Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tahsindb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
81560640290206791971.png

3 davetiyem vardı 4 kişi mail attı mailları denedim 3 ü sistemde kayıtlı dedi onay vermedi 1 tanesine gitti

şuan elimde 2 davetiye var tahsindb@hotmail.com
gerçekten ihtiyacınız varsa mail adresime mesaj atın

sconosciuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
--- Mesaj Güncellendi --- [/COLOR] Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : isconosciutoi[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yollandi.İnşaallah dediğin gibi olur hocam teşekkürler , aynı şekil güncel filmlerin oldugu torrent sitesi varsa aynı şekil alabilrsem çok makbule geçer sabah beri bekliyorum :)

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
--- Mesaj Güncellendi --- [/COLOR] Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : isconosciutoi@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com yollandi.İnşaallah dediğin gibi olur hocam teşekkürler , aynı şekil güncel filmlerin oldugu torrent sitesi varsa aynı şekil alabilrsem çok makbule geçer sabah beri bekliyorum :)
Kardeş sen paylaşım yapacak birisine benziyorsun BİTTÜRK üyeliğin yoksa 1 adet davetiye gönderebilirim ama ratio sorunu yaşamayacağına söz verirsen

gazel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, width: 100%, align: left"]üye olmadım aşağıdaki hatayı veriyor...

Bir hata oluştu! [/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"]üye olmadım aşağıdaki hatayı veriyor...

Bir hata oluştu![/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!

Modeminize reset atarak ip degisimi saglayiniz, cerezleri siliniz ve oyle deneyiniz.

expendablesr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşlerim elimde turktorrent davetiyesi var paylaşmak istiyorum ama kimse ilgilenmiyor ,istiyen varsa ban mesaj atsın

--- Mesaj Güncellendi ---

2 adet

bekir023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bat977@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : power-@hotmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tertip2002@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Munzevi-@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL][/B].com yollandi

Merhaba atesoglubekir[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com rica etsem bir davetiye alabilir miyim?

kardeşlerim elimde turktorrent davetiyesi var paylaşmak istiyorum ama kimse ilgilenmiyor ,istiyen varsa ban mesaj atsın

2 adet
rica etsem yollayabilirmisiniz?

rica etsem yollayabilirmisin kardeşim?

karaoglukoray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kilicmuhsin arkadaşım milletin aylarca yıllarca bulamayacağı davetiyeleri bi teşekkür bile beklemeden gönderiyorsun.Allah gerçekten senden razı olsun.Tekrar tekrar teşekkürler..

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kilicmuhsin arkadaşım milletin aylarca yıllarca bulamayacağı davetiyeleri bi teşekkür bile beklemeden gönderiyorsun.Allah gerçekten senden razı olsun.Tekrar tekrar teşekkürler..
Ben beklemiyorum ama en başta bak sen teşekkürden de öte bana Allah(c.c) razı olsun diyorsun yeterde artar bile.Birkaç tane sizin gibi kadirkıymet bilen oldumu yeter beee....Ayrıca bu davetiyeler için bende başka birine teşekkür ediyorum.Müsaade almadığım için ismini veremiyorum

micronihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ip kullanılmış sorunu çözüldü. Arkadaşlar bilgi olması açısından söylüyorum. Sadece modemi resetlemek yetmiyor. Site çerez yüklemişse mutlaka silinmesi gerekiyor. Tüm çerezleri bilgisayarınızdan temizleyerek ancak sorunu giderebildim.

kilicmuhsin çok teşekkürler davetiye için. Bilgisayarımda yer kalmayıncaya kadar seed etmeye devam edeceğim.

HERTAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bana da davetiye gönderebilir misiniz? hertas54[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mümkünse davetiye istiyoruz şimdiden teşekkürler

mail adresi yazmayı unutmuşum
gokhangozuberk@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gokhangozuberk@hotmail.com yollandi

bana da davetiye yollar mısınız osman_elmas@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : osman_elmas@hotmail.com yollandi.Bol bol seed lütfen

Adamsın adam ... Herkesin senin gibi bi dostu olması lazım ...
Seni tanımadım ama sevdim Ankara Keçiörende oturuyorum yolun düşerse misafirim olursun

Arkadaşlar iyi akşamlar. Mümkünse banada davetiye yollarmısınız?
Şimdiden teşekkurler....

dakinetekstil@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dakinetekstil@hotmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hertas54[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yollandi bol upload kardeşim

dkn75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrardan teşekkürler.
Allah(c.c.) razı olsun....

ahmetrmu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam ,Arkadaşlar mümkünse bir davetiyede bana gönderir misiniz?.Teşekkür ederim. ahmetrmu@hotmail.com

ahmetrmu@hotmail
Banada gönderir misiniz? Teşekkürler!

reveur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ilk öncelikle hangi sitelere üyesin onu söyle 2. bende şu anda davetiye var sadece benimle konuş ben yollarım yaaln söylemem.

senin de konuşacagın yok benle ,ya hadi konuşsana

zamnım az lütven konuşşşşşş

Zamunda.net te var ama onu veremem ama veren arkadaşın msn adresini verebilirim Bitturk.net te var ama ratio skntsı var birde şu sitelerde var
http://www.hd-planet.biz/
http://www.trackerturk.biz/

bana türktorrent.biz e çok lazım üyelik sadece upload yapıyorum ztn