. Davetiye linkine tıkladığımda "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!" yazısı çıkıyor ve ben kayıt yapamıyorum. Ben bu siteye daha önce hiç giriş yamadım ki... Yardımcı olabilir misin? hertas54@gmail.com
Ccleaner programı varsa onunla bi temizlik yap veya browser'in geçmişi ve çerezleri sil seçeneğini çalıştır temizlikten sonra modem'i resetle öyle kayıt olmayı dene.Gene olmazsa türktorrent yönetimiyle iletişime geç