Taşınabilir Harddisk Tavsiyeleriniz

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar.

Arkadaşlar ben taşınabilir harddisk alacağım yakın bi süre zarfı içinde.
Sizden istedigim daha önce kullananlar varsa veya önerebilceği gerçekten güzel kaliteli başımı ağrıtmıyacak bir hdd tavsiyesi varsa benim paylaşmak.

1 tb veya 500 gb kapasite olabilir.

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya internet sitesinden göstermeyipte bak ben zamanında kullandım bu gerçekten güzel sana tavsiyemdir diyebileceginiz birşeyler yokmu.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben almadım ama en kısa sürede almayı düşünüyorum tavsiye ettiler güzelmiş hem şık hem küçük hem usb 3,0 hemde1 tb

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı elektro ya oranlada cazip geldi. ama toshiba markası biraz beynimi kurcalıyor :) pek toshibalardan yüzü gülmüş bi adam degilim.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tecrübe istiyorsan eğer 3 yıldır maxtor 1,5 tb 3,5'' harici hdd kullanıyorum çok şükür sorun yok.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tecrübe istiyorsan eğer 3 yıldır maxtor 1,5 tb 3,5'' harici hdd kullanıyorum çok şükür sorun yok.

tam olarak demek istedigim buydu kullandıgınız basınızı agrıtmayan hah budur diyebileceginiz teşekkür ettim favorilere aldım bu hdd'yi diger yotumlarda gelirse birleştirip ortak bi anketle kararı veririz diye düşünüyorum POWER daha mantıklı olmazmı ?

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

Alan arkadaşlar var bana önerdiler şimdiye kadar toshibayla bir sorun yaşamadım

Hmmm bak benim için bi alternatif oldu kardeşim.. Teşekkür ederim.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
iomega usb 3.0 usb 2.0 10x faster 1 tb 7200 rpm drop shock teknolojili [Darbeya karşı dayanıklı teknoloji] hard disk almıştım indirimdeyken vatandan. Bence bunu dikkate al. darbeye karşı dayanıklı olması çok önemli ve 10 kat hızlı.

Burdan bakabilirsin.

prestige_usb3_portable_large.png

Ben aldığımda 190 TL ye indirimle almıştım. Şimdi kendi sitesindeki fiyatı yaklaşık 352 TL olmuş vay bee. aradaki farka bak. ama çok memnunum. tavsiye ederim.. ayrıca yanında Iomega Protection Suite yazılımı indirme imkanı tanıyor ve 1 yıl ücretsiz antivirüs koruması, çeşitli yedekleme çözümleri sunuyor. 3 yıl garantili.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sabotaj 162 tl üstüne eklenmiş fiyat gerçekten iyi denggetirmissin. Arkadaşlar sagolun gerçekten biraz degil baya bi yardımcı oldunuz hiçbi fikrim yoktu. Önerilenlerde sorup soruşturduktan sonra güzel yanıtlar aldım. Ama işte bi anket yapıp hangisi ona vermek lazım. Başka varmı ben sunu kullandım bak işine yarar diyen. Malum bütün önerilenleri alamam. Bi anketle hangisi en iyi seçeyim onu alayım diyorum.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8