Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edebi86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha önce de çok yazdım ama kimse ilgilenmedi rica etsem bir davetiye gönderebilir misiniz?
edebi86[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

terekere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ixirseviyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çocuk çok istedi gittik borç harç 3d tv aldık film indirelim diyorum ama olmadı bi arkadaş dedi arena-tr üye ol orada filmleri bulursun oda davetiye ile oluyormuş eline düştüm üstadım bir davetiye yollayıver çocuk çok hevesli kırmak istemiyorum hevesini lütfen adresim salih[MENTION=19469]live[/MENTION].de

ilginli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usulca kardeş üçüncü yazışım lütfen banada gönder ne olur çok lazım olmasa bu kadar ısrar etmem kazimkucuk79[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çocuk çok istedi gittik borç harç 3d tv aldık film indirelim diyorum ama olmadı bi arkadaş dedi arena-tr üye ol orada filmleri bulursun oda davetiye ile oluyormuş eline düştüm üstadım bir davetiye yollayıver çocuk çok hevesli kırmak istemiyorum hevesini lütfen adresim salih@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=19469"]live[/URL][/B] .de

Hayırlı olsun . mailinizin spam klasörüne bakmayı unutmayınız..

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

nerdeyse her sayfaya yazdim ama sanirim hep arada kaliyo bir davetiye lutfen sadece 1 tane :D
infernonrefni@hotmail.com

Hayırlı olsun. Mailinizin spam klasörüne bakmayı unutmayınız..

HakanCOSKUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alabilirmiyim? hcoskun[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com

Vsolozzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"sau3e49" seni yakalamışken isteyeyim yine benim ki araya kaçmasın diye. Eğer elinde davetiye varsa ve mümkünse bende alabilirmiyim : furkanbozkrt@hotmail.com

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.

Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Mümkün ise bende bir tane davetiye rica edebilirmiyim? mc.ayaz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ilginli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sau3e49 kardeş lütfen yaa vallahi 4. mesajım.bir davetiyede bana ver.benim için önemli.yoksa bu kadar niye ısrar edeyim.kazimkucuk79[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sau3e49 kardeş lütfen yaa vallahi 4. mesajım.bir davetiyede bana ver.benim için önemli.yoksa bu kadar niye ısrar edeyim.kazimkucuk79@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

""Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.
Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size..."""

tanerrrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.

Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size...

ben zaten torrent kullanıyorum vede simdi 3d tv aldım samsung bu yüzden 3d sbs ve türkçe flim aradıgım için galiba orada varmıs 3d flimler bu yüzden lazım gönderirsen sevinirim tanerrr[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
quote_icon.png
sau3e49 Nickli Üyeden Alıntı

tanerrrr dedi ki:
ben zaten torrent kullanıyorum vede simdi 3d tv aldım samsung bu yüzden 3d sbs ve türkçe flim aradıgım için galiba orada varmıs 3d flimler bu yüzden lazım gönderirsen sevinirim tanerrr@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

Hayırlı olsun.. Mailinizin Spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Sürekli olarak SDN kullanıcısıyım. Uzun zamandan beri konuları takip ediyorum. Torrent hastalığım var. Sürekli torrent üzerinden film indiriyor ve PC bağlantısı ile TV üzerinden sürekli olarak film izliyorum. Hızlı bir şekilde torrent film alabilmem için Arena-TR üzerinden download eğer gerekirse upload yapmak istiyorum.. Saygılar.

ilginli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende film izliyorum ve oyun oynuyorum o yüzden istiyorum teşekkürler kazimkucuk79[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com.

---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

birde arena tr nin geniş kapsamlı ve büyük bir torrent sitesi olduğunu öğrendim o yüzden

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Arena-TR daha önceden bir arkadaşım kullanıyordu o zamanlar pek Torrent ile ilgilenmiyordum. Yanlız şuan nasıl bir platform olduğunu anladığımda bende torrent filmler üzerinde ilgi duymaya başladım. 42" LG LCD Tv + Dell Latituda D630 makinem var iyi bir kombinasyon hazırladım.. Arena-TR üzerinden film izndirebilirsek güzel seyirler yapacağımın kaanatindeyim. :)

Daha ne açıklamam gerekiyor bilemedim.. :)))

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR daha önceden bir arkadaşım kullanıyordu o zamanlar pek Torrent ile ilgilenmiyordum. Yanlız şuan nasıl bir platform olduğunu anladığımda bende torrent filmler üzerinde ilgi duymaya başladım. 42" LG LCD Tv + Dell Latituda D630 makinem var iyi bir kombinasyon hazırladım.. Arena-TR üzerinden film izndirebilirsek güzel seyirler yapacağımın kaanatindeyim. :)

Daha ne açıklamam gerekiyor bilemedim.. :)))

mail adresini yollar mısın ?

[[QUOTE%3Dilginli]#222222]
ilginli[/URL dedi ki:
2005128]bende film izliyorum ve oyun oynuyorum o yüzden istiyorum teşekkürler kazimkucuk79@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com.

---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

birde arena tr nin geniş kapsamlı ve büyük bir torrent sitesi olduğunu öğrendim o yüzden

Hayırlı olsun.. Mailinizin spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayınız..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
mc.ayaz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bir üstteki postta yazmıştım ama neyse. :)

sau3e49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mc.ayaz@Gmail .com bir üstteki postta yazmıştım ama neyse. :)

hayırlı olsun.. mail adresinizin spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın..

""Arkadaşlar Speedtest ten hız testi alın, torrent nedir Arena-TR yi nerede duydunuz veya niye arena-tr davetiyesi arıyosunuz.
Bunları da yazın ki mail inize bakıp adam şeçmek zorunda kalmayalım. Kimse kolay kolay bu şekil davetiye yollamaz size..."""

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...