Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Torrent'i Terebayt lar seviyesinde kullanıyorum ama Forumda 100 adet mesajım yok.

mail adresini yazmamışsın dostum..

yaw bırakın yalancılar kime davetiye göndermişler google aratınca sadece burası cıkıyo en fazla tıklanan onun için millet buraya gelip davetiye veriyolar zannediyo bırakın bu işleri kimseye davetiye verdikleri yok!!!!

google dan bakıpta davetiye almak için foruma uye olan ne oldugu belırsız insanlara zaten davetiye paylaşmıyoruz.ratio yuksek olacak torrent mantıgı nedir bilen paylaşımda bulunacak arkadaşlar arıyroruz davetiyler için ayrıca shiftdeletenette en az 100 msja sahip olmamılar bu benım gorusum.

ugurilhan02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim davetiye kodu ?

ugurilhan02[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

cengiz5552

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende istiyorum davetiye:)

--- Mesaj Güncellendi ---

emaili unutmusum cengiz_5552@hot

boogei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

google dan bakıpta davetiye almak için foruma uye olan ne oldugu belırsız insanlara zaten davetiye paylaşmıyoruz.ratio yuksek olacak torrent mantıgı nedir bilen paylaşımda bulunacak arkadaşlar arıyroruz davetiyler için ayrıca shiftdeletenette en az 100 msja sahip olmamılar bu benım gorusum.

Öncelikle Üyelik tarihime baktığınızda google'den arama yapıp üye olan bir kişi değilim. 2007 yılından bu yana üyeyim ama forumlara fazla katılım yapma olanağım olmadı. Torrent mantığını iyi bilen biriyim ve paylaşım için sürekli %400 oranında seed yapıyorum. Mail adresim boogei@hotmail.com

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle Üyelik tarihime baktığınızda google'den arama yapıp üye olan bir kişi değilim. 2007 yılından bu yana üyeyim ama forumlara fazla katılım yapma olanağım olmadı. Torrent mantığını iyi bilen biriyim ve paylaşım için sürekli %400 oranında seed yapıyorum. Mail adresim boogei@hotmail.com

davetiyeni gonderdim arkadaşım iyi forumlar.

boogei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

davetiyeni gonderdim arkadaşım iyi forumlar.

Teşekkür ederim. Gerçekten Makbule geçti. Snd 'yi en iyi şekilde temsil edeceğim.

AKIN_17890

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve özellikle sanal ortamda saçma sapan kullanıcılar var sizlere katılıyorum doğru kullanıcılara ulaşmak istiyorsanız verdiğiniz davetiyelerden kullanım hakkı kazananları bir başka davetiye ihtiyacı olan arkadaşlara davetiye gönderimini bir şekilde kontrol ederseniz amaca daha uygun olacağı kanısındayım siteye üye alıp davetiye alan arkadaşların davetiye hakkı kazandıklarında size dönmeleri çok daha güzel olacaktır. daha önce üye olduğum bazı sitelerden ihtiyacı olanlara her zaman davetiye göndermişimdir fakat şimdi benim ihtiyacım var ama davetiye alamıyorum işte bu şekilde gerçek paylaşımcı kullanıcılar kaybediliyor. saygılarımla davetiye ihtiyacım hala devam etmektedir ulaşamasam da teşekkürler... AKIN_17890@hotmail.com

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da yollarsanız sevinirim.
e.girgin37[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

mtnmmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirmek istediğim dersler var Örneğin: C# C++ PHP Rusça Eğitimi vs. ondan acil. Anadolu meslek liselerinde bilişim bölümünde bu C# çok lazım oluyor mesela

mtnmmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acil dememin sebebi oydu ... Gönderme önemini falan biliyorum. Eğer davetiye verirseniz sevinirim :)

hedgrenq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam arkadaşım her ne kadar senin kalıcı olmadığını anlamış olsamda belki beni mahçup edersin diye sana gönderdim davetiyeni..güle güle kullan...

rasitkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer mümkün ise bende davetiye alabilir miyim?
rasitkaya.com[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

mtnmmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam arkadaşım her ne kadar senin kalıcı olmadığını anlamış olsamda belki beni mahçup edersin diye sana gönderdim davetiyeni..güle güle kullan...

Teşekkür ederim .. :) Emin olun sizi mahçup etmeyeceğim.. Kalıcı olmaya özen göstereceğim

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bende davetiye alabilirmiyim?

serkan1905(at)gmail.com

lawyer73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,

Arena-TR davetiyesini uzun zamandır aramaktayım. yolmezz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine davetiye rica edebilirmiyim. Yardımınız için teşekkürler.

syg.

rasitkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen rica ediyorum eğer mümkünse bir tane bende alabilir miyim?
rasitkaya.com[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...