Serkan CS:GO
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Öncelikle merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 5000 tl civarı bir sistem arıyorum hazır veya toplama farketmez işlemciyi aldım sayılır zaten toplama olursa daha iyi olur
AMD Ryzen 5 3600 (aldığım işlemci)
CS:GO Valorant Cod Rainbow six gibi oyunlar oynamak istiyorum bu oyunları iyi fps değerlerinde oynatacak parça önerilerinizi bekliyorum
Aklımdaki sistem
AMD Ryzen 5 3600 işlemci (1829 tl ye sipariş verdim)
Msi b450m a pro max anakart
Aerocool AE-CYLNP580PR 80+ Bronze güç kaynağı 500w
Dark diamond pro mesh kasa
Oloy 8gb 3200 mhz ddr4 ram
Ekran kartı ne olacak ben de bilmiyorum
Sistem bu şekilde ancak ekran kartı moralimi çok bozuyor depolama tarafında zaten elimde 240 gb ssd ve 1 tb harddisk bulunuyor
Piyasa bu haldeyken fp önerileriniz varsa söylerseniz çok yardımcı olursunuz gidip de aylarca pc almak için para biriktirip piyasayı bu şekilde görmek gerçekten de ne heves bıraktı ne ümit
AMD Ryzen 5 3600 (aldığım işlemci)
CS:GO Valorant Cod Rainbow six gibi oyunlar oynamak istiyorum bu oyunları iyi fps değerlerinde oynatacak parça önerilerinizi bekliyorum
Aklımdaki sistem
AMD Ryzen 5 3600 işlemci (1829 tl ye sipariş verdim)
Msi b450m a pro max anakart
Aerocool AE-CYLNP580PR 80+ Bronze güç kaynağı 500w
Dark diamond pro mesh kasa
Oloy 8gb 3200 mhz ddr4 ram
Ekran kartı ne olacak ben de bilmiyorum
Sistem bu şekilde ancak ekran kartı moralimi çok bozuyor depolama tarafında zaten elimde 240 gb ssd ve 1 tb harddisk bulunuyor
Piyasa bu haldeyken fp önerileriniz varsa söylerseniz çok yardımcı olursunuz gidip de aylarca pc almak için para biriktirip piyasayı bu şekilde görmek gerçekten de ne heves bıraktı ne ümit