Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cocaina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye banada gonderirmisiniz rica etsem spama da baktım ama davetiye yok lutfen rıca edıyorum.

h.erol[MENTION=15169]istanbul[/MENTION].com mail adresini yazmayı unutmusum. :)

snakeee90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamın aleyküm banada davetiye yollarmısınız şimdiden çok teşekkür ederim srkn.shnn[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

hiç bir siteden oyun oyun film vs indiremiyorum yada çok yavaş indiriyorum davetiye yollarsanız sevinirim çok teşekkür ederim tekrardan

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=56234]cynic[/MENTION] ve @sau3e49 arkadaslar cok tesekkur ederim aylardir yazdim hep arada kaldi sanirim malum cok hizli ilerliyo bu baslik simdi 2 tane birden geldi :D bende isteyen bi arkadasa fazla gelen digerini verebilirim :D

snakeee90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana yollarmısın davetiyeyi srkn.shnn[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com eyvALLAH

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar elimde 1 adet davetiye var. İsteyen arkadaşa gönderebilirim.

Raphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Oyun ve film indirirken torrent tercih ediyorum, Arena-tr'yi de arkadaş vesilesi ile öğrendim davetiye gönderirseniz sevinirim.

Blasto_[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

cocaina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Oyun ve film indirirken torrent tercih ediyorum, Arena-tr'yi de arkadaş vesilesi ile öğrendim davetiye gönderirseniz sevinirim.

Blasto_@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL][/B] .com

Hayırlı olsun. Mailinizin Spam klasörüne bakmayı unutmayınız.. :)

""Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.
Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size..."""

managerx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1521494126.png

dosya paylaşımı için kullanılır, daha çok ilmler için tercih ediyorum, turk orjinli sitenin gelişmesine katkıda bulunmak isterim. internetten bilgi sahibi oldum
mail adresim hasanuna@hotmail.com

snakeee90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen banada davetiye yollarmısınız çok ihtiyacım var artık film izlemek istiyorum srkn.shnn[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com teşekkürler

cocaina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiz.jpg

Arkadaslar 40 inc lcd tv için film arşivi yapacagım ve cok saglam bos hddim mevcut aynı zamanda mevcut serverim var bunun uzerınden download upload yapacagım.

bu siteyi yıllardır takip ederim ve google aramasında direk karsıma cıktı.

bende 1 adet davetiye alabilirmiyim.

h.erol[MENTION=15169]istanbul[/MENTION].com

darkwily

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilkrdd[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bi davetiyede bana verirmisin :D Ltfn abi :D fenaLardayız :D tam çingene oLdum yaa neyse verirsen şimdiden teşekkürler

snakeee90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye yollayın nolur krizlere giriyorum =))) srkn.shnn[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1521494126.png

dosya paylaşımı için kullanılır, daha çok ilmler için tercih ediyorum, turk orjinli sitenin gelişmesine katkıda bulunmak isterim. internetten bilgi sahibi oldum
mail adresim hasanuna@hotmail.com

*Hayırlı olsun. Mailinizin Spam klasörüne bakmayı unutmayınız.. :)

""Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.
Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size..."""

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
1521638126.png

Forum ve arkadaşlar sayesinde öğrendim.Önceden torrentten haberim yoktu.O yüzden film-dizi .vs indirirken sıkıntı yaşıyordum ama son zamanlarda torrente olan ilgim arttığı için bende davetiye istiyorum.Türk sitesi olunca da başka oluyor tabi.Mümkünse bende alabilir miyim :)

uegri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen davetiye kodu alabilirmym
umitegri @ gmail com

murat2O98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde daha önceki üyeliği süresiz yasaklanmış yeni forum üyesine verecek davetiyesi olan arkadaslar için
murat2098[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

burhan01ads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.

Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size...
Arkadaşım ne zamandır arıyorum arenatr davetiyesini birçok sitede üyeliğim var fakat arenatr ye giremedim eğer davetiye kodu gönderirsen siteye de yararım dokunacaktır şimdiden teşekkürler
baksiburhan007@hotmail.com

relogon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BUDA BENİM HIZIM TTNET NE KADAR VERİRSE ARTIK :biggrin::biggrin:

ÇILGIN BİR ZAMUNDA KULLANICIYIM FAKAT ZAMUNDADA FİLMLER TÜRKÇE DEĞİL VE ALT YAZI İZLEMEYİDE SEVMİYORUM OYUNLAR OLARAK İSTEYENLERE ZAMUNDADAN TORRENT ATABİLİRM AMA RİCA ETSEM BANADA BİR ARENA-TR DAVETİYESİ GÖNDERİRMİSİNİZ
HOTMAİL ZAMUNDA TORERENT (SADECE OYUN): xnfaz@hotmail.com

ARENA-TR DAVETİYE İÇİN: serkanhatipp[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

cocaina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiz.jpg

Arkadaslar 40 inc lcd tv için film arşivi yapacagım ve cok saglam bos hddim mevcut aynı zamanda mevcut serverim var bunun uzerınden download upload yapacagım.

bu siteyi yıllardır takip ederim ve google aramasında direk karsıma cıktı.

bende 1 adet davetiye alabilirmiyim.

h.erol@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=15169"]istanbul[/URL][/B] .com

arkadaslar davetiyesi olan lutfen bi davetiye gondersın bu saate kadar davatiye ıcın bekledım.
ve artık arena-tr li olmak istiyorum.

emrihak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar davetiyesi olan lutfen bi davetiye gondersın bu saate kadar davatiye ıcın bekledım.
ve artık arena-tr li olmak istiyorum.

maile gönderdim arkdaşim gülle güle kullan.

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Arkadaşlar banada bir Arena-Tr davetiye kodu gönderebilecek varmı...hiç biryerde bulamadım.

İletişim : msndestek52@hotmail.com

maile gönderim saglandi güle güle kullan.

ObreuS

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mümkünse banada gönderebilecek bir arkadaş varmı acaba

Mail: Obreus[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...