• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erkankamertay[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com adresine de davetiye gönderebilir misiniz ? Teşekkürler

genccat89[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine davetiye gönderirmisiniz? teşekkürler

--- Mesaj Güncellendi ---

genccat89[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine davetiye gönderirmisiniz? teşekkürler

2 tane de bende var. İsteyene gönderebilirim.
Karagarga.net veya cinemageddon.net davetiyesi olanlar önceliklidir:)

Davetiye yollayabilir misiniz bana da acaba? canyaran1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Davetiye yollayabilir misiniz bana da? canyaran1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

elimde 4 adet davetiyem var. arena-tr ve bittürk karsılıgı davtiye gönderilir. ahmet_kocyigit[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com ilgilenenler msnden eklesin.

elimde 4 adet davetiyem var. arena-tr ve bittürk karsılıgı davtiye gönderilir. ahmet_kocyigit[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com ilgilenenler msnden eklesin.

Komedi dükkanını kaliteli tüm bölümlerinin olduğu torrent sitesini söyleyene turkttorrent ya da arena-tr davetiye yollayabilirim :)

Bende istiyorum bende bende :)
servet-avci@hotmail.com
turktorrent öncelikli :=)
Teşekkürler....

banlanmis yada mevcut uyeymis

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

davetiyeler gonderildi, davet alamiyan kisiler sitede ya banlanmislar yada mevcut uyelikleri vardir.

Onun disinda davet alip, uye olup hit-run yapan kisiler uyari almadan banlancaklarmis. Ona gore hesabiniza dikkat etmenizi tavsiye ederim :)

4 tane turktorent.biz davetiyesi var dağıtıcam ama şartlarım var

1) 500+ mesaj
2) üye olunan başka torrent sitelerinde ki ratio oranı
malum davet edilen den davet eden sorumlu olduğu için böyle bişey istiyorum ö.m yoluyla ulaşırsanız davetiye veririm

bende davetiye alabilrmiyim ? harkk27[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ysn.oztas[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bu adresede
[h=1]Turktorrent.biz Davetiyesi gönderebilirmisiniz tşkler şimdiden[/h]