• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kadar banada banada diyenlere nasıl yetiştirceksiniz veya bana yollarmısınız bilmem ama cabir.durmus93[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine maille davet yollarsanız bende yollayana karşı bir güzellik ederim...

gonderildi, ratio cart curt dikkat etmezseniz banlanirsiniz.

--- Mesaj Güncellendi ---

zaten kayitliymissin, oyle bilgi verdiler! banlattirtimmi?!

bu kadar banada banada diyenlere nasıl yetiştirceksiniz veya bana yollarmısınız bilmem ama cabir.durmus93@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com adresine maille davet yollarsanız bende yollayana karşı bir güzellik ederim...

gonderildi

bende bir davetiye alabilirmiyim zahmet olmazsa ;)
tayozel@hotmail.com
kolay gelsin

gonderildi

bir davetiyede ben alabilirmiyim? lütfen, teşekkürler
utetik96@w.cn

gonderildi

gonderildi

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

buraya kadar istenen davetiyeler gonderildi. Arkadaslar bildiginiz gibi TurkTorrent.biz de uyelikler uzun zamandir acilmior, ve ACILMICAKMIS! Yeni uyelikler sadece VIP olarak veriliormus. Onun disinda davetiye bulmasi cok guc mus, cunku SuperUser ve uzerisi kategorideki uyeler davetiye haklarini kullanabiliorlarmis. Bu yuzden, davetiyenizin, uyeliginizin degerini biliniz ve kurallara uyunuz. Onun disinda: Zaten uyeligi olan arkadaslar tekrar buradan davetiye isterse, ve bunun farkina varilirsa, cift hesaptan butun hesaplari banlancakmis :) bunu da unutmayin derim ;)

bu nasıl bir hızlılıktır. gönderen arkadaşa çok teşekkür ederim.

TurkTorrent farki, TurkTorrent ayricaligi, TurkTorrent kalitesi ;) iyi paylasilar dilerim :)

benim mailimde gokhanonuraydin[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bana davetiye gönderirs
eniz çok sevinirim

quote_icon.png
Kara001 Nickli Üyeden Alıntı
mümkünse bende istiyorum
seyfullahkaramese@hotmail.com

zaten kayitliymissin, oyle bilgi verdiler! banlattirtimmi?!
hayır ilk kez kayıt olacam

hayır ilk kez kayıt olacam

buradaki sistemi tam bilmedigim icin, baskasina yaziyorum derken, size yazilmis gibi oldu, sizin davetiyeniz bundan yaklasik 1 saat once gonderildi, email inizi kontrol ediniz.

gonderildi

;) uyeliklerimizin degerini bilelim ;) seed seed seed ;) burada su an dagittigim davetiyelerden daha hizli banlanma olanaksiligi vardir ;) :D

banada davetiye kodu vermeniz mümkünmü
bana göndereceginiz davet kodu icin cok tesekkürler

ilhan841[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

Arkadaşlar elinde davetiye kodu olan gönderirse sevinirim eseker1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com şimdiden teşekkürler.

slm davetiyesi olan arkadaşlar 1 tanede ben alabilirmiyim zahmet olmassa.... bennybkml[MENTION=19469]live[/MENTION].co.uk

davetiye için çok tşk ederim bu kadar hızlı cevap beklemiyordum tekrar tşk...

davetiyesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.aktif olarak arena-tr, bittürk ve torrent-cell kullanıcısıyım.üye olamadığım bir bu kaldı:)isteyen olursa up-down kayıtlarımı da görsel bir şekilde yollayabilirim özelden.şimdiden teşekkürler:) boggusmania[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com