ReasTa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Bu aralar da herkes aşık oluyor ya, özenmedim değil hani :unsure: (otobüste kombine bilet alcam belli mi olur, bende güzel bir kızla tanışıp aşık olurum)
Arkadaşlar olayı Hdd nin kerametine bağlamayın. Kızın numarısını isteme cesaretini Hdd değil ben gösterdim. hani emeğe saygı![]()
![]()
Aynen. kimse de dememişki aga bu nedir![]()
Beklediğim yorum 8 sayfa sonra geldi. Aykut kardeşim teşekkürler. bir tanesin![]()
Şok şok şok sdn kameraları o saatte oradaydı
![]()
Ben çok bindim. Bi tek teyzemizin biri beni kan ter içinde görünce yer vermek istedi. Onda da ineceğim durağa gelmiştim.Ben kasayLa binecem toplu taşıma araçlarına artık![]()
Haha iyiymiş buŞok şok şok sdn kameraları o saatte oradaydı
![]()
Öyle birini biliyorum. Durakta beklerken kız her göz göze geldiğine gülümsüyor bakıp bakıp duruyor. Sanırsın "Allah'ım bu kız bana vuruldu."Şimdi kızın açısından bakıcak olursak ya bu şekilde her otobüse bindiğinde biriyle tanışıyorsa ?![]()
Ben çok bindim. Bi tek teyzemizin biri beni kan ter içinde görünce yer vermek istedi. Onda da ineceğim durağa gelmiştim.
1 TB HDD kaç kız tavlarım acep![]()
![]()
hala hdd diyen var:mrgreen: Kimse evde kaldığını yediremiyor![]()
Sahsen ben tanimadigim bir bayanin yanima oturmasini istemem, hele ki uzun yolculukta. Hem cinsimle muhabbet etmek isterim. Kadinla ne konusacam![]()
Madem ısrar ediyorsunuz Açıklıyorum! markası LG![]()
kesecektim ama ses ve görüntü eş zamanlı gitmiyordu
Bizede böyleleri denk geliyor ne yapalım:mrgreen:
5:30'dan sonrası.
[video=youtube;xEleYkLvbaA]http://www.youtube.com/watch?v=xEleYkLvbaA[/video]
+Şaban: Biraz Yürüsek?
-Kız: Ama ben bakireyim.
+Şaban: Bende![]()
![]()
hafta sonu buluşuyoruz galiba. özeli anlatmam söyliyim![]()
bir sorun çıkmazsa, bakalım![]()
hafta sonu buluşmak mı? ne çabuk ! o zaman haftaya düğün var sdn ailesi davetlisiniz![]()
buluşmayacaksam ne diye numarasını aldım. buluşma dediysek, çay kahve.
yok daha neler. evlenme bana çok uzak, en azından uzun bir süre. (büyük konuşmaya korkar oldum)