VatanBilgisayar'dan tavsiye laptop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fraud3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bir kaç gün önce bir konu açmıştım ama kimse cevap yazmayınca güme gitti :D Neyse, 1500 TL'ye kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Yarın vatan bilgisayara bakmaya gidicem.Sizden 2 şey rica ediyorum. 1. si bana vatan'ın sitesinden bir model önerebilir misiniz? 2. si oradaki diğer tekno marketlere de bakacağım. 1500 tl'ye nasıl bir laptop alınabileceğini yazarsanız uygun bir şey bulursam diğer marketlerden de alabilirim.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ama internet satışı ile Şube satışlarında fiyat farkı oluyor. Ben geçenlerde taşınabilir disk alacaktım Vatan Bilgisayar sitesinde 214 TL idi Şubelerine gittim 265 TL dediler niye öyle dedim. O site uygun olur dediler. Bilginiz olsun

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ama internet satışı ile Şube satışlarında fiyat farkı oluyor. Ben geçenlerde taşınabilir disk alacaktım Vatan Bilgisayar sitesinde 214 TL idi Şubelerine gittim 265 TL dediler niye öyle dedim. O site uygun olur dediler. Bilginiz olsun

Bazı ürünlerde olduğunu arkadaşımda söylemişti ama genelini bilmiyorum.Umarım çok fiyat farkı olmaz.Ve aslında sitedende alabilirim duruma göre

teşekkürler tam istediğim gibi